Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2014 Ford Mondeo Vignale Tanıtıldı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yakup anlamadim, gec gelmesinin nedeni Ford'un icine sizmis VW ya da GM casuslari olabilir mi :))

• Yanıt 88
  • Görüntüleme 32,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Sanki araba yapıldı, satıldı da bir lükse modeli kaldı. Komik bu adamlar, ayrıca Vignale de rüküş ötesi olmuş... Mondeo giderek ölü doğuma hazırlanıyor!

• Titaniumdaki koltukları tercih ederim. Ne o öyle baklava dilimli şilte gibi koltuklar.Bir de perdelik kumaştan yapsalarmış tam olurmuş. Umarım bu third-party bir mod firmasının falan bir işidir.

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Ha ha ha... Almanlar tiksinir böyle arabalardan, bu ancak Orta ve Uzak Doğu'ya ve ora kökenli Batı'da yaşayanlara ilginç gelir. Arabayı çıkaramadılar ya, ilgiyi ayakta tutmaya çalışıyorlar ve gidere

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Sektör'ü 1'e 1 takip etmeyen insanların yorumları %100'e yakın olumlu.

Bu sınırsız iyimserliğine bayılıyorum, gerçek mi oyun mu bilemesem de :kıhkıh: 

O kesime ne göstersen bayılır zaten... 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yakup anlamadim, gec gelmesinin nedeni Ford'un icine sizmis VW ya da GM casuslari olabilir mi :))

Siteyi veya mondeo'nun sürecini baştan takip etseydiniz keşke özetle ford 1 yılı aşkın süre önce güncel mondeo'nun üretim yerini kapatıp farklı yerde üretim yapacaktı.  Olaylar, olaylar, olaylar yaşandı belçika'da ve tekrar plan değişti orada devam etme kararı aldılar bir süre. 

Şaka yapmıyordum yani hangi firma isteyerek bunu yapar akıl var mantık var.

Bu sınırsız iyimserliğine bayılıyorum, gerçek mi oyun mu bilemesem de :kıhkıh:

O kesime ne göstersen bayılır zaten... 

Pazarlama :zha:

Yanıtlama zamanı:

Siteyi veya mondeo'nun sürecini baştan takip etseydiniz keşke özetle ford 1 yılı aşkın süre önce güncel mondeo'nun üretim yerini kapatıp farklı yerde üretim yapacaktı.  Olaylar, olaylar, olaylar yaşandı belçika'da ve tekrar plan değişti orada devam etme kararı aldılar bir süre.

E yani yine Ford'dan kaynaklı, yönetim beceriksizliği diyelim. Ford ve GM, Avrupa' lıların ABD kompşeksinden dolayı bu gibi sorunları yaşamaya mahküm. Ford, gerçekten Mondeo' nun çok satacağına inansa, Fusion' ı, Mondeo adıyla getirir, ama onlar bile inanmıyorlar. Ford Avrupa'da çalışan arkadaşlarım bile çok inanmıyor. Keşke ben yanılsam.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

E yani yine Ford'dan kaynaklı, yönetim beceriksizliği diyelim. Ford ve GM, Avrupa' lıların ABD kompşeksinden dolayı bu gibi sorunları yaşamaya mahküm. Ford, gerçekten Mondeo' nun çok satacağına inansa, Fusion' ı, Mondeo adıyla getirir, ama onlar bile inanmıyorlar. Ford Avrupa'da çalışan arkadaşlarım bile çok inanmıyor. Keşke ben yanılsam.

Katılmıyorum. Böyle bir yorum kabul edilebilir değil yani :yeah: o derece. Yönetim beceriksizliği deyin adına istediğinizi söyleyin bir firmanın sonsuz ekonomik gücü yoksa her kafasına eseni yapamaz. Böyle aptal bir şeye denk geldiler. Detayını veremiyorum kusura bakmayın. 

Kimse malını kötü duruma düşürmek istemez hele bu Mondeo ise.Altı üstü 1 sene geç geliyor bu arabayı beğenen yine alacak :yeah:

Kaç kişi var piyasanın nabzını tutan sanki :) pehhh

Şu site de bile aktif kişilerin en az 10 tanesi anında focus'u satar mondeo alır ekonomik gücü ve isteği varsa tabi. Yani geç gelmesinin zararı yok daha binemedik içine canlı görmedik. Eskimedi yani şuan nasıl sıfır focus satıyorsa o da satar :) 

Yanıtlama zamanı:

Katılmıyorum. Böyle bir yorum kabul edilebilir değil yani :yeah: o derece. Yönetim beceriksizliği deyin adına istediğinizi söyleyin bir firmanın sonsuz ekonomik gücü yoksa her kafasına eseni yapamaz. Böyle aptal bir şeye denk geldiler. Detayını veremiyorum kusura bakmayın. 

Kimse malını kötü duruma düşürmek istemez hele bu Mondeo ise.Altı üstü 1 sene geç geliyor bu arabayı beğenen yine alacak :yeah:

Kaç kişi var piyasanın nabzını tutan sanki :) pehhh

Şu site de bile aktif kişilerin en az 10 tanesi anında focus'u satar mondeo alır ekonomik gücü ve isteği varsa tabi. Yani geç gelmesinin zararı yok daha binemedik içine canlı görmedik. Eskimedi yani şuan nasıl sıfır focus satıyorsa o da satar :)

peki :)

Yanıtlama zamanı:

Şaka yapmıyordum yani hangi firma isteyerek bunu yapar akıl var mantık var.

işte bizde tam olarak onu vurgulamak istemiştik galiba.. Akıl va mantık var, ama bunlarda olduğundan o kadar emin değilim. Bir karar almadan önce her türlü veriyi inceler ona göre verirsiniz. Yok öyle yaptım oldu derseniz böyle kapatamazsınızda açamazsınızda üretemezsinizde.... Belçikayı fazla ciddiye almaya gerek yok. Eti ne budu ne.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

işte bizde tam olarak onu vurgulamak istemiştik galiba.. Akıl va mantık var, ama bunlarda olduğundan o kadar emin değilim. Bir karar almadan önce her türlü veriyi inceler ona göre verirsiniz. Yok öyle yaptım oldu derseniz böyle kapatamazsınızda açamazsınızda üretemezsinizde.... Belçikayı fazla ciddiye almaya gerek yok. Eti ne budu ne.

Belçika gizli üretim için en uygun bölge :)

Yanıtlama zamanı:

Hatta bir adım öne taşıyalım, parkımızda görmek istiyoruz....

Yanıtlama zamanı:

Belçika gizli üretim için en uygun bölge :)

Gizlenecek ne kaldı ki?

• 1 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.