Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

16" 2resimdeki bence güzel

• Yanıt 123
  • Görüntüleme 39,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Bence araç üzerinde bu jantları görmeniz lazım    

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Haberin tamamlayıcı unsurları yani fiyatları geldi.   16'' 5 kollu 435 tl 16'' 5x2 kollu 245 tl 16'' 5x3 kollu 409 tl 16'' 7x2 kollu 425 tl 16'' 10 kollu 435 tl 17'' 10x2 kollu 315 tl 17'' 5 k

• Style'a olmayacaksa neye olacak? Titanium'da zaten var...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@Yakup Çağatay,

Lansman jantının fiyatı uygun aslında.  17 (Ozan'ın dediği) jantın fiyatıda uygun. Ama C-Max Tit+X in jantları neden bunlardan daha pahalı oluyor. Bir ara sordum da 3000 tl gibi bir fiyat vermişlerdi. 

O çünkü böyle opsiyon değil. Birde bundan sonra sorarsan eğer iyi olur, ucuzlamış olabilir. Eskiden bulunmuyordu kolay kolay

Yanıtlama zamanı:

395 lira KDVsiz fiyati mi ? Kdvli 1865 demissinde 1585 lira oluyor ?

Sabri Özer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

@Yakup Çağatay,  Bana daha çok vites koluyla uzaklığı lazım malum sonradan takılan kolçaklar genelde çok geride kalıyor pek bir işlevi olmuyor. En iyisi servise gidince sormak sanırım :)

Yanıtlama zamanı:

Bildiğimiz armster 2 değil mi bu kolçak ? Montajı ve montaj maliyeti ne olur acaba bilgi alıp öğrendikten sonra eğer armster ise netten alıp kendimiz montaj yapsak daha ucuza kapatırız.

Yanıtlama zamanı:

Senin beğendiğin 17'' jant'da 1490 tl takımı kdv'li. Nasıl sence?

Orjinal jant icin oldukça güzel fiyat.

@Yakup Çağatay,

Lansman jantının fiyatı uygun aslında. 17 (Ozan'ın dediği) jantın fiyatıda uygun. Ama C-Max Tit+X in jantları neden bunlardan daha pahalı oluyor. Bir ara sordum da 3000 tl gibi bir fiyat vermişlerdi.

Yakupun dediği gibi o yedek parça bunlar aksesuar. Bizim tit jantlarina 500 demişti mesela(tahmin olarak)
Yanıtlama zamanı:

Yazıyor ya oolummmm heyecandan hemen hesap yapmış :D iyi bak iyi :D

Az çok taniyosun beni :D Ben arabayi aldigimin 2. haftasi himpekse sormustum 1800 demislerdi. Otosan 1800 diyorsa onlar 1500e verir mi ?

Birde arabayi sifirken alirkenki fiyatlar mi bunlar ? Yani sonradan fiyatlar degil mi ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Az çok taniyosun beni :D Ben arabayi aldigimin 2. haftasi himpekse sormustum 1800 demislerdi. Otosan 1800 diyorsa onlar 1500e verir mi ?

Birde arabayi sifirken alirkenki fiyatlar mi bunlar ? Yani sonradan fiyatlar degil mi ?

Hepsi sonradan. Himpeks de varsa olabilir ama artık oradan almanın anlamı yok millete yalvar bekle felan.

Yanıtlama zamanı:

Hepsi sonradan. Himpeks de varsa olabilir ama artık oradan almanın anlamı yok millete yalvar bekle felan.

Fiyatlar guzel ama işte şu hareketi arabin cikisindan 3 sene sonra degilde cikar cikmaz yapda alalim dimi Otosan !
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bildiğimiz armster 2 değil mi bu kolçak ? Montajı ve montaj maliyeti ne olur acaba bilgi alıp öğrendikten sonra eğer armster ise netten alıp kendimiz montaj yapsak daha ucuza kapatırız.

Bu başlıkta bu konuyu tartıştık,yazdık lütfen inceleyiniz. armster değil.

@Yakup Çağatay,

Lansman jantının fiyatı uygun aslında.  17 (Ozan'ın dediği) jantın fiyatıda uygun. Ama C-Max Tit+X in jantları neden bunlardan daha pahalı oluyor. Bir ara sordum da 3000 tl gibi bir fiyat vermişlerdi. 

C-max tit-x jantının fiyatı kdv dahil 2250 tl

Orjinal jant icin oldukça güzel fiyat.

Yakupun dediği gibi o yedek parça bunlar aksesuar. Bizim tit jantlarina 500 demişti mesela(tahmin olarak)

Focus 16 titanium jantı kdv'li 2050 tl

Focus 16 style jantı kdv'li 1930 tl

Yanıtlama zamanı:

17'' 5 kollu 479 tl 18'' 5 kollu (lansman) 395 tl

Benim en beğendiğim en pahalısı çıktı.

Ben 18'leri daha pahalı beklerdim.

Düz 400 yaparlarsa alırım 17'leri...

Arayayım bakayım Himpeks'i

Yanıtlama zamanı:

Şu jant çok konuşuldu, hayır durduk yerde mahalle baskısıyla alacağız yaw....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.