Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ön Koltuk Başlık Demirlerinin Kararması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

2 Nalbura girdim biri ayaklari uzatmış dizi izliyordu zaten ikiside yok abi bizde dedi. Evin oralarda bakicam.

• Yanıt 83
  • Görüntüleme 20,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Nalbur'a gidiyorsunuz ... cebinizden 5TL çıkartıp tezgaha bırakıyorsunuz ve tezgahın arkasındaki elemana "Bana bir şişe Kavil verirmisin?" diyorsunuz. Size verilen çocuk kakası renginde (..ve kimileri

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Gümüş Parlatıcı olmaz abi, o metalden tabaka soyuyor. Zaten o nedenle parlatılan gümüş çok geçmeden yeniden kararır (..daha da beter olur) ...Kavil'i en iyi denizciler, tekneciler bilir. Deniz tuzu'nu

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Nalbura uğradım, beni Kaan Bey gönderdi derken hemen kavil parlatıcı uzattı:)

şaka bir yana Bilginize paylaşımınıza sağlık....

Yanıtlama zamanı:

2 Nalbura girdim biri ayaklari uzatmış dizi izliyordu zaten ikiside yok abi bizde dedi

...internetten adrese teslim al abicim. gerçi 5 liralık kavil için 10 lira kargo ücreti ödersin ama olacak o kadar  :)

http://www.dumanhirdavat.com/index.php?urun=9 

Yanıtlama zamanı:

...internetten adrese teslim al abicim. gerçi 5 liralık kavil için 10 lira kargo ücreti ödersin ama olacak o kadar :)

http://www.dumanhirdavat.com/index.php?urun=9

Aldığım bilgilere göre iki arka sokakta seyyar satıcı varmış tezgahi toplamış gitmiş ordan alicam yarın

cola ile deneyen oldumu acepa :)

Bunun gibi bir pas değil ama kararma demek daha doğru. Babamin dediğine göre kalitesi düşük bir paslanmaz ama tam materyali bilmiyorum
Yanıtlama zamanı:

Merhabalar.Ayni sikinti benim aractada var.Hirdavatcilarda su zimparasi diye satilan en ince dis zimpara ile ben 10 dakikalik ugras sonucunda her iki koltuk basligi demirlerinide parlattim.Oyleki arka koltuk baslari gibi neredeyse hatasiz duruyordu.Bu sekilde en ince dis zimpara ile kesinlikle cozebilirsin.Yanliz isleme baslamadan once demirin altinda bulunan plastik ayar zimbirtisini ince bir bezle muhafaza etmekte fayda var aksi durumda ufak cizikler olusabiliyor

Yanıtlama zamanı:

Sıvı kavili ilk fırsatta deneyeceğim...

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

aynen ... budur. 

Eline sağlık, cillop gibi olmuş işte. Merakımdan soruyorum, kaç para olmuş kavil?

Yanıtlama zamanı:

Vay arkadaş gün yüzü görmemiş bilgiler varmış forum ahalisinde  :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.