Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201312 yıl comment_184318 Yakup anlamadim, gec gelmesinin nedeni Ford'un icine sizmis VW ya da GM casuslari olabilir mi ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201312 yıl comment_184328 Sektör'ü 1'e 1 takip etmeyen insanların yorumları %100'e yakın olumlu. Bu sınırsız iyimserliğine bayılıyorum, gerçek mi oyun mu bilemesem de O kesime ne göstersen bayılır zaten... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201312 yıl Yazar comment_184331 Yakup anlamadim, gec gelmesinin nedeni Ford'un icine sizmis VW ya da GM casuslari olabilir mi ) Siteyi veya mondeo'nun sürecini baştan takip etseydiniz keşke özetle ford 1 yılı aşkın süre önce güncel mondeo'nun üretim yerini kapatıp farklı yerde üretim yapacaktı. Olaylar, olaylar, olaylar yaşandı belçika'da ve tekrar plan değişti orada devam etme kararı aldılar bir süre. Şaka yapmıyordum yani hangi firma isteyerek bunu yapar akıl var mantık var. Bu sınırsız iyimserliğine bayılıyorum, gerçek mi oyun mu bilemesem de O kesime ne göstersen bayılır zaten... Pazarlama Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201312 yıl comment_184344 Siteyi veya mondeo'nun sürecini baştan takip etseydiniz keşke özetle ford 1 yılı aşkın süre önce güncel mondeo'nun üretim yerini kapatıp farklı yerde üretim yapacaktı. Olaylar, olaylar, olaylar yaşandı belçika'da ve tekrar plan değişti orada devam etme kararı aldılar bir süre. E yani yine Ford'dan kaynaklı, yönetim beceriksizliği diyelim. Ford ve GM, Avrupa' lıların ABD kompşeksinden dolayı bu gibi sorunları yaşamaya mahküm. Ford, gerçekten Mondeo' nun çok satacağına inansa, Fusion' ı, Mondeo adıyla getirir, ama onlar bile inanmıyorlar. Ford Avrupa'da çalışan arkadaşlarım bile çok inanmıyor. Keşke ben yanılsam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201312 yıl Yazar comment_184351 E yani yine Ford'dan kaynaklı, yönetim beceriksizliği diyelim. Ford ve GM, Avrupa' lıların ABD kompşeksinden dolayı bu gibi sorunları yaşamaya mahküm. Ford, gerçekten Mondeo' nun çok satacağına inansa, Fusion' ı, Mondeo adıyla getirir, ama onlar bile inanmıyorlar. Ford Avrupa'da çalışan arkadaşlarım bile çok inanmıyor. Keşke ben yanılsam. Katılmıyorum. Böyle bir yorum kabul edilebilir değil yani o derece. Yönetim beceriksizliği deyin adına istediğinizi söyleyin bir firmanın sonsuz ekonomik gücü yoksa her kafasına eseni yapamaz. Böyle aptal bir şeye denk geldiler. Detayını veremiyorum kusura bakmayın. Kimse malını kötü duruma düşürmek istemez hele bu Mondeo ise.Altı üstü 1 sene geç geliyor bu arabayı beğenen yine alacak Kaç kişi var piyasanın nabzını tutan sanki pehhh Şu site de bile aktif kişilerin en az 10 tanesi anında focus'u satar mondeo alır ekonomik gücü ve isteği varsa tabi. Yani geç gelmesinin zararı yok daha binemedik içine canlı görmedik. Eskimedi yani şuan nasıl sıfır focus satıyorsa o da satar Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201312 yıl comment_184369 Katılmıyorum. Böyle bir yorum kabul edilebilir değil yani o derece. Yönetim beceriksizliği deyin adına istediğinizi söyleyin bir firmanın sonsuz ekonomik gücü yoksa her kafasına eseni yapamaz. Böyle aptal bir şeye denk geldiler. Detayını veremiyorum kusura bakmayın. Kimse malını kötü duruma düşürmek istemez hele bu Mondeo ise.Altı üstü 1 sene geç geliyor bu arabayı beğenen yine alacak Kaç kişi var piyasanın nabzını tutan sanki pehhh Şu site de bile aktif kişilerin en az 10 tanesi anında focus'u satar mondeo alır ekonomik gücü ve isteği varsa tabi. Yani geç gelmesinin zararı yok daha binemedik içine canlı görmedik. Eskimedi yani şuan nasıl sıfır focus satıyorsa o da satar peki Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201312 yıl comment_184423 Siteyi veya mondeo'nun sürecini baştan takip etseydiniz keşke özetle ford 1 yılı aşkın süre önce güncel mondeo'nun üretim yerini kapatıp farklı yerde üretim yapacaktı. Olaylar, olaylar, olaylar yaşandı belçika'da ve tekrar plan değişti orada devam etme kararı aldılar bir süre. Şaka yapmıyordum yani hangi firma isteyerek bunu yapar akıl var mantık var. işte bizde tam olarak onu vurgulamak istemiştik galiba.. Akıl va mantık var, ama bunlarda olduğundan o kadar emin değilim. Bir karar almadan önce her türlü veriyi inceler ona göre verirsiniz. Yok öyle yaptım oldu derseniz böyle kapatamazsınızda açamazsınızda üretemezsinizde.... Belçikayı fazla ciddiye almaya gerek yok. Eti ne budu ne. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201312 yıl Yazar comment_184424 işte bizde tam olarak onu vurgulamak istemiştik galiba.. Akıl va mantık var, ama bunlarda olduğundan o kadar emin değilim. Bir karar almadan önce her türlü veriyi inceler ona göre verirsiniz. Yok öyle yaptım oldu derseniz böyle kapatamazsınızda açamazsınızda üretemezsinizde.... Belçikayı fazla ciddiye almaya gerek yok. Eti ne budu ne. Belçika gizli üretim için en uygun bölge Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201312 yıl Yazar comment_184646 Bunlar da tanıtım gününden özel fotolar Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201312 yıl comment_184654 Citroen geldi aklıma nedense. C5 DS5 sis farlar falan Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201312 yıl comment_184867 Vallahi bu yeni Mondeo ve türevlerini fotoğraf ve podyumlarda görmekten bıktık. Araba daha çıkmadan eskidi. Artık yollarda görmek istiyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201312 yıl comment_185009 Hatta bir adım öne taşıyalım, parkımızda görmek istiyoruz.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201312 yıl comment_185022 Belçika gizli üretim için en uygun bölge Gizlenecek ne kaldı ki? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 201312 yıl Yazar comment_193537 Vignale zamanı geldiğinde TÜRKİYE'DE satışı OLACAK. Duyurulur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 201312 yıl comment_193583 Vignale zamanı geldiğinde TÜRKİYE'DE satışı OLACAK. Duyurulur. 30 Şubattamı yani? alan olacak sankide Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın