Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kış Lastiği İçin Önerileriniz Nelerdir?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Rica ederim Rasim bey, yeni lastikleriniz şimdiden hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Yakup Bey'in tavsiyesi üzerine, ilan bölümüne de bu lastikleri ekleyeyim :)

Volkan G. tarafından düzenlendi

• Yanıt 766
  • Görüntüleme 159,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hakan Saraylı
    Hakan Saraylı

Çekirdeği aldım önüme konuya daldım 1 saattir okuyorum, evlilik programlarından daha eğlenceli Bu arada sana da geçmiş olsun Doğan'cım.

• İnanılır gibi değil ama bu konuda kesinlik yok. Eğim esasen bir dik üçgende karşı dik kenarın komşu dik kenara oranı yani tanjant. %75 eğim demek eğim 0.75 demek.  bu da karşı dik kenar 75 m iken

• Süleyman Ünal
    Süleyman Ünal

Ben ankete karşıyım. Kış lastiğine de karşıyım, hatta kışa da karşıyım. Dün buzlu yolda yumurta taşırken karar verdim.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Kışlık için ise SAVA Eskimo S3+ almayı düşünüyorum, GoodYear destekli üretim yapıyorlar. Avrupalı üretici yorumlarıda fena değil.
Zaten karda kullanılmayacak, sert kış geçirmiyor memleket. 10 km'lik git gel için kullanmaya yeter kanımca en azından yazlık lastikten iyidir.

135 tl cik

http://www.kliksa.com/urun/sava-20555-r16-91t-eskimo-s3-kis-lastigi/902279780

Yanıtlama zamanı:

Fiyat farkı çok ama sizden şöyle cesur bir adım bekleriz :) (tak çıkar,balans,zaman kaybı,deformasyon,saklama gibi durumları da hesaba katmayı unutmadan)

http://www.kliksa.com/urun/michelin-20555-r16-94v-xl-crossclimate-4-mevsim-lastik/902489582

Yanıtlama zamanı:

Fiyat farkı çok ama sizden şöyle cesur bir adım bekleriz :) (tak çıkar,balans,zaman kaybı,deformasyon,saklama gibi durumları da hesaba katmayı unutmadan)

http://www.kliksa.com/urun/michelin-20555-r16-94v-xl-crossclimate-4-mevsim-lastik/902489582

Daha 1 hafta önce yazlık taktık :D 

http://www.focusclubtr.com/topic/3353-focus-2-için-205-55-r16-lastik-önerim/?page=2#comment-319640

Yanıtlama zamanı:

Güzel günlerde kullanın:)

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

UG 9 almayı düşünüyorum. Şuan bulunan lastiklerin çoğu 2014 üretim tarihlidir. Herhalde öbür aya 2015 üretimliler gelir. Fiyat farkı ne kadar olur bilemiyorum. Şimdiden almalı mıyım yoksa beklemeli miyim?

Yanıtlama zamanı:

UG 9 almayı düşünüyorum. Şuan bulunan lastiklerin çoğu 2014 üretim tarihlidir. Herhalde öbür aya 2015 üretimliler gelir. Fiyat farkı ne kadar olur bilemiyorum. Şimdiden almalı mıyım yoksa beklemeli miyim?

Aceleniz yoksa bekleyin hocam :) sonuçta 2014 demek şuan itibarıyla minimum 1 yıl sayılır.

Yanıtlama zamanı:

Aceleniz yoksa bekleyin hocam :) sonuçta 2014 demek şuan itibarıyla minimum 1 yıl sayılır.

Açıkçası fiyat farkından tırsıyorum. :) Yoksa acelem yok.

Yanıtlama zamanı:

Diğer marka modellerdeki fiyat farkına baktınız mı? Benzer olur muhtemelen.

250-300 TL arası değişiyor.

Yanıtlama zamanı:

Şu iyi gibi, ekonomik hemde. Aşınması fazla ama yılın 2-3 ayı kullanan için dert değildir muhtemelen.

http://www.kliksa.com/urun/falken-20555-r16-91h-eurowinter-hs449-kis-lastigi/902284379

Yanıtlama zamanı:

Ford Mondeo 2015 araç sahibiyim lastikler 235/50/17 ve kış yaklaşıyor,bilindiği üzere internet üzerinde lastik hesaplayıcı programlar mevcut fakat bunlar farklı +/- yüzde oranlarının kabul göreceğini söylüyor %3,%2.5,%1.5 vs. tabi mantık olarak fark ne kadar azsa sıkıntı çıkma ihtimali okadar azalacak yalnız bu programlar lastik jant inçlerinin değişmesine de müsade ediyor,bende oranları küçültüp kaliteli bir lastik almayı düşünüyorum hangi lastik oranlarını önerirsiniz,teşekkürler

Edit:Aklımda Nokian WR D4,Michelin Crossclimate ve Continental Wintercontact serileri var,şuan için ağır basan ise yeni çıkan wr d4

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.