Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Cyclone Navigasyon

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar konuyu okudum ama denk gelemedim İstanbul için uygun fiyat veren ya da taktıran bir arkadaşımız var mı Şahsuvaroğlu 2300 dedi bana dün :(

Il dışından alip istanbulda taktirabilirsiniz vanda taner erviş kardeşim yardimci olur sana
  • 2 hafta sonra...
  • Yanıt 268
  • Görüntüleme 103,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar navigasyon güncellemesini nasıl yapıyoruz? İnternette aradım çalışan bir uygulama bulamadım üzerindeki harita eski

Yanıtlama zamanı:

IMG_20141205_1217161.jpg 

Kuga'da Cyclone uygulaması. 

Harita güncelleme ise  http://www.cyclone.com.tr/destek.asp adresinde detaylı olarak anlatılıyor.  

Temelde SD kartı araçtan çıkarıp bilgisayarınıza takıyor, Cyclone'dan indirdiğiniz zip. dosyayı açıp SD kart'a yüklüyor (bu arada lisans soruluyor... o bilgi nav.sistemi üzerinde kayıtlı) ve SD kart'ı bilgisayardan çıkarıp arabaya takıyor ve sistemi başlatıyorsunuz.

Yanıtlama zamanı:

Seri numarasini bulamadik biz

Şu adımları takip ederseniz...

Navigasyonu açın.

Menü'ye girin.

Ayarlar kısmını açın.

Orada "Hakkında" kısmı olacak, onu açın.

Hakkında bölümünde "Seri Numarası" seçeneği var... oradan alabilirsiniz.

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Az kaldı inşallah Cuma yada cumartsei takılacak dediler ..servisi aradın sipariş yolda dedileri.ne kadar sürede takılır bilmiyorum ama iyice bir inceleyip yazarız inşallah..

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

ben de cyclone taktırdım. ama sende dvd de sorunum var. veri dvd si olarak atıyorum videoları ama cihaz okumuyor. nerodan dvd video olarak yazdırdım dvd yi o zamanda videolar arasında geçişlerimde sıkıntı var geçmiyor kumandayla, tek tek ekrana dokunarak değiştirmem gerekiyor.

bilgisi olan varmı?

Yanıtlama zamanı:

Bende farkli marka var bastan bende ugrasmistim ama su programda yaptim cok basit ve kullanisli avi formatinda bir deneyin isterseniz. Wondershare Video Converter ultimate

Teoman Saraç tarafından düzenlendi

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

resim eklemede biraz sorun oldu çözdükçe daha fazlası eklenecektir.

evet ömer bey otomatik park çalışıyor herhangi bir sorun yok yani

Bende de çalışıyor ama ses gelmiyor. Acaba sizede öylemi
Yanıtlama zamanı:

Bu cihazdan kendim satın alıp dışarda taktırmayı düşünüyordum ama servis garantili yaptırmak en doğrusu gibi. İzmir de 2000 tl fiyat veriyorlar.

Yanıtlama zamanı:

Bende de çalışıyor ama ses gelmiyor. Acaba sizede öylemi

Ayarlardan baktınızmı kısık kalmış olabilir.

Yanıtlama zamanı:

Ayarlardan baktınızmı kısık kalmış olabilir.

valla ayarlarını bulamadım baktım ama. birde mesela istediğinizde geri kamerayı nasıl açıyorsunuz ben onuda bulamadım sadece geri vitese takınca çalışıyor.

Yanıtlama zamanı:

valla ayarlarını bulamadım baktım ama. birde mesela istediğinizde geri kamerayı nasıl açıyorsunuz ben onuda bulamadım sadece geri vitese takınca çalışıyor.

Aynen geri vitese takınca çalışıyor çünkü geri vites lambasından besleniyor. Lamba yanınca devreye giriyor.
Yanıtlama zamanı:

hafta sonu bir arkadaşın yorumunda menüden de açılıyor diye okudum. ama şimdi o yazıyı bulamıyorum.

Yanıtlama zamanı:

hafta sonu bir arkadaşın yorumunda menüden de açılıyor diye okudum. ama şimdi o yazıyı bulamıyorum.

Belki bağlantısını farklı yapmıştır kameranın. Ben menüde hiç böyle bir seçenek görmedim

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.