Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201412 yıl comment_220251 hayırlı olsun güle güle kullanın video öyle evet kaldığı yerden devam etmiyor radyo ve mp3 kaldığı yerden devam ediyor kontak kısmı bende de aynı bence sıkıntı yok kısa zamanda alışırsınız iyi günler de kullanın tekrardan Tmm ozgur abi tesekkur ederim bide bu urunde mesala filmler kismina girdigimde direk usbyi fln secmeden o formatta olan dosyalarin cikmasini istiom. Bunun icin bi yontem varmi ? Ozgur abi bide , cihazin saati degisio arada bi. Yani sabah bi actim sistemi aksam 22 li bi saat yaziodu. Duzelttim. Ogle arasi bi iki saat binmemistim araca. Sonra calistirdim saat yine degismisti. Sistemsel bi sorunmudur ki acaba. ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201412 yıl Yazar comment_221049 Tmm ozgur abi tesekkur ederim bide bu urunde mesala filmler kismina girdigimde direk usbyi fln secmeden o formatta olan dosyalarin cikmasini istiom. Bunun icin bi yontem varmi ? Ozgur abi bide , cihazin saati degisio arada bi. Yani sabah bi actim sistemi aksam 22 li bi saat yaziodu. Duzelttim. Ogle arasi bi iki saat binmemistim araca. Sonra calistirdim saat yine degismisti. Sistemsel bi sorunmudur ki acaba. ? ne demek filmleri dediğin açabiliyorsun sadece. cihazın saatine gelince gpsten otomatik çekiyo saati navigasyonu açınca o yüzden saat ayarlarını düzenlemeniz lazım cihazın saat ayarını istanbul olarak seçip gpsi otomatik yapioduk sanırım tam aklımda değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201412 yıl comment_221242 Nav. a giris yaptikan sonra ayarlardan saat ayarini otomatik degil manuel secin. Bukres, İst yaziyor. Bende de 16 saat geri gosterdi sonra bu sekilde duzelttim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201412 yıl Yazar comment_221419 doğrudur ali bey bende tam hatırlamadığım için yazamamıştım:D Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201412 yıl comment_222688 Saatin istanbul secilecegi kisim acilio yalniz hareket etmiyordu sistemsel bi skinti oldu galiba. Sonrasinda reset attim ve o kismi acabildim. Dediginiz ayari yaptim simdi skinti yok tesekkurler ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201412 yıl comment_222689 Saatin istanbul secilecegi kisim acilio yalniz hareket etmiyordu sistemsel bi skinti oldu galiba. Sonrasinda reset attim ve o kismi acabildim. Dediginiz ayari yaptim simdi skinti yok tesekkurler ) İyi gunlerde kullanin Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201412 yıl comment_222736 İyi gunlerde kullanin tesekkur ederim sizlerde Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201412 yıl comment_222744 su gerı vıtese takmadan gerı gorus kamerasının nasıl acılacgını bılen yok mu?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201412 yıl Yazar comment_228968 su gerı vıtese takmadan gerı gorus kamerasının nasıl acılacgını bılen yok mu?? bi kere çalıştırmıştım ama sonra yapamadım niye bende anlamadım biraz daha kurcalarsam haber veririm Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201412 yıl Yazar comment_237177 su gerı vıtese takmadan gerı gorus kamerasının nasıl acılacgını bılen yok mu?? hocam geri vitese takmadan uzaktan kumanda üstündeki tuştan çalışıyormuş kamera uzun zamandır kumandasını elime almadığımdan hatırlayamamışım bende geçen gün fark ettim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201412 yıl comment_237178 hocam geri vitese takmadan uzaktan kumanda üstündeki tuştan çalışıyormuş kamera uzun zamandır kumandasını elime almadığımdan hatırlayamamışım bende geçen gün fark ettim sımdı baktım sen der demez mute yazıo orda dıgerlerınede bastım olmuo Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201412 yıl Yazar comment_237250 kumandanın üzerinde sağ alta olan tuş üzerinde yanlış hatırlamıyorsam ccd yazıyordu Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201412 yıl comment_237252 kumandanın üzerinde sağ alta olan tuş üzerinde yanlış hatırlamıyorsam ccd yazıyordu Benimkinde çıkmıyor, ekran mavi oluyor sadece Nisan 15, 201412 yıl Yakup Çağatay tarafından düzenlendi imla Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın