Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Okan Y.

Üye
  • Toplam İleti

    54
  • Katılım

  • Son ziyaret

Okan Y. tarafından yazılan her şey

  1. 90.000 bakımı 2015 1.5 Dizel Otomatik Powershift için ,tahmini fiyat ne civarlardadır ?
  2. Arkadaşlar yeni bir focusla yeniden aranızdayım. 90bin bakımı için fiyat alan var mı acaba? Başer ya da diğerlerinden ? Kaç civarlarına çıkar acaba ?
  3. Sorun tahmin ettiğimiz gibi lpg ile alakalı gibi anlaşılan, son zamanlarda sorun çözüldü,bir sıkıntı yok.
  4. hocam aşağı yukarı 51-52 bin tl lik araca 43-44 bin lira teklif verdiler, 35 binlikte nasıl 2 bin kar ediyor? ya da maliyetine sattıkları ile benden aldıkları ortalamaya dahil olunca ortalama 2 bin öyle mi çıkıyor ? Ekleme: Aslında demeye çalıştığım,diyelim ki ben bu arabayı dışarıda piyasada 51bin tl ye sattım, elimde sıcak para var ve istediğim aracı seçmekte özgür durumdayım, showroom bana sıfır araba satabilmek için daha cazip bir teklif sunmalı ki , bana yeni arabayı da satabilsin diye düşünüyorum,tercih sebebi olabilmesi için. Ki en kötü piyasa fiyatını versin ki ben satmakla zaman kaybetmeyeyim. Yani bir cazibesi olmalı ki ben takasa gireyim . Aksine bazı ölücü galericilerden bile daha az fiyat veriyorlar. Bu şartlarda neden takasa girip yenisini almaya yöneleyim ki ? Dışarıda satınca da gidip onlardan almama ihtimalim de var malum.
  5. Bir kaç çeşit arama yaptım ancak bulamadım, galerilerden alınan fiyat tekliflerini paylaşacagımız, ona göre belki o şehire gelerek uygun fiyata alabileceğimiz bir konu var mı acaba ? Ben Ankara Otokoçtan Focus (Sedan) için şu fiyatları aldım, başka nerede ne fiyat verdiler merak ediyorum 1.5 Dizel Otomatik PWS Trendx Liste Fiyatı : 88600 TL Teklif Edilen: 84750 TL 1.6 Benzin otomatik Liste Fiyatı : 69885 TL Teklif Edilen : 66800 TL Sıfırı ile takas etmek istesem diye sordum , Profilimde yazan 2013 Benzin+LPG li PWS aracıma da telefonda , araca bakmadan 43-44 bin tl civarı , uyarsa gelip detaylı bakalım dediler, bu kadar makas olmaz , piyasada sıcak paraya çok daha fazlasına satabilecekken, bana piyasanın eşit ya da üzerinde teklif vermelisiniz ki ben yine sizden sıfır araç almalıyım ,kaçırmamanız lazım müşteriyi diye düşünüyorum.
  6. Son durum ne hocam? Gelişmeler neler?
  7. Mesajda belirtilen numarayı arayıp sordum, 49 tl olmuş ilk mesajdaki ücret. Koltuk temizliği çok yüzeyselmiş , eğer aracın içini komple temizletmek istiyorsanız 300 tl dedi , iç dış olursa 500 tl dedi. Normalde 600-700 tl civarına yapıyoruz sizlere özel dedi Emre Bey (Dışına yukarıda belirtilen boya koruma..vs araç komple temizleniyor) Tavan taban motor koltuk bagaj jantlar..vs . Sigara yanığı ve deliği dışında aklınıza gelecek herşey vakumlanarak temizleniyor dedi. Neyi nasil yaptigimizi video ile de görmek isterseniz instagram / waxplusotokuafor imiş.
  8. İlk mesajdaki 40 tl lik kampanya halen geçerli mi acaba?
  9. Sağolun teşekkür ederim. Şuan ankara otokoçta, bir kaç gün orada kalacak gibi görünüyor,bakalım sonuç ne olacak. Nereden kaynaklandığını bulamıyoruz, o beni deli ediyor. Yazılımı falan da güncellendi ama nafile.
