Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Unutmadan ne zaman koyarsın balkona hani meraktan soruyorum..: ben operasyona hazırım abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 ben operasyona hazırım abi Tamamdır :)) şimdi saatleri ayarlayalım:):)): 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 ben operasyona hazırım abi Tamamdır :)) şimdi saatleri ayarlayalım:):)): He he, ayarlayin bakalim saatleri.. trt'ye bakin oranin saati dogrudur 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Yerine de bir şey koyun anlamlı olsun, operasyona imzanızı atın :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 (düzenlendi) Yerine de bir şey koyun anlamlı olsun, operasyona imzanızı atın :D Niye tırstın mı ? :) sen de geliyorsun:):):) Şubat 13, 2014 Bekir B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Niye tırstın mı ? :) sen de geliyorsun:) :) :) Ben diyorum imza atalım olaya, sen diyosun ki tırstın mı abicim Hani olur ya büyük hırsızlar tarihi eser filan çalınca yerine imzaları olan bir nesne, bir çiçek bir sembol ve benzeri bir şeyler koyarlar, biz de bir şey bulalım da ne olduğunun önerisi benden gelmesin artık sonra ahı tutuyor yazdan hatırlayabileceğimiz örneklerinde olduğu gibi :kıhkıh: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Ben diyorum imza atalım olaya, sen diyosun ki tırstın mı abicim Hani olur ya büyük hırsızlar tarihi eser filan çalınca yerine imzaları olan bir nesne, bir çiçek bir sembol ve benzeri bir şeyler koyarlar, biz de bir şey bulalım da ne olduğunun önerisi benden gelmesin artık sonra ahı tutuyor yazdan hatırlayabileceğimiz örneklerinde olduğu gibi :kıhkıh: Sucuk birakin 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Ben diyorum imza atalım olaya, sen diyosun ki tırstın mı abicim Hani olur ya büyük hırsızlar tarihi eser filan çalınca yerine imzaları olan bir nesne, bir çiçek bir sembol ve benzeri bir şeyler koyarlar, biz de bir şey bulalım da ne olduğunun önerisi benden gelmesin artık sonra ahı tutuyor yazdan hatırlayabileceğimiz örneklerinde olduğu gibi :kıhkıh: bir kangal sucuk bırakmak manalı olabilir derken yazmışlar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 bir kangal sucuk bırakmak manalı olabilir derken yazmışlar Yazarim.. benden kacmaz 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Sucuk birakin O balkonda ki sucuklar bitene kadar hep biz oralardaydık...peeeee:)::))::):) Hemde Avrupa görmüşlerdi...:):))) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 O balkonda ki sucuklar bitene kadar hep biz oralardaydık...peeeee:)::))::):) Hemde Avrupa görmüşlerdi...:):))) Sana sucuk fabrikasi alacagim abim.. Bekir Sucuk.. sarimsaksiz, cemensiz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Sana sucuk fabrikasi alacagim abim.. Bekir Sucuk.. sarimsaksiz, cemensiz Duydum bunu ama daha tatmadım, ancak orj. gibi damak tadı olmaz gibi geliyor bana Alperenim.. Karışıklık olmasın şu yeni icat edilen sucuktan bahsediyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Duydum bunu ama daha tatmadım, ancak orj. gibi damak tadı olmaz gibi geliyor bana Alperenim.. Karışıklık olmasın şu yeni icat edilen sucuktan bahsediyorum.. Walla ben de yemedim ama klasik iyidir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Breek breek .....Ozan ,breek breek Mertcan (paspas operasyonu) daha yatmamış..:):) Benim gözüm kapanıyor yaw:):):)) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Breek breek .....Ozan ,breek breek Mertcan (paspas operasyonu) daha yatmamış..:):) Benim gözüm kapanıyor yaw:):):)) Ben su paspaslari iceriye alayim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap