Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Metin T.

Üye
  • Toplam İleti

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Metin T. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    '13 Focus Tdci Titanium
  • Meslek:
    Gayrimenkul
  • Cinsiyet:
    Bay

Metin T.'s Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. Metin T.

    Sislere Led?

    Night breaker unlimited var, plus lara göre daha iyi daha beyaz teknik olarak. Kısalar için sipariş verdim denedikten sonra daha kesin birşey söylebilirim.
  2. Metin T.

    Sislere Led?

    valla bilmiyorum i-belki dediğin gibi 50w halojene eşittir. Normali 55 w buda yeterli gelir sanırım ne dersin? Çünkü xenon bağlamak istemiyorum bu da daha basit geliyor gözüme zahmetsiz..)
  3. Metin T.

    Sislere Led?

    Sağol çağlar. Sen çalışıtırır deyince ben de ebay dan falan baktım orada 50w ledler var onlar hakkında bilgin varmı onlar nasıl? örnek; http://www.ebay.com/itm/2x-50W-Blue-H11-CREE-LED-Fog-Daytime-Light-Lamp-bulb-HeadLight-DRL-Projector-New-/190883242664?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item2c718722a8&vxp=mtr
  4. Metin T.

    Sislere Led?

    Arkadaşlar merhaba. Sislere 'smd led' adı altında satılan ledlerden takmak istiyorum ama arıza lambası yakar mı, çalışırmı veya her hangi bir sorunla karşılaşma ihtimali nedir?
  5. Arkadaşlar servise gittim gayet güzel ilgilendiler ama sonuç değişmedi bunun normal olduğu söylendi teste de çıktık ama yapacak birşey yok sanırım beklemekten başka.Belki arkadaşın dediği gibi ilerde sorunun çözümüne ulaşılırsa o zaman tekrar uğrarız ama şu an için bir çözüm malesef yok..
  6. Shellden almıştım zaten mazotu. Sanırım yarın servis yolu gözüküyor.Umarım kısa sürede sorun çözülür.
  7. Teşekkürler ama diğer konularla yaşadığım sorun tamamen farklı.
  8. Yakıttan olabileceğini bende düşündüm ama ikinci depodayım hala değişen birşey yok. Dokunduğun her yerde titreşimi çok rahat hissebiliyorsunuz yani. Hangi motor olursa olsun bu kadar yapması hiç normal değil.
  9. Olağan bir titreşim olduğunu sanmıyor dci motorda kullandım tdci da focus 2 lerden de kullandım böyle bir şey hiç hissetmedim. Sanırım arkadaşın dediği gibi volantta sorun var bir kaç araştırma sonrası başka forumlarda benzer şeyler gördüm. En iyisi daha büyük bir sorun olmadan servisin yolunu tutmak. Sonuç olarak garantisi var.
  10. Devir gazdan ayağımı çekince sabit bir şekilde rolantide çalışıyor. sabit yani uzun yola gidip geldim bütün yol titredi yani direksiyondada var titreşim her devirde aynı titreşim.Bir ara balanstan mı acaba dedim yolda kenara çektim lastik havalarına baktım o ara fark ettim dururkende titriyor.
  11. Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Focus 3 titanium smart araç aldım. Araç yeni ilk heyecan falan derken farkına varamadım. Araç da devamlı bir titreme mevcut. İlk çalıştırmadan ısınmaya dururken hareket halindeyken devamlı titriyor araç hafif bir şekilde ama rahatsız edici. İlk aracım değil ve ilk dizel aracımda değil bu farklı birşey. Araç çalışır vaziyette koltuklarda direksiyonda vites topuzunda nereye dokunursanız titreşimi hissedebiliyorsunuz.Devamlı bir masaj koltuğu havası var yani Servise götürmeden önce sizlerden görüş almak istedim. Şİmdiden teşekkürler herkese.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.