  10. Merhaba arkadaşlar, aylar süren aranın ardından yeniden sizlerleyim, 6 aydır annemin onkoloji tedavisi ile meşguldüm ve savaşımızı kaybettik malesef. Neyse,tadınızı kaçırmak istemem,sorunumu izah etmeye çalışayım. Herşey 1 ay önce başladı , aracı çalıştırmaya çalıştığımda zorlandı ve çalışmadı, çalıştığını anda da devir ibresini 4-5 e kadar çıkarmama rağmen, geri düşe düşe stop etti. Sonrasında kelebek boğazı mı nedir ondan yapmıştır diye değiştirdi özel servis. Bir kaç hafta sorun yokken ,tekrar etti,yolda kaldım, sonrasında elektrik tesisatı komple yenilendi (Buji,Buji kablosu, bobin,akü ) ancak bir kaç hafta geçtikten sonra yine tekrarladı. Araç gaz da yemiyor , trafikte dur kalk yaparken birden titreyerek deviri en altlara düşüp stop etme eğilimine giriyor, ve tam o esnada FREN DE TUTMADI ,el freni ile durdum bir iki kez, sonrasında yine düzeldi kendiliğinden...vs . Araç yeri geldi hiç çalışmadı,yeri geldi çalışır vaziyette stop etti ..vs Mersinden Ankaraya gelirken 300 km den itibaren teklemeye başladı. Yani kimi zaman ilk çalışmada,kimi zaman sonradan sonraya ortaya çıkıyor bu sorun. 140 km/h ile falan giderken de tekleyebiliyor. Gazdan ayağı çekip tekrar gaza basınca da olabiliyor Sorun bulunmaya çalışıldıkça benim canım sıkılıyor ve masraf etmeye devam ediyorum. Bu aşamalarda yetkili servisteki kişilerle de görüşüldü onların önerisi ile en son akü değişmişti, şimdi de yetkili servise bıraktım, kavrama zamanında değişmesine rağmen, şuan yeniden kavramadan sorun olabileceği düşünülüyor. Var mı benzer sorun yaşayan ? Çıkmaza girdim. 2013 Focus 3 , Powershift , LPG li. 84bin km de.
  11. Between kullan hocam, bu sorgu çok yaşamaz ,hep else gider Ben hep 50 liralık alıyorum,dolayısıyla pek etkilenmiyorum hocam
  12. İlave olarak trafikte bir de 66 tl ceza ödedim,geç işlettiğim için. Belgeleri teslim edip ruhsatı alacağın zaman,git karşıdan cezanı kestir,şurdan da ödemeni yap, gel diyor memur . Gidip bana ceza yazın,onu ödeyeceğim diyorsunuz,yazıyor ödüyorsunuz hemen. (Muhtemelen 88 tl yazıyor ben 15 gün içinde - aslında 15 dk. içinde- ödediğim için 66 tl çıktı cebimden.
  13. Tek önemli kriter işi yapacak olan ustanın işinin ehli olması diye düşünüyorum. Kötü usta en iyi markayı takacağına, iyi usta en kötü markayı taksa daha iyi bence. Konu ile ilgili olarak da bende prins var.
  14. Hocam telefonu orta konsola koyup arabanın önünden ileri doğru yürüseydiniz. Bu şekilde hem uyarı vermediğini,hem çalışıp çalışmadığını o mesafeden nasıl anladınız? Belki siz uzaklaşınca uyarı verdi,siz yaklaşınca sustu geri ? Belki stop etti,siz yaklaşınca start etti ? Telefon içeride kalmalı ve sizin mesafenizi de göreceğimiz şekilde ileri yürüyerek bakabilirdiniz buna Kar kış olsa egzoz dumanına falan bakardınız çalışıyor diye . Yani tam noktayı koymuş sayılmazsınız, ama virgül denebilir
  15. Aynen öyle , buzuki orhan kolik diye aratın, gece 3 te keşfetmiş hanım, ben uyurken bir açtı, yerimden zıpladım, garip garip seslerin karması.. Ayrıca kurutma makinesi, elektrikli süpürge ..vs gibi bir çok ses için de şu uygulamayı tavsiye ederim. Saç kurutma makinesini çalıştırmayın yazık israf https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tmsoft.whitenoise.baby Ekleme : Biz 5-6 farklı ithal gaz damlası denedik, biogaia en iyilerden biriydi. Karın ve ayak masajı da etkili. Allah yardımcınız olsun,ilk 3-4 ay hemen geçer sizin için umarım
  16. Böyle bir kampanya olduğunda başlık açarak bilgi verirseniz hepimiz yararlanırız hocam.
  17. Önerdiğiniz bir marka / site var mı hocam ?
  18. Önerdiğiniz bir marka / site var mı hocam ? Aslında asıl ihtiyacım olan, üzerine kar yağdığında nasıl bir yol izlediğinizi öğrenmek? Karın kabasını aracın üzerinden fırça ile atıp , üzerine birşey dökerek/sıkarak kar ve buz tabakasını temizleyebiliyor musunuz?
  19. Yorumları devre dışı bırakmış,yoksa ona iki çift lafım vardı
  20. Okan Y.

    Focus mu Octavia mı ?

    Dizel otomatik octaviaların şaşırtıcı derecede az yakıt tüketimi var,bizzat arkadaştan gözlemliyorum. Görünüşü de çok güzel (ama banena), focusun yol tutuşunu ve özellikle ön hacmini çok seviyorum, oturduğum yerden aracın ön göğüs kısmının bittiği yere uzanamıyorum,o derece geniş ve uzun,bu benim çok hoşuma gidiyor. utanmasam bmw 5.20 ye bindim,clio ya binmişim (ön hacim olarak) gibi geldi diyeceğim,utanmıyorum işte dedim . @Cem Boneval hocamızın superb başlığını gördüm, o da güzel ama bütçemiz şimdilik ona elvermiyor,evin taksitleri bir bitsin bakalım Mondeodansa superb düşünebilir diye bir yorum okumuştum, ona kulak kabartırım.
  21. Okan Y.

    Focus mu Octavia mı ?

    Arkadaşlar Focus alırken hep Octavia ile arasında kalarak kararımı focustan yana kullandım ama şuan halen yeni Octaviaları gördükçe iç geçiriyorum, fikir / tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim Focus Titanium 1.5L TDCi 120PS PowerShift Otm. 4K Şuan 95.000 tl civarında liste fiyatı. http://www.ford.com.tr/SBE/fiyat-listeleri/binek-arac-fiyatlari Octavia Elegance STYLE 1.6 TDI CR DSG Green Tec / 110 HP 90.000 tl civarında. (Elegance vardı ama şuan sitelerinde elegance göremedim,en dolu paketlerini kıyaslamak için) http://www.skoda.com.tr/models/new-octavia/fiyat-listeleri/ Focus forumu olduğu için gözü kapalı seçmeyin , bilgi paylaşalım lütfen Tekrarlayayım,ben focus aldım ,iyi mi ettim bilmiyorum.
  22. İki sene önce daha bu düzenleme dahi çıkmadan, aracım değer kaybetti diye dava açıp talep ettiği parayı geri alan arkadaşım var. Epey uğraştı ama zafere ulaştı. Sonra aynı araba 3 kez garanti sebebi ile parça değiştiği için, (Dikkat) araba ayıplı mal diye dava açtı ve 3 yaşındaki arabanın sıfırı olmadığı için, yeni kasa fiyatında ücretini geri aldı. 35 bin e 3 sene önce aldığı kia ceed i , 3 sene sonra yeni kasa ceed ücreti iade edildi. Üzerine 30-40 koyup sıfır dizel otomatik audi a3 aldı. İdolümdür o arkadaş. 1-2 sene uğraşıyor ama kazanıyor.
  23. Güzel görünüyor, Ankara'dan satan varsa (itelemeden) talibim. İnternet fiyatının üzerine bir miktar daha da verebilirim aliexpressten alip beklememek için.
  24. Tebrikler, helal olsun.Hangi okulda ihtiyaç olduğunun bir listesi ..vs var mı acaba? Ona göre kullanacağım yerde ben de tüm gün gönüllü durmak istiyorum Düzenleme :Evet şimdi kayıt olurken baktım,okula kadar seçiliyor.Tamamdır.Ben de varım.
  25. Ankarada yaşıyorum hocam, güncelleme süresini üç aşağı beş yukarı tahmin ediyorum da neticesini merak ediyorum daha çok. Servis dönüşü detaylı bilgi paylaşmanızı bekliyoruz
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.