Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201313 yıl comment_175531 Aracımın içersinden kötü bir koku var bunu binen herkes söylüyor ve bu koku sigara kokusu gibi değil sanki rutubet var gibi,ben aracım çok fazla güneşte kalıyor plastik aksamlardan gelen koku diye yorumluyordum ama aaraca binen herkes aracta rutubet gibi birşey kokuyor diyor.Aracımı koltuklarını v.s temizlettim yinede koku devam ediyor.Önerebileceğiniz bir yöntem ya da koku giderici sprey v.s var mıdır,koku neden olabilir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201313 yıl comment_175535 koltuk temizletme işleminden kalan bişiler olabilir mi acaba? bende temizletmek durumunda kalmıştım 2-3 gün pril gibi ama daha kötü bişi kokmuştu araç sonra geçti.. ya da koltuk temizlenirken tam kurutulmamış falan olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201313 yıl Yazar comment_175538 Aracı 2.el aldım o zamanda vardı ama dedigim gibi ben hep plastik kokusu diyordum sıfır araba gibi kokuyor diyordum ama şimdi araca binenler rahatsız olmaya başladı temizlik yaptırdım (Profesyonel bir temizlik değil) yıkamacıda kuaför yaptılar hala geçmedi Sizlerde de aynı koku var mı araç gün boyu sıcakta kalıyor buna bağlı plastiklerde koku olabilir mi? Söylediğim gibi sigara kokusu gibi değil daha çok rutubet gibi?Aracımın ilk sahibi araçta sigara içmiş bazı yerlerde sigara izleri var koku zamanla bu hale mi geldi onuda bilmiyorum bu kokudan nasıl kurtulabilirim?bulundugum ilde sonax filanda yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201313 yıl comment_175540 Aracı aldığınız kişi ile iletişiminiz devam ediyor mu ? Araca sizin bilmediğiniz birşey dökülmüş olabilir belki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201313 yıl Yazar comment_175542 Maalesef ama ulaşmak mümkün yanlız cevap alabileceigimi sanmıyorum istanbulda galerici yinede yarın ulaşayım bu arada arac sonradan ogrendigim kadariyla 2-3 ay kadar yediemin otoparkında kalmış(aldıktan sonra ogrendim) Sabah servise direksiyon krom kaplaması degisimi icin gidecegim o zaman servise bi soracagim bakalım onlar ne der Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201313 yıl comment_175543 Taban kaplaması ıslanmış tam kurumamış olabilir. Neden derseniz bir fikrim yok, ama şikayetinizi açıklar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201313 yıl comment_175545 Sigara+Alkol birleşince dediğiniz koku oluyor size tavsiyem ERSAĞ marka bir sigara oda temizleyicisi var önceki arabamdada kullanmıştım bir kaç sıkmaya komple götürüyor kokuları tavsiye ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201313 yıl Yazar comment_175550 Araç 20 gündür dışarıda yinede kurumamış olabilir mi acaba? 20 gün oldu aracı alalı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201313 yıl comment_175551 Araç 20 gündür dışarıda yinede kurumamış olabilir mi acaba? 20 gün oldu aracı alalı Camlar kapalıysa veya araba hava almıyorsa birşey değişmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201313 yıl comment_175556 bunun sebebi klima.bende de aynı problem vardı.yaz basında klımayı kullanmaya basladıgınızda arabayı yıkatmıstım bır koku olustu araba rutubet yada ıslak bez kokusu .sonra bı baktım aracın havalandırmasından geliyor.yanlız klimayı kullandıgında problem yok klima kapandıktan 10 dakika sonra falan bu kotu koju yayılmaya baslıyo.tafsıyem ozon dezenfeksiyon veya polen filtresı degısımı.cunku klıma kullanımından kaynaklı filtrelerde bakteri olusumundan kaynaklı koku oluyor... saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201313 yıl comment_175558 bunun sebebi klima.bende de aynı problem vardı.yaz basında klımayı kullanmaya basladıgınızda arabayı yıkatmıstım bır koku olustu araba rutubet yada ıslak bez kokusu .sonra bı baktım aracın havalandırmasından geliyor.yanlız klimayı kullandıgında problem yok klima kapandıktan 10 dakika sonra falan bu kotu koju yayılmaya baslıyo.tafsıyem ozon dezenfeksiyon veya polen filtresı degısımı.cunku klıma kullanımından kaynaklı filtrelerde bakteri olusumundan kaynaklı koku oluyor... saygılar Bu klima kokusu bende de var ama ilk acista oluyor, 5 saniye kadar. O sirada hafif sicak ve nemli bir hava ufluyor zaten. Sonra hemen kendine geliyor, devamli olan, kalici bir koku degil ama. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201313 yıl Yazar comment_175570 Klimadan kaynaklandigini dusunmuyorum cunku aracı 14 bin km'de aldım ve hemen 15 bin bakımını yaptırdım faturaya gore polen filtresi filan degismis.Bahsettigim koku arac calismazken bile var Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201313 yıl comment_175571 bazı arkadaşlarda şikayet konusu olan yolcu tarafında döşeme altına bakın.. havalandırmadan giren su tahliye olmazsa içeri sızabilir. camı hatta mümkünse kapıları açık kurutun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201313 yıl comment_175572 Bu klima kokusu bende de var ama ilk acista oluyor, 5 saniye kadar. O sirada hafif sicak ve nemli bir hava ufluyor zaten. Sonra hemen kendine geliyor, devamli olan, kalici bir koku degil ama. Bu normaldir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201313 yıl comment_175587 Bu normaldir. Biliyorum, o yüzden hiç şikayet konusu etmedim zaten.. Acaba böyle bir koku olabilir mi diye yazmıştım.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın