Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201510 yıl comment_326684 28.10.2015 - 11:44 tarihinde, Mert Yürüyen yazdı: abi ben bir tane kendime bir tanede cenk abiye çinden getirttim... cenk abi taktı kullanıyor, ama orada zaten normal çamaşır ipli antenimizde çekmediğinden haliyle sharkın performansında da pek memnun değil... bizim buralarda yayın iyi taktıktan sonra bir enayilik olursa o zaman anlaşılır sharkın performansı [emoji4] Ama tabi ben takarsam... takmazsmn sana itelerim pardon iletirim [emoji4] yalnız benimkisi beyaz malum... Gri lazim bana bir link at bende getireyim Hayatin itelemek Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201510 yıl comment_326685 Valla performansı pek düşeceğini sanmam.Ben olsam hiç düşünmez alır takardım ki zaten öyle yaptım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201510 yıl comment_326686 28.10.2015 - 11:45 tarihinde, Volkan Ö. yazdı: Gri lazim bana bir link at bende getireyim Hayatin itelemek İtelemek @Doğan Bey'in ikinci mesleği... ama her nasılsa ilkinden daha iyi yapıyor... iteleme de bir numara @Volkan abi şu ilana bakabilirsin... http://tr.aliexpress.com/item/Shark-antenna-special-car-radio-aerials-shark-fin-auto-antenna-signal-For-ford-focus-3-Car/32306325236.html Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201510 yıl comment_326687 İtelemek @Doğan Bey'in ikinci mesleği... ama her nasılsa ilkinden daha iyi yapıyor... iteleme de bir numara @Volkan abi şu ilana bakabilirsin... http://tr.aliexpress.com/item/Shark-antenna-special-car-radio-aerials-shark-fin-auto-antenna-signal-For-ford-focus-3-Car/32306325236.html Çekiş gücü fazla gelince iteleme devreye giriyor napam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201510 yıl comment_326688 Çekiş gücü fazla gelince iteleme devreye giriyor napam. şu folyo işi hurafe mi yoksa var mı bir aslı astarı ? daha takmadık, bir faydası dokunursa saralım fırın tavuk gibi yapıp takalım tavana Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201510 yıl comment_326689 şu folyo işi hurafe mi yoksa var mı bir aslı astarı ?daha takmadık, bir faydası dokunursa saralım fırın tavuk gibi yapıp takalım tavana Araştır arkadaş internet denen bir şey var dimi ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201510 yıl comment_326690 şu folyo işi hurafe mi yoksa var mı bir aslı astarı ? daha takmadık, bir faydası dokunursa saralım fırın tavuk gibi yapıp takalım tavana Folyosuz nasıl olur bilmiyorum ama benimki Eskişehir'de tek bir yerde çekmiyor, orasıda şehrin en işlek caddelerinden biri Yaklaşık 200-300mt boyunca cızırdıyor sonra olması gereken hale geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201510 yıl comment_326693 Güzel görünüyor, Ankara'dan satan varsa (itelemeden) talibim. İnternet fiyatının üzerine bir miktar daha da verebilirim aliexpressten alip beklememek için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201510 yıl comment_326695 Ticari amaçla satan yoktur aramızda ama alacak olursak çin den haber ederiz toplu getirtiriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201510 yıl comment_326697 Ben @Çağlar Kasımoğlu ndan almıştım,mesaj atarak. 1 seneyi geçti takalı,bir sıkıntı yaşamadım. İç tarafına Doğan abinin tavsiyesiylede alimünyum folyo çektim böylece radyo çekiminde de sıkıntı yaşamadım. Aliexpress'te bir çözüm ama beklemek lazım 1 aya yakın [emoji4] Cağlarda varmı acaba aliexpreate buldum ama focus yazmıyor. 5 dolar civari İtelemek @Doğan Bey'in ikinci mesleği... ama her nasılsa ilkinden daha iyi yapıyor... iteleme de bir numara [emoji4]@Volkan abi şu ilana bakabilirsin... http://tr.aliexpress.com/item/Shark-antenna-special-car-radio-aerials-shark-fin-auto-antenna-signal-For-ford-focus-3-Car/32306325236.html İyiymiş sipariş geceyim bari gri üzerine siyak çok çirkin durur değil mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201510 yıl comment_326716 Abi direk gri sipariş et. Boşver siyah felan. İdareten koymuş gibi bence hoş olmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201510 yıl comment_326723 Folyosuz nasıl olur bilmiyorum ama benimki Eskişehir'de tek bir yerde çekmiyor, orasıda şehrin en işlek caddelerinden biri Yaklaşık 200-300mt boyunca cızırdıyor sonra olması gereken hale geliyor. senin geçtiğin o bölgede sinyal kesici vardır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201510 yıl comment_333554 Kendi anteninden daha iyi çekiyor. Uygulamadan önce 3M banta saç kurutma makinesiyle isi uyguladım kaya gibi yapıştı. İçinde zigzagli bir devre var. Mevcut antenle cızırtılı çekiyordu. Bu antenle daha net yayın alıyorum. İnternet En çinden sipariş ettim. Tavsiye ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201610 yıl comment_377353 o değilde hala radyo dinleyen varmış şaşırdım ben onu sadece süs amaçlı alırım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın