Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201313 yıl comment_158458 Bazen yapmiyor bazende motoru kapatasim geliyor titremeden. Anlamadım gitti. videodaki hali yapıyor halimi? bende çekeyim dedimde şişe bulamadım evde bide yaptığı zaman motorun üstüne koyup çeksen daha iyi olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201313 yıl Yazar comment_158467 videodaki hali yapıyor halimi? bende çekeyim dedimde şişe bulamadım evde bide yaptığı zaman motorun üstüne koyup çeksen daha iyi olabilir. Sende ayni noktadan bir video koysan fena olmaz ama eminim yoktu bu titreme son zamanlarda basladi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201313 yıl comment_158484 Sende ayni noktadan bir video koysan fena olmaz ama eminim yoktu bu titreme son zamanlarda basladi şişe yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201313 yıl comment_158572 Buluşmada bol bol çekeriz...sıkıntı yok:): Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201313 yıl comment_158594 Bir ara bende çekeyim Sabri Beyin içi rahat etsin Titreme normal geldi bana Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201313 yıl comment_158596 Titreme bendede başladı. Daha önce olmuyorsa şimdi normal demek yanlış olur. bu ay bakıma girince baktıracağız. 11.000 kmde araç. Yakıttan olabilir diye düşünüyorum. Kesinlikle normal değil ayaklarınız titriyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201313 yıl comment_158602 Titreme yaşayanlarda rölanti devrinde oynama ve/veya eskiye oranla azalma var mı? Varsa motorun rezonans özelliği değiştiğinden sarsıntılı çalışma algısı belirginleşir. Yoksa motor kulakları zayıfladı/gevşedi diye düşünmek gerekir sanki... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201313 yıl comment_158609 Biri de servise gitse de öğrensek neymiş. @Sabri Özer, sen gidecektin servisi, baktırabildin mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201313 yıl Yazar comment_158624 Videoyu cekerken yanimda arkadasim vardi bu normal bi dizel titremesi dedi. Sonra gidersin servise falan dedi 30.000 bakimida yaklaştığında caydım, ama %90 eminimki aküden. Ilk çalıştırmada klimayi ve muzigi acmadan bi 5-10 km gidersem titreme olmuyor ama çalıştırdığım an muzigi açarsam ilerde ışıklarda hissediyorum. Bilmiyorum belki piskolojik, cunku azda olsa yapmadığı oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201313 yıl comment_158627 Sen modifiye etmiştin akü'n yeterli mi acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201313 yıl comment_158629 Videoyu cekerken yanimda arkadasim vardi bu normal bi dizel titremesi dedi. Sonra gidersin servise falan dedi 30.000 bakimida yaklaştığında caydım, ama %90 eminimki aküden. Ilk çalıştırmada klimayi ve muzigi acmadan bi 5-10 km gidersem titreme olmuyor ama çalıştırdığım an muzigi açarsam ilerde ışıklarda hissediyorum. Bilmiyorum belki piskolojik, cunku azda olsa yapmadığı oluyor. Sabir özellikle sordum rölanti düşüyor mu diye... Eğer elektrik yükü akü kapasitesini aşar ve rölantide alternatