Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 #14 ile oynayıp arıza kodunu silebiliriz diye düşünüyorum şimdilik daha beter oldu, ama denemeye devam edeceğim. gelişmeleri montaj başlığından yazarım abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Şu meşhur kapıların içten kilitlenmesi var mı yok mu şimdi bu programda, o özeliği bizzat yapıp kullanan oldu mu arkadaşlar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Şu meşhur kapıların içten kilitlenmesi var mı yok mu şimdi bu programda, o özeliği bizzat yapıp kullanan oldu mu arkadaşlar? Ozan benim arabada yaptı kullanıyorum iki gündür. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Ozan otomatik kapı kilidini ben de istiyorum haberin olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Ozan başına iş aldın kardeşim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Vw grubunda olan Vag-Com olayi galiba bu dimi ? Onlarda neler var ya amerikan parki bile ordan yapabiliyorsun. Kadranin en sona vurup geri gelmesi falan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Vw grubunda olan Vag-Com olayi galiba bu dimi ? Onlarda neler var ya amerikan parki bile ordan yapabiliyorsun. Kadranin en sona vurup geri gelmesi falan Benzeri ama aynısı değil elbette. Kabaca hangi modüllerin olduğuyla ve modüllerin ayarları ile oynayabiliyorsun. Muazzam birşey değil ama iş görüyor tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Yaw şu arabanın genleriyle oynamayın:)):)::) belki organik binmek istiyoruz:):)) ekranı falan büyütmek alaallallal:))):):) 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Bana da bana da. Servisinde yapabilmesi lazım bu durumda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Bana da bana da. Servisinde yapabilmesi lazım bu durumda. Engin'cim servisteki programla bunların hepsini daha daha fazlasını da yapabiliyorsun. Ancak teknisyenler yetersiz ingilizceleri ve korkuları nedeniyle girişmiyorlar pek bu işlere. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 (düzenlendi) :)::):):)::)): Şubat 19, 2014 Bekir B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 bende bu cihazdan alsam yapmaya kalkışırsam araba öyle bir sapıtır ki ancak o kadar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Biz bununla km'yi de ayarlarız servise gerek yok, değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Biz bununla km'yi de ayarlarız servise gerek yok, değil mi? bence en güzel soru bu oldu hazır erol otomtiv ekran getirmişken 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Biz bununla km'yi de ayarlarız servise gerek yok, değil mi? Km ayarlanmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap