Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 20169 yıl comment_386854 Hayırlı akşamlar ben kışlık lastik aldım.conti ts860 h serisi.lastikleri lastikçide devirdiğimde hiç sağ sol yapmadan 4 teker 3816 tarihi okudum.araca takıldı yanımda 2 adetinde tarih yok diğer yüzde var galiba.rotation da normal.2 lastiğin 1 yüzünde galiba tarih yok.normalmi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 20169 yıl comment_386864 9 saat önce, MustafaKoçak yazdı: merhabalar dün yorumlama konumuz olan KUMHO markalı lastiklerimin bugün fotolarını çektim tüm bilgileri var bu arada dün Yakup bey bu serinin çivili olduğunu söylemişti; '' Yakup bey lastiklerde çivi yerleri var ama içleri boş çivi yok acaba diyorum bu seride çiviler portatif bir ozellik olabilir mi sök-tak hesabı Çağlar bey lastikler kore malı Bence kesinlikle memnun kalacağınız lastik ,kışın uzmeyecektir kesinlike millete bakmayın fiyati premiumların yarısı ama premiumlar 2 katı bir ekstra sağlamıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 20169 yıl comment_386865 Hayırlı akşamlar ben kışlık lastik aldım.conti ts860 h serisi.lastikleri lastikçide devirdiğimde hiç sağ sol yapmadan 4 teker 3816 tarihi okudum.araca takıldı yanımda 2 adetinde tarih yok diğer yüzde var galiba.rotation da normal.2 lastiğin 1 yüzünde galiba tarih yok.normalmi? Yazması gerekir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 20169 yıl comment_386866 arkadaş bakmış göremedi bende inceledim foto filan çektim yazmıyor ts 860 kullanıcıları varsa dediğimden farklımı yazabilirse sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 20169 yıl comment_386868 1 saat önce, Cem Boneval yazdı: Tekrar tekrar yazıyorum. Dört mevsim kullanılacak bir lastiğin 3 gün yağan karda vasat performans kalan 362 günde iyi performans vermesini mi yeğlersiniz, yoksa 3 günlük karda iyi, kalan 362 günde vasat olmasını mı? Hangisinin ne kadar vasat olduğu kesin değil, hem bu karın yağması ile alakalı da değil, 7 derecenin altındaki sıcaklıklardaki kullanımı ile alakalı. BU arada nokian yada michelin hangisi iyise o olsun ikiside benim şirketim değil, hisse seneti filanda almadım, arkadaş crossclimate nasıl diye sormuş, bak boyle bi seçenekte var demiş oldum. Birde genel itibari ile 4 mevsim lastiklerde ön yargı var, ben hatırlamıyorum ama sanırım motor yağları eskiden kışlık yazlık olurmuş şimdi 4 mevsim kullanılıyoruz (5w30 gibi), gelişen teknoloji ile bu lastikler gittikçe iyileşecektir. Zaten bildiğim kadarı ile yeni nesil 4 mevsim demelerinin nedeni içlerinde ısıya göre lastiğin karakterini değiştiren malzemelerin olması. ikinci bi konuda bi kış lastiği 4 yılda sertleşmeye başlıyor, yani ömrü 60 bin olsa desek yılda 6 ay kullandığın lastikle 4 yılda 60 bin yapman gerek bu da yılda ortalama 30 bin demek. Benim gibi yılda 15 bin yapan biri 4 mevsim kullanması çok daha ekonomik, en azından bi denemek lazım. Aslında bence bu yeni nesil 4 mevsimlerin en büyük problemi erken sertleşme yapar mı yapmaz mı? yani 2 yıl sonra performansı giderse yine aynı hesaba gelir, 4 yıl sonra sertleşme başlarsa süper olur, yumuşak lastik 60 binde zaten diş filan kalmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 20169 yıl comment_386869 arkadaş bakmış göremedi bende inceledim foto filan çektim yazmıyor [emoji4] ts 860 kullanıcıları varsa dediğimden farklımı yazabilirse sevinirim. Yazmama gibi bir ihtimal yok hocam, yönüne iyi bakın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 20169 yıl comment_386871 1 ve 2.resim 2 lastiğin AF0F D2R1 yazan yerin yanında tarih yazıyor.3 ve 4.resimler diğer 2 lastik.Lastiğin diğer taraflarında yazmadığı gibi AF0F D2R1 yanında da yazmıyor. --6 dakika sonra eklendi-- 2 resim daha ekledim ebat görülsün diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 20169 yıl comment_386880 O lastiklerin biri birinden farklı olması ne mantıklı ne de doğru. Tarih olmak zorunda forumda boşuna zaman kaybetmeyin. Tarih yoksa aldığınız yere ulaşın veya dediğim gibi yönüne tekrar bakın, insanlar hata yapar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 20169 yıl comment_386894 Spoiler az once aşağı inip tekrar kontrol ettim 4 lastik rotation ön tarafı gösteriyor.Böyle bir yorum buldum, Lastikleriniz asimetrik lastiktir, lastiğin dış yüzeyinde bir yerlerde OUTSIDE (Dış taraf) yazar. Arkadan baktığınızda desenleri simetrik görürsünüz.Rotation yazısı var ise OUTSIDE yazsına bakmayın, oklar doğru ise desen ile ilgilenmeyin. Desen Ok işaretine göre tasarlanmıştır ve görevini yapacaktır Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 20169 yıl comment_386896 3 dakika önce, Rasim S. yazdı: Gizli içerikleri göster az once aşağı inip tekrar kontrol ettim 4 lastik rotation ön tarafı gösteriyor.Böyle bir yorum buldum, Lastikleriniz asimetrik lastiktir, lastiğin dış yüzeyinde bir yerlerde OUTSIDE (Dış taraf) yazar. Arkadan baktığınızda desenleri simetrik görürsünüz.Rotation yazısı var ise OUTSIDE yazsına bakmayın, oklar doğru ise desen ile ilgilenmeyin. Desen Ok işaretine göre tasarlanmıştır ve görevini yapacaktır Doğru. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 20169 yıl comment_387885 Birkac gun icinde 235/45 R18 Goodyear UltraGrip Performance Gen1 alacagim kismetse.. Goodyear'dan devam... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 20169 yıl comment_387890 Birkac gun icinde 235/45 R18 Goodyear UltraGrip Performance Gen1 alacagim kismetse.. Goodyear'dan devam... Gitti paracıklar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 20169 yıl comment_387892 Gitti paracıklar. Girme... O konuya hic girme.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 20169 yıl comment_390216 Ben batı karadeniz sahil kenarında yaşadığım için goodyear ug9 aldım. memnunum. Daha soğuk bir iklimde yaşıyor olsaydım daha yumuşak olduğu için michealen yada nokian alırdım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 20169 yıl comment_390220 2015... 205-55-16 kış lastik test sonuçları kaynak: adac https://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/winterreifen/2015_winterreifen_205_55_r16.aspx?ComponentId=245459&SourcePageId=31821 Kasım 17, 20169 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın