Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Amma meraklısı var bu kolçağın...

En güzelinden kolçak budur bence, 30-40 TL taş çatlasın:

Yuvarlak-dekoratif-salon-yast%C4%B1k-tas

Güzel fikir kılıflara uygun renkle kırlent alabilirim servislerde dandik çin malı iğreti kolçağa 300 tl vereceğime bunu alırım uyuya uyuya pardon rahat rahat yolculuk yaparım... :kıhkıh:

• Yanıt 123
  • Görüntüleme 39,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Bence araç üzerinde bu jantları görmeniz lazım    

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Haberin tamamlayıcı unsurları yani fiyatları geldi.   16'' 5 kollu 435 tl 16'' 5x2 kollu 245 tl 16'' 5x3 kollu 409 tl 16'' 7x2 kollu 425 tl 16'' 10 kollu 435 tl 17'' 10x2 kollu 315 tl 17'' 5 k

• Style'a olmayacaksa neye olacak? Titanium'da zaten var...

Yanıtlama zamanı:

Ben gördüğümü söyledim. İnşallah yanılıyorumdur. Haftaiçi Tur Oto'ya uğrarım :)

Bekleme salonundakini diyorsan, geçen kışdan beri o camekanın içinde o..:):)

Yanıtlama zamanı:

Ben kendi adıma 17" Sport paket jantlarını beğendim, seneye bir iyilik düşünebilirim iyi bir fiyat alabilirsem... Lastikler de 215/50-17 olur.

iyi bari :D bende hala düşünüyordum cmax jantlarından vazmı geçsem diye :D 

Yanıtlama zamanı:

Titanium jantlar gayet güzel geliyor bana. 17jant kullanmıştım. Pek fark yaratmiyor bence görsel olarak. 18 büyüklük olarak ideal. Alırmıyım zor yav. Retina Ekran 15" tercih ederim. :)

Aklın yolu birdir :D

Yanıtlama zamanı:

Ben serviste kolcak taktirdim hicde fena olmadi.usb kapanacagi icin kablo ile uzatilip kolcaga monte edildi hos oldu.eger uzerine abanmazsaniz bayagi saglam abanirsanizda kirilirmis gibi bir ses geliyor bakiyorsunuz hic bisey yok bence gayet güzel

Yanıtlama zamanı:

Ben serviste kolcak taktirdim hicde fena olmadi.usb kapanacagi icin kablo ile uzatilip kolcaga monte edildi hos oldu.eger uzerine abanmazsaniz bayagi saglam abanirsanizda kirilirmis gibi bir ses geliyor bakiyorsunuz hic bisey yok bence gayet güzel

Bir iki resim isteriz.....

Bu arada hayırlı olsun.....

Yanıtlama zamanı:

Araciniz style mi ? Bende dusunuyorum fakat aracim style oldugu icin doseme rengi uyumu sart yoksa eğreti ve itici duracaği kesin.
Yanıtlama zamanı:

Evet style

Alir almaz koltuk kilifi yaptirdim siyah hos oldu

Yanıtlama zamanı:

Ben armsterin kolcagini taktim sonunda koldayama olmayinca adamin kolu agriyor bej e siyah biraz abez duruyor ama kenarlarin metalik olmasindan biraz kurtariyor .armsterinde bej renk uretilmiyormus.

Yanıtlama zamanı:

Bence kol dayamasiz cok bos

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.