Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189545 15.000 bakımlar konusu iyi ama artık çoğumuzun araçları 30.000km'ye geldi geçti. Biraz da belki farklı bir başlık altında 30.000 bakım ücretlerini paylaşalım. Bugün fren yağı düşük uyarısı verdi. Aydoğanlar'a götürdüm. Balatalar incelmiş azıcık yağ eklediler. 27.335km araba. 30'a az kaldı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl Yazar comment_189603 15.000 bakımlar konusu iyi ama artık çoğumuzun araçları 30.000km'ye geldi geçti. Biraz da belki farklı bir başlık altında 30.000 bakım ücretlerini paylaşalım. Bugün fren yağı düşük uyarısı verdi. Aydoğanlar'a götürdüm. Balatalar incelmiş azıcık yağ eklediler. 27.335km araba. 30'a az kaldı. Bu akşam ayrı başlık açıp iletileri taşıyayım abi ben. Bu fikirden sonra moderatör oldum da henüz gerçekleştiremedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl Yazar comment_189679 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Club Tr → Tüm Yetkililer Burada" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Bakım - Servis & Yedek Parça" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201412 yıl comment_239701 Balıkesir ford servisinden bugün 30bin bakımı için fiyat aldım...585 tl...bakalım patron ne karar verecek Nisan 28, 201412 yıl Onur Sezgin tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201412 yıl comment_239732 Balıkesir ford servisinden bugün 30bin bakımı için fiyat aldım...585 tl...bakalım patron ne karar verecek Onurum mazot filitresi dahil mi fiyata? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201412 yıl comment_239738 Onurum mazot filitresi dahil mi fiyata? polen filtresi dahil mi diye sordum sadece... istemezsem 500 olurmuş... yarın randevu için aradığımda onu da sorayım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201412 yıl comment_239900 Mazot filtresi dahilmiş... Yarın gidicem Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201412 yıl comment_240062 yakında bende yaptırdım 30 bin bakımı. yağdan kaynaklı motor sesinde kalınlaşma hissedince servise götürüyorum. oda 1-2 bin km erken oluyor. benim 450 tl civarı tuttu indirimle. ancak fren balataları değişmedi. arabaya kıyıpta ne gaza basabiliyoz nede frene. polen filitresinede 80 kağıt çakmışlar iyimi! şimdi sizin faturalardan gördüm. ancak ses çıkartmadım çünkü adamlar direksiyonumu garantiden değiştiler. direksiyondaki nikelaj çatlamış ve parmağımı kesip duruyordu. isteyenin bir yüzü kara vermeyenin ise diyerekten direksiyonu da söyledim. inanılmaz bir şekilde değişim yapalım dediler. sadece nikelajlı kısmın değişimini beklerken komple direksiyon değişti. bu hafta gidip koltuk kafalıklarınıda söyleyeyim. belki onları da garantiden değişirler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201412 yıl comment_240155 540 tl cik... 8 taksit Yorumum: "Dört ayaklı yük taşıyan evcil hayvana durma komutu olarak söylenen üç harfli tek heceli sözcük". Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201412 yıl comment_242195 C-Max 1.6 Tdci için aldığım bakım fiyatı ile focus'un aynı motorlu olanı arasıda ciddi fiyat farkı mecvut... Bana antalya'da verilen en düşük fiyat 650tl... bundan yüzde 10 indirim olabiliyormuş ki bu da 585tl eder en düşük... Bu fark nereden geliyordur? Servisler (otokoç) ile pazarlık ediliyor mu? Mayıs 11, 201412 yıl Berk Ş. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201411 yıl Yazar comment_275738 Yakın arkadaşımın, kdv'li 1324.80. Ön arka fren balataları + işçilik 703,8936 tutmuş. kışlık araç bakım setinin fiyatı görünse de orjinal faturada indirimli halinde sıfır olacakmış fiyata dahil değil. 1324,80-703,89= 620,91 tl ediyor fren balatasız fiyat. Özel motor yıkama sıvısını filan kendi ayrı istemediğini belirtti. Belki önermişlerdir kabul etmiştir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201411 yıl comment_275739 güzel itelemişler, neresi olduğunuda yazaydın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201411 yıl comment_275745 Bana antalya'da verilen en düşük fiyat 650tl Berk Bey defalarca yazdım, yine tekrarlıyorum, bakımlarınızı yetkili serviste yaptırmanız konuyu en iyi bilen ustaların iş başında olması, yeterli yedek parça stoğu bulunması, merkezle iletişim kolaylığı gibi nedenlerle tercih edilebilir, ama garantinin devamlılığı için zorunlu bir şart değildir. Orjinal yedek parçalarla doğru işçilikle yapılmış bakımlar garantiyi bozmadan aracınzı kullanmanızı sağlar. Antalya için özelde önerebileceğim bir servis ve parçacı var, ikisi de yeni sanayide ve iş birliği halindedirler: Öztürk Otomotiv (http://ozturkyedekparca.com/) ve Çokoto Servis Cem Kaymaz (eski Otokoç başteknisyenidir) (http://www.cokoto.com.tr/Iletisim.aspx). Tabii site sponsorumuz ER-OL Otodan da parçaları temin etmeniz olasıdır. İşlemlerinizi neredeyse yarı fiyatına mal edebilirsiniz. Yok ille yetkili servis diyorsanız Bilallerden de fiyat almayı ihmal etmeyin, araç kabulde Ahmet kardeşimi bulup benim selamımı söyleyip bir de onlardan fiyat isteyin. Yetkili servisleri seviyorum, ama bu fiyat politikası ile buluşmamız zor görünüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201511 yıl comment_281964 Az önce aşağıda sıralayacağım Ankaradaki servisleri aradım ve fiyatlar genel olarak bu civarda ne dersiniz normal mi? Maltepe Tur - 480 Siteler Tur - 680 Otokç - 580 hepsini aradığımda diğer servislerin verdiği fiyatı ve bu fiyat neden kaynaklandığını sorduğumda kullanılan malzeme kalitesi diyebildiler sadece açıkcası beğenmiyorum fordun servis politikasını. Ne dersiniz uygun mu fiyatlar? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın