Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201412 yıl comment_218216 Unutmadan ne zaman koyarsın balkona hani meraktan soruyorum..: ben operasyona hazırım abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201412 yıl comment_218217 ben operasyona hazırım abi Tamamdır :)) şimdi saatleri ayarlayalım:):)): Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201412 yıl comment_218222 ben operasyona hazırım abi Tamamdır :)) şimdi saatleri ayarlayalım:):)): He he, ayarlayin bakalim saatleri.. trt'ye bakin oranin saati dogrudur Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201412 yıl comment_218228 Yerine de bir şey koyun anlamlı olsun, operasyona imzanızı atın :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201412 yıl comment_218230 Yerine de bir şey koyun anlamlı olsun, operasyona imzanızı atın :D Niye tırstın mı ? :) sen de geliyorsun:):):) Şubat 13, 201412 yıl Bekir B. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201412 yıl comment_218240 Niye tırstın mı ? :) sen de geliyorsun:) :) :) Ben diyorum imza atalım olaya, sen diyosun ki tırstın mı abicim Hani olur ya büyük hırsızlar tarihi eser filan çalınca yerine imzaları olan bir nesne, bir çiçek bir sembol ve benzeri bir şeyler koyarlar, biz de bir şey bulalım da ne olduğunun önerisi benden gelmesin artık sonra ahı tutuyor yazdan hatırlayabileceğimiz örneklerinde olduğu gibi :kıhkıh: Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201412 yıl comment_218242 Ben diyorum imza atalım olaya, sen diyosun ki tırstın mı abicim Hani olur ya büyük hırsızlar tarihi eser filan çalınca yerine imzaları olan bir nesne, bir çiçek bir sembol ve benzeri bir şeyler koyarlar, biz de bir şey bulalım da ne olduğunun önerisi benden gelmesin artık sonra ahı tutuyor yazdan hatırlayabileceğimiz örneklerinde olduğu gibi :kıhkıh: Sucuk birakin Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201412 yıl comment_218243 Ben diyorum imza atalım olaya, sen diyosun ki tırstın mı abicim Hani olur ya büyük hırsızlar tarihi eser filan çalınca yerine imzaları olan bir nesne, bir çiçek bir sembol ve benzeri bir şeyler koyarlar, biz de bir şey bulalım da ne olduğunun önerisi benden gelmesin artık sonra ahı tutuyor yazdan hatırlayabileceğimiz örneklerinde olduğu gibi :kıhkıh: bir kangal sucuk bırakmak manalı olabilir derken yazmışlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201412 yıl comment_218244 bir kangal sucuk bırakmak manalı olabilir derken yazmışlar Yazarim.. benden kacmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201412 yıl comment_218246 Sucuk birakin O balkonda ki sucuklar bitene kadar hep biz oralardaydık...peeeee:)::))::):) Hemde Avrupa görmüşlerdi...:):))) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201412 yıl comment_218248 O balkonda ki sucuklar bitene kadar hep biz oralardaydık...peeeee:)::))::):) Hemde Avrupa görmüşlerdi...:):))) Sana sucuk fabrikasi alacagim abim.. Bekir Sucuk.. sarimsaksiz, cemensiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201412 yıl comment_218256 Sana sucuk fabrikasi alacagim abim.. Bekir Sucuk.. sarimsaksiz, cemensiz Duydum bunu ama daha tatmadım, ancak orj. gibi damak tadı olmaz gibi geliyor bana Alperenim.. Karışıklık olmasın şu yeni icat edilen sucuktan bahsediyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201412 yıl comment_218258 Duydum bunu ama daha tatmadım, ancak orj. gibi damak tadı olmaz gibi geliyor bana Alperenim.. Karışıklık olmasın şu yeni icat edilen sucuktan bahsediyorum.. Walla ben de yemedim ama klasik iyidir.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201412 yıl comment_218259 Breek breek .....Ozan ,breek breek Mertcan (paspas operasyonu) daha yatmamış..:):) Benim gözüm kapanıyor yaw:):):)) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201412 yıl comment_218260 Breek breek .....Ozan ,breek breek Mertcan (paspas operasyonu) daha yatmamış..:):) Benim gözüm kapanıyor yaw:):):)) Ben su paspaslari iceriye alayim.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın