oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Amma meraklısı var bu kolçağın... En güzelinden kolçak budur bence, 30-40 TL taş çatlasın: Güzel fikir kılıflara uygun renkle kırlent alabilirim servislerde dandik çin malı iğreti kolçağa 300 tl vereceğime bunu alırım uyuya uyuya pardon rahat rahat yolculuk yaparım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Ben gördüğümü söyledim. İnşallah yanılıyorumdur. Haftaiçi Tur Oto'ya uğrarım Bekleme salonundakini diyorsan, geçen kışdan beri o camekanın içinde o..:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Titanium jantlar gayet güzel geliyor bana. 17jant kullanmıştım. Pek fark yaratmiyor bence görsel olarak. 18 büyüklük olarak ideal. Alırmıyım zor yav. Retina Ekran 15" tercih ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Bekleme salonundakini diyorsan, geçen kışdan beri o camekanın içinde o.. :) Bu bilgi işleri değiştirir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Anladığım kadarıyla bizi fena yiyosun Mertcan... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Ben kendi adıma 17" Sport paket jantlarını beğendim, seneye bir iyilik düşünebilirim iyi bir fiyat alabilirsem... Lastikler de 215/50-17 olur. iyi bari bende hala düşünüyordum cmax jantlarından vazmı geçsem diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Titanium jantlar gayet güzel geliyor bana. 17jant kullanmıştım. Pek fark yaratmiyor bence görsel olarak. 18 büyüklük olarak ideal. Alırmıyım zor yav. Retina Ekran 15" tercih ederim. Aklın yolu birdir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nebi Yüksek Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Ben serviste kolcak taktirdim hicde fena olmadi.usb kapanacagi icin kablo ile uzatilip kolcaga monte edildi hos oldu.eger uzerine abanmazsaniz bayagi saglam abanirsanizda kirilirmis gibi bir ses geliyor bakiyorsunuz hic bisey yok bence gayet güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Ben serviste kolcak taktirdim hicde fena olmadi.usb kapanacagi icin kablo ile uzatilip kolcaga monte edildi hos oldu.eger uzerine abanmazsaniz bayagi saglam abanirsanizda kirilirmis gibi bir ses geliyor bakiyorsunuz hic bisey yok bence gayet güzel Bir iki resim isteriz..... Bu arada hayırlı olsun..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat Çelikkanat Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Ben serviste kolcak taktirdim hicde fena olmadi.usb kapanacagi icin kablo ile uzatilip kolcaga monte edildi hos oldu.eger uzerine abanmazsaniz bayagi saglam abanirsanizda kirilirmis gibi bir ses geliyor bakiyorsunuz hic bisey yok bence gayet güzel Araciniz style mi ? Bende dusunuyorum fakat aracim style oldugu icin doseme rengi uyumu sart yoksa eğreti ve itici duracaği kesin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nebi Yüksek Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Evet style Alir almaz koltuk kilifi yaptirdim siyah hos oldu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metehan Uyanık Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Ben armsterin kolcagini taktim sonunda koldayama olmayinca adamin kolu agriyor bej e siyah biraz abez duruyor ama kenarlarin metalik olmasindan biraz kurtariyor .armsterinde bej renk uretilmiyormus. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat Çelikkanat Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 resimleri görmemiz mümkün mü ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metehan Uyanık Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Resmini cekmedim ama cekip atarim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nebi Yüksek Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Bence kol dayamasiz cok bos Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap