Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Cyclone Navigasyon

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

hayırlı olsun güle güle kullanın :) video öyle evet kaldığı yerden devam etmiyor radyo ve mp3 kaldığı yerden devam ediyor kontak kısmı bende de aynı bence sıkıntı yok kısa zamanda alışırsınız iyi günler de kullanın tekrardan

Tmm ozgur abi tesekkur ederim :) bide bu urunde mesala filmler kismina girdigimde direk usbyi fln secmeden o formatta olan dosyalarin cikmasini istiom. Bunun icin bi yontem varmi ?

Ozgur abi bide , cihazin saati degisio arada bi. Yani sabah bi actim sistemi aksam 22 li bi saat yaziodu. Duzelttim. Ogle arasi bi iki saat binmemistim araca. Sonra calistirdim saat yine degismisti. Sistemsel bi sorunmudur ki acaba. ?

• Yanıt 268
  • Görüntüleme 103,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tmm ozgur abi tesekkur ederim :) bide bu urunde mesala filmler kismina girdigimde direk usbyi fln secmeden o formatta olan dosyalarin cikmasini istiom. Bunun icin bi yontem varmi ?

Ozgur abi bide , cihazin saati degisio arada bi. Yani sabah bi actim sistemi aksam 22 li bi saat yaziodu. Duzelttim. Ogle arasi bi iki saat binmemistim araca. Sonra calistirdim saat yine degismisti. Sistemsel bi sorunmudur ki acaba. ?

ne demek :) filmleri dediğin açabiliyorsun sadece.

cihazın saatine gelince gpsten otomatik çekiyo saati navigasyonu açınca o yüzden saat ayarlarını düzenlemeniz lazım cihazın saat ayarını istanbul olarak seçip gpsi otomatik yapioduk sanırım tam aklımda değil :D 

Yanıtlama zamanı:

Nav. a giris yaptikan sonra ayarlardan saat ayarini otomatik degil manuel secin. Bukres, İst yaziyor. Bende de 16 saat geri gosterdi sonra bu sekilde duzelttim :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

doğrudur ali bey bende tam hatırlamadığım için yazamamıştım:D 

Yanıtlama zamanı:

Saatin istanbul secilecegi kisim acilio yalniz hareket etmiyordu :( sistemsel bi skinti oldu galiba. Sonrasinda reset attim ve o kismi acabildim. Dediginiz ayari yaptim simdi skinti yok :) tesekkurler :))

Yanıtlama zamanı:

Saatin istanbul secilecegi kisim acilio yalniz hareket etmiyordu :( sistemsel bi skinti oldu galiba. Sonrasinda reset attim ve o kismi acabildim. Dediginiz ayari yaptim simdi skinti yok :) tesekkurler :))

İyi gunlerde kullanin :)
Yanıtlama zamanı:

su gerı vıtese takmadan gerı gorus kamerasının nasıl acılacgını bılen yok mu??

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bi kere çalıştırmıştım ama sonra yapamadım niye bende anlamadım biraz daha kurcalarsam haber veririm :)

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hocam geri vitese takmadan uzaktan kumanda üstündeki tuştan çalışıyormuş kamera :) uzun zamandır kumandasını elime almadığımdan hatırlayamamışım bende geçen gün fark ettim :) 

Yanıtlama zamanı:

hocam geri vitese takmadan uzaktan kumanda üstündeki tuştan çalışıyormuş kamera :) uzun zamandır kumandasını elime almadığımdan hatırlayamamışım bende geçen gün fark ettim :)

sımdı baktım sen der demez mute yazıo orda dıgerlerınede bastım olmuo :(
Yanıtlama zamanı:

Du arabaya binince bakam bende

Oldu mu

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

kumandanın üzerinde sağ alta olan tuş üzerinde yanlış hatırlamıyorsam ccd yazıyordu

Yanıtlama zamanı:

kumandanın üzerinde sağ alta olan tuş üzerinde yanlış hatırlamıyorsam ccd yazıyordu

Benimkinde çıkmıyor, ekran mavi oluyor sadece :(

Yakup Çağatay tarafından düzenlendi
imla

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.