Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2014 Ford Mondeo Vignale Tanıtıldı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Seninle bu konuda polemiğe girmeyeceğim. Defalarca yazdık çizdik boşver. Sadece takılmak için yazdım onu. :)

Evet amerikada da satılıyor. Orada da zencilerde falan var işte.. Almanya örneğini vermemin sebebi avrupa kıtasının otomotiv sektöründeki lideri olmasından dolayı. Hollanda da da durum almanyadan farklı değil zaten. Fransada ne olduğunu bilmem ama rönolar fransa dışındaki her ülkede ya junkie arabasıdır ya da öğrenci kızların arabasıdır. Geri kim kaldı?

Her marka araba polis arabası olur.  Konu olan sadece polis arabası olması değil. Ben Era ile aynı işi yapan focus görmek istemiyorum.. Trafik arabası yapılmasına izin verilmemeli. Müdüre araba alınırken passat alınıyor. Mondeo alınmıyor. Neden sence? Adam özellikle istemiyor.  Testisler biraz daha ağır basarsa passatta değil Audi ye zıplanıyor zaten.  Arabayı kullanan kişinin imajı ne kadar yükselirse arabanın marka değeri o kadar artar. Sen görev arabası olarak Era nın yanına verirsen focusu o ayağa düşer. Popon yiyorsa Cumbabayı mondeoya bindir. Yok bindiremiyorsan gidip koruma arabası olsun diye kızılayda bedava dağıtılıyormuş havası yaratma. Kimse "aa cumbabanın korumasında da mondeo var" diye kalkıp mondeo almaz. Ama bilmem kaç bin tane reprezantta beyaz focus var diye focus almayan bir sürü arkadaşım var benim.

Eğer yolda giderken beyaz ya da teneke grisi focus veya Megane2/fluoresant ya kiralıktır ya da kiralıktır. Şirketteki adamın altına verilen araba imajını kendileri yaratıyorlar. Ondan sonrada en çok beyaz renk satılıyormuş Türkiyede. Bak bak bak.. Çok şaşırdım.. :)

Türkiye işi ayrı boyut zaten KOÇ'un şeylikleri...

bana kalırsa kimse almasın özellikle tipine bakarak alanlar hiç almasın :)

Benim gözümde vw ford vb firmaların hepsi aynı. Yani ford nasıl öğrenci kız arabası ise vw de öyle. 

• Yanıt 88
  • Görüntüleme 32k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Sanki araba yapıldı, satıldı da bir lükse modeli kaldı. Komik bu adamlar, ayrıca Vignale de rüküş ötesi olmuş... Mondeo giderek ölü doğuma hazırlanıyor!

• Titaniumdaki koltukları tercih ederim. Ne o öyle baklava dilimli şilte gibi koltuklar.Bir de perdelik kumaştan yapsalarmış tam olurmuş. Umarım bu third-party bir mod firmasının falan bir işidir.

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Ha ha ha... Almanlar tiksinir böyle arabalardan, bu ancak Orta ve Uzak Doğu'ya ve ora kökenli Batı'da yaşayanlara ilginç gelir. Arabayı çıkaramadılar ya, ilgiyi ayakta tutmaya çalışıyorlar ve gidere

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

ford öğrenci kız arabası değilki? İşçi arabası. Hatta Türk işçi arabası. Genbç kız arabası deyince benim aklıma ya cooper ya da bettle geliyor. Bazen ben bile alsammı yahu dediğim oluyor.. Özellikle Sedefli beyaz bettle 1.2 tsi fena olmaz hani.. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ford öğrenci kız arabası değilki? İşçi arabası. Hatta Türk işçi arabası. Genbç kız arabası deyince benim aklıma ya cooper ya da bettle geliyor. Bazen ben bile alsammı yahu dediğim oluyor.. Özellikle Sedefli beyaz bettle 1.2 tsi fena olmaz hani.. :)

Zaman değişiyor. 

Yanıtlama zamanı:

Onun için düzelmesi için en az iki nesil geçmesi lazım dedim ya.. Bu yazdıklarım en az iki nesil daha unutulmaz. ;)

Yanıtlama zamanı:

hepsi değil yahu :D istisnalar var :D

Mertol abiye bu konuda hak veriyorum. Ankara'da son kullancidan ziyade cogunlukla kiralik,filo focus goruyorum. Hatta sunu rahatlikla soyleyebilirim ki, gordugum her 10 focusun 6 veya 7 sinin plakasinda xfilo fln yaziyor...

Yanıtlama zamanı:

Mertol abiye bu konuda hak veriyorum. Ankara'da son kullancidan ziyade cogunlukla kiralik,filo focus goruyorum. Hatta sunu rahatlikla soyleyebilirim ki, gordugum her 10 focusun 6 veya 7 sinin plakasinda xfilo fln yaziyor...

var tabi hemde çok var itirazım yok ama beyaz ve tenekelerin hepsi değil :D

Yanıtlama zamanı:

Benimki, şirket arabası, teneke, sedan :) tam isabet

Bu arada, Cem Bey' e katılıyorum, Mondi ölü doğacak gibi, yeni Passat yine alıp yürüyecek. Nerdeyse kasanın makyaj zamanı gelecek, daha ortada yok.

Yanıtlama zamanı:

Hem de Citroen C5 esintiler bol miktarda mevcut kanımca...

Yanıtlama zamanı:

Önden görünüşü bana göre pejo 301

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Mondinin geç gelmesinin sebebi keşke ford olsa da sövsek saysak :D lanet olsun politika ve bağzı! ülkeler.. 

Sektör'ü 1'e 1 takip etmeyen insanların yorumları %100'e yakın olumlu.

Bir örnek:

ScreenShot2013-09-06at120811AM.png

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.