Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201412 yıl comment_212976 Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Focus 3 titanium smart araç aldım. Araç yeni ilk heyecan falan derken farkına varamadım. Araç da devamlı bir titreme mevcut. İlk çalıştırmadan ısınmaya dururken hareket halindeyken devamlı titriyor araç hafif bir şekilde ama rahatsız edici. İlk aracım değil ve ilk dizel aracımda değil bu farklı birşey. Araç çalışır vaziyette koltuklarda direksiyonda vites topuzunda nereye dokunursanız titreşimi hissedebiliyorsunuz.Devamlı bir masaj koltuğu havası var yani Servise götürmeden önce sizlerden görüş almak istedim. Şİmdiden teşekkürler herkese. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201412 yıl Yazar comment_212980 Devir gazdan ayağımı çekince sabit bir şekilde rolantide çalışıyor. sabit yani uzun yola gidip geldim bütün yol titredi yani direksiyondada var titreşim her devirde aynı titreşim.Bir ara balanstan mı acaba dedim yolda kenara çektim lastik havalarına baktım o ara fark ettim dururkende titriyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201412 yıl comment_212981 Motor kulakçıklarından birinde sıkıntı olabilir belki.Tdci motorlar genelde titreşimli çalışır derler gerçi.Belki olağan bir titreşimdir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201412 yıl comment_212983 Focus da durum nasıldır bilmiyorum ama bundan önceki aracım megane 3 dci idi ve o aracım varken öğrendiğim ve çekindiğim bir durumdu volant arızası megane 3 de kullanılan hareketli volant arıza yapabiliyor ve bu arıza km bağımsız bir arızaymış değişmeside oldukça pahalı bir parçaydı özellikle rölantide araç olması gerektiğinden fazla titriyorsa volant arızası olabilir diyorlardı.Servise gittiğinizde isterseniz sorarsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201412 yıl Yazar comment_212987 Olağan bir titreşim olduğunu sanmıyor dci motorda kullandım tdci da focus 2 lerden de kullandım böyle bir şey hiç hissetmedim. Sanırım arkadaşın dediği gibi volantta sorun var bir kaç araştırma sonrası başka forumlarda benzer şeyler gördüm. En iyisi daha büyük bir sorun olmadan servisin yolunu tutmak. Sonuç olarak garantisi var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201412 yıl comment_212992 bendekinde de tedirgin eden bir titreşim var, yakıttan olduğunu sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201412 yıl Yazar comment_212996 Yakıttan olabileceğini bende düşündüm ama ikinci depodayım hala değişen birşey yok. Dokunduğun her yerde titreşimi çok rahat hissebiliyorsunuz yani. Hangi motor olursa olsun bu kadar yapması hiç normal değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201412 yıl comment_212997 forumda bu konuda oldukça detaylı mesajların yazıldığı bir başlık vardı, aratın çözüm ne idi; unuttum gitti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201412 yıl Yazar comment_213005 Teşekkürler ama diğer konularla yaşadığım sorun tamamen farklı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201412 yıl comment_213008 Shell deneyin birde olmazsa doğru servis. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201412 yıl Yazar comment_213010 Shellden almıştım zaten mazotu. Sanırım yarın servis yolu gözüküyor.Umarım kısa sürede sorun çözülür. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201412 yıl comment_213020 Yarınki sorunuzun cevabını ben şimdiden söyleyeyim de hazırlıklı olun. Siz : Usta bu araç çalışırken sürekli bir titreşimle çalışıyor. Usta: Abi bunlar böyle! Olası bir durum bu yukarıda bahsettiğim. Siz o zaman başka bir dizel F3 ü usta ile beraber kendiniz deneyin. Ve katılabileceğiniz tüm testlere katılmak isteyin. Diğer F3 lerde de bu durum mevcutsa bunlar böyledir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201412 yıl comment_213066 Rölanti dışında titreşim devam ediyor ve sürüşte de hissediyorsanız motor dengesiz çalışıyor demektir, ama kulaklardan ama volandan, neyse ne. Mutlaka servis ile görüşün ve ısrarcı olun şikayetinizde. Benim kullandığım dizeller yağ gibi gidiyordu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201412 yıl comment_213136 Normalde araçta dert edecek özel bir titreşim yok. Soğuk ilk çalıştırmada dahi yok. Servise gitmeniz gerekli. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın