Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199041 Akşam eve dönünce ilk işim videoyu izlemek olacak. Elinize kolunuza ayğınıza sağlık; fotolar da çok güzel, yanınızda olabilseydim keşke. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199044 Bu mu? Cem abinin favori videolarında vardı bu izniyle paylaşıyorum. evet aynen böyleydi Ben de öğrenmiş oldum ne olduğunu teşekkürler Kasım 18, 201312 yıl Saruhan Özkan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199050 Bu mu? http://www.youtube.com/watch?v=1Qoag6cqZO4 Cem abinin favori videolarında vardı bu izniyle paylaşıyorum. Çok eğitici bir videodur. Her zaman yazarım akadan kopan arabayı toplamak için kontrayı kopacağını hissettiğin anda vermen gerekir, koptuğu zaman yapacakların bir işe yaramaz. Benim için bu videonun en öğretici yanı budur. Ayrıca Golf'ün neden tercih edildiğine de yol tutuş konusunda açıklama getirir. Bu arada Istanbul Park videosunu bir daha izledim, @Tolga Başaran, cesur kullanış tarzından dolayı bir kez daha kutlarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl Yazar comment_199051 Bu arada Istanbul Park videosunu bir daha izledim, @Tolga Başaran, cesur kullanış tarzından dolayı bir kez daha kutlarım. Ben ilk 2 viraj'da tırstım sonra focusun kol tutamacını tasarlayan (kapıdaki) adama haykırdım yine.. Arabada tutunacak yer yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199052 Çok eğitici bir videodur. Her zaman yazarım akadan kopan arabayı toplamak için kontrayı kopacağını hissettiğin anda vermen gerekir, koptuğu zaman yapacakların bir işe yaramaz. Benim için bu videonun en öğretici yanı budur. Ayrıca Golf'ün neden tercih edildiğine de yol tutuş konusunda açıklama getirir. Bu arada Istanbul Park videosunu bir daha izledim, @Tolga Başaran, cesur kullanış tarzından dolayı bir kez daha kutlarım. Aynen dediğin gibi abi. Mondeo varken aynısını yaşadım. 120 km hızla döndüğüm bi viraj vardı. Viraja yaklaşırken dıştan içeriye doğru dalardım viraja ardından viraj içindeyken hafiften dışa doğru çıkar döner giderdim. Bi gün viraj için araç vardı ben dıştan daldım arabayı geçtim içeri giremedim zaten. Arkanın kopacağını tam hissettim direksiyon kopacak yönün tersine hafif kıvırdım bir iki zig zak çizdikten sonra devam ettim arkamdaki arabalar yavaşlamıştı Korkuyla eve döneceğim sapağı bile geçip gitmiştim dizlerim titremişti Sağ tarafımda duvar sol tarafımda cezaevinin uçurumu vardı Allah korudu gerçekten Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199053 Ben ilk 2 viraj'da tırstım sonra focusun kol tutamacını tasarlayan (kapıdaki) adama haykırdım yine.. Arabada tutunacak yer yok Eşim ayakları ile kendini yerden iterek koltuğa sıkıca yapışıyor ve sağ taraftaki tutmaca da asılıyor, tabii pilates eğitimli olduğunda hiç benim yerime göz diktiğini belirtir bir vücut hareketine şahit olmadım. Beri taraftan bu kadar güçlü merkezkaç kuvvetlerine maruizyet yoğun gelişmediğinden hiçbir arabada bu şartlarda rahat edecek bir tutunma yapısı olacağını pek düşünmedim. Pistte tırsmak niye onu da anlamadım ayrıca, futbol sahası genişliğinde, spin atsan, yoldan çıksan ne olur...!? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl Yazar comment_199054 Pistte tırsmak niye onu da anlamadım ayrıca, futbol sahası genişliğinde, spin atsan, yoldan çıksan ne olur...!? Pist'i bile ilk kez canlı gören biri olarak mı Buarada kazayı fark ettiniz mi? Leon dağıldı Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199071 bu arada kayıt için eos 7d + sigma 10-20mm geniş açı + slik ball head tripod , ve arka kemerler yardımı ile çok güzel video kayıt almışız , goPro lara taş çıkartmışız ... 2 dakkada negüzel setup olmuş ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl Yazar comment_199072 bu arada kayıt için eos 7d + sigma 10-20mm geniş açı + slik ball head tripod , ve arka kemerler yardımı ile çok güzel video kayıt almışız , goPro lara taş çıkartmışız ... 2 dakkada negüzel setup olmuş ... Adamlar karışmadı o güzel oldu Aksilikler aksilikler ama hepsi ayrı heyecan oldu tekrar teşekkür ediyorum sen olmasan olmazdı abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199080 Ellerinize sağlık..video muhteşem kullanan arkadaş muhteşem,hele virajlarda lastik seslerine bayıldım..öyle heycanlıydıki seyrederken bile,masanın altında devamlı fren gaz pedalını aradım..Tebrik ederim çok güzeldi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl comment_199082 bu arada kayıt için eos 7d + sigma 10-20mm geniş açı + slik ball head tripod , ve arka kemerler yardımı ile çok güzel video kayıt almışız , goPro lara taş çıkartmışız ... 2 dakkada negüzel setup olmuş ... Yakup'un canon fotoğraf makinesi de güzelmiş. Modelini unuttum. Canavar gibi yakalıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201312 yıl Yazar comment_199088 Yakup'un canon fotoğraf makinesi de güzelmiş. Modelini unuttum. Canavar gibi yakalıyor. 5D Mark II Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201312 yıl comment_201615 ben pistte bir broadway gördüm ))) kırmızı.... hep ferrarilerden bahsetmeyelim yani ) bakınız tolga bey type R ile kapıştığı sıralarda herhalde sağ tarafta garip broadway kendi halinde gidiyordu emeğinize yüreğinize sağlık heyecanlı bir anı olmuş... devamını dilerim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201312 yıl comment_201621 Eski lastik kiralamak veya almak lazım.. pistte hem iyi yol tutuyor. Eski lastik pistte iyi yol tutuyor derken. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201312 yıl comment_201678 eski,yani hafif silik lastik olursa.o pistte daha iyi tutunuyor. Erkan "slik" ile silik lastiği karıştırıyor olmayasın. Dişleri bitmiş lastik hamurun sertleştiği ve tutunma özelliğini yitirdiği tabana gelmiştir. Pistin asfaltı nitelikli de olsa öyle zımpara falan değil. Lastikler aşırı ısındığı ve çok zorlandığı için biraz daha fazla yıpranıyor o kadar, pistte zorlayarak yaptığınız hızlarda 1 km'deki lastik aşınması normal kullanımdaki 100 km'ye karşılık gelir belki, ama o kadar. Yıllarca normal lastiklerle çok aykırı yük koşullarında turladık, hiç gözle saptanabilecek bir aşınma görmedik, göremezsiniz de. "Slik" lastikler ise yarış için özel yapışan yumuşak hamurla imal edilmiş lastikler olup, yapışan tabakasını birkaç yüz km'de eritir ve işlevini yitirir. En iyi örneği F1 lastikleridir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın