Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Shark Anten

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
28.10.2015 - 11:44 tarihinde, Mert Yürüyen yazdı:
abi ben bir tane kendime bir tanede cenk abiye çinden getirttim... cenk abi taktı kullanıyor, ama orada zaten normal çamaşır ipli antenimizde çekmediğinden haliyle sharkın performansında da pek memnun değil...

bizim buralarda yayın iyi taktıktan sonra bir enayilik olursa o zaman anlaşılır sharkın performansı [emoji4]

Ama tabi ben takarsam...

takmazsmn sana itelerim pardon iletirim [emoji4] 

yalnız benimkisi beyaz malum...

Gri lazim bana bir link at bende getireyim

Hayatin itelemek

• Yanıt 90
  • Görüntüleme 36,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Çağlar Sertan KASIMOĞLU
    Çağlar Sertan KASIMOĞLU

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-shark-anten-kopek-baligi-kablo-baglantili-gercek-ustun-cekim-133869963/detay Linkteki ürünü kull

• Anteni Çağlar'dan aldım ilgisi için teşekkür ediyorum... Bu anten orjinal eski antenden daha iyi çekiyor... Test ettim              

• bende gri olanını aldım beyaza boyattım ve taktım      

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Valla performansı pek düşeceğini sanmam.Ben olsam hiç düşünmez alır takardım ki zaten öyle yaptım :D

Yanıtlama zamanı:
28.10.2015 - 11:45 tarihinde, Volkan Ö. yazdı:

Gri lazim bana bir link at bende getireyim

Hayatin itelemek

İtelemek @Doğan Bey'in ikinci mesleği... ama her nasılsa ilkinden daha iyi yapıyor... iteleme de bir numara :)

@Volkan abi şu ilana bakabilirsin...

http://tr.aliexpress.com/item/Shark-antenna-special-car-radio-aerials-shark-fin-auto-antenna-signal-For-ford-focus-3-Car/32306325236.html

Yanıtlama zamanı:

İtelemek @Doğan Bey'in ikinci mesleği... ama her nasılsa ilkinden daha iyi yapıyor... iteleme de bir numara :)

http://tr.aliexpress.com/item/Shark-antenna-special-car-radio-aerials-shark-fin-auto-antenna-signal-For-ford-focus-3-Car/32306325236.html

Çekiş gücü fazla gelince iteleme devreye giriyor napam.

Yanıtlama zamanı:

Çekiş gücü fazla gelince iteleme devreye giriyor napam.

şu folyo işi hurafe mi yoksa var mı bir aslı astarı ?

daha takmadık, bir faydası dokunursa saralım fırın tavuk gibi yapıp takalım tavana :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

daha takmadık, bir faydası dokunursa saralım fırın tavuk gibi yapıp takalım tavana :kıhkıh:

Araştır arkadaş internet denen bir şey var dimi ama

Yanıtlama zamanı:

Folyosuz nasıl olur bilmiyorum ama benimki Eskişehir'de tek bir yerde çekmiyor, orasıda şehrin en işlek caddelerinden biri :D Yaklaşık 200-300mt boyunca cızırdıyor sonra olması gereken hale geliyor. 

Yanıtlama zamanı:

Güzel görünüyor, Ankara'dan satan varsa (itelemeden) talibim.  İnternet fiyatının üzerine bir miktar daha da verebilirim aliexpressten alip beklememek için.

Yanıtlama zamanı:
Ben @Çağlar Kasımoğlu ndan almıştım,mesaj atarak. 1 seneyi geçti takalı,bir sıkıntı yaşamadım. İç tarafına Doğan abinin tavsiyesiylede alimünyum folyo çektim böylece radyo çekiminde de sıkıntı yaşamadım. Aliexpress'te bir çözüm ama beklemek lazım 1 aya yakın [emoji4] 

Cağlarda varmı acaba aliexpreate buldum ama focus yazmıyor. 5 dolar civari

İtelemek @Doğan Bey'in ikinci mesleği... ama her nasılsa ilkinden daha iyi yapıyor... iteleme de bir numara [emoji4]

İyiymiş sipariş geceyim bari gri üzerine siyak çok çirkin durur değil mi ?

Yanıtlama zamanı:

Folyosuz nasıl olur bilmiyorum ama benimki Eskişehir'de tek bir yerde çekmiyor, orasıda şehrin en işlek caddelerinden biri :D Yaklaşık 200-300mt boyunca cızırdıyor sonra olması gereken hale geliyor. 

senin geçtiğin o bölgede sinyal kesici vardır.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

059f6e82dbfc57d2fcd7b991af5c68a4.jpg

Kendi anteninden daha iyi çekiyor. Uygulamadan önce 3M banta saç kurutma makinesiyle isi uyguladım kaya gibi yapıştı. İçinde zigzagli bir devre var. Mevcut antenle cızırtılı çekiyordu. Bu antenle daha net yayın alıyorum.

İnternet En çinden sipariş ettim. Tavsiye ederim.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Güzel olmuş güle güle kullanın

• 7 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.