Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Engin topuk destekli derken [emoji4] Öyle bahsetmişler, ondan bende öyle şey ettirmiştim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 (düzenlendi) Engin topuk destekli derken [emoji4] Bundan abey malzemesi güvenilir gelmemişti bana. http://www.kliksa.com/urun/ford-focus-2012-sonrasi-3d-havuzlu-metal-topuklu-paspas-seti/902092142 Mart 18, 2015 Doğan Kurban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Bundan abey malzemesi güvenilir gelmemişti bana. http://www.kliksa.com/urun/ford-focus-2012-sonrasi-3d-havuzlu-metal-topuklu-paspas-seti/902092142 Doğanım bu yaz benimde almam gerekecek gibi sendekine bir bakayım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Doğanım bu yaz benimde almam gerekecek gibi sendekine bir bakayım... Ayıpsın abi ilk buluşmada bakarsın.Fakat ben geçen yıl iyi almışım 70 miydi 80 miydi ne. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Engin anladı soruda ki muzurluğu Doğanım...:) Ayıpsın abi ilk buluşmada bakarsın.Fakat ben geçen yıl iyi almışım 70 miydi 80 miydi ne. Ooo çok iyiymiş .. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Engin anladı soruda ki muzurluğu Doğanım... :) Ooo çok iyiymiş .. İşte sorun o miş. (geçmiiiiş zamanlarda) Şimdi 116 tl civarında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 İşte sorun o miş. (geçmiiiiş zamanlarda) Şimdi 116 tl civarında O vakit, buda alacaklar listesinde sırasını beklesin bakalım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 (düzenlendi) Makyajlı focus için hepsiburadaki ürünü aldım ben de . Gayet memnunum. Orijinal paspastaki klipsleri de taktım sorunsuz. Ancak deliklerin bir tanesini biraz geniş tutmuşum, gevşek olmuştu. Arabayı yıkamaya vermiştim. Arkadaş da hemen gereğini yapmış, sanıyorum basınçlı suyun da etkisiyle, paspası yıkarken o klipsi kaybetmiş. Sonra internette araştırırken şurada buldum klipsi, 4 tane sipariş ettim. Bekliyorum. http://www.vipotopaspas.com/kategori/guvenlik-klipsleri/ford-klips/ Mayıs 21, 2015 Semih O. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Konuyu hortlarayım. En son tarz'da karar kılındı mi yeni tavsiyesi olan var mi. Malum yaz geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Konuyu hortlarayım. En son tarz'da karar kılındı mi yeni tavsiyesi olan var mi. Malum yaz geliyor. konu ne abi? ben hep kışlıkları kullanıyorum ya... en rahatı o Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 konu ne abi? ben hep kışlıkları kullanıyorum ya... en rahatı o 3d paspas aliyim diyorum. Malum yaz deniz kum uzun yol. Bendekiler orjinal paspas havuzlaysa Tarz marka önerilmiş. En uygun fiyat klimada gözüktü. Son kullanıcı yorumunu burdan aliyim dedim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 umarım içine sinen ürünü bulursun abi kolay gelsin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 3d paspas aliyim diyorum. Malum yaz deniz kum uzun yol. Bendekiler orjinal paspas havuzlaysa Tarz marka önerilmiş. En uygun fiyat klimada gözüktü. Son kullanıcı yorumunu burdan aliyim dedim. Abi yazın ben orj halı paspası takıyorum hiç te sıkıntı yaşamadım.Kış için alacaksan havuzluyu al derim.Yaz için bırak ayaklarımız halıya değsin bea Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Abi yazın ben orj halı paspası takıyorum hiç te sıkıntı yaşamadım.Kış için alacaksan havuzluyu al derim.Yaz için bırak ayaklarımız halıya değsin bea Bende Allah bağışlasın bir canavar var. Temizleyen adamdan utanip kaçıyorum. Öyle yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Bende Allah bağışlasın bir canavar var. Temizleyen adamdan utanip kaçıyorum. Öyle yani Amin abi. Aynısından bende de var. Uğraşma bas halıya. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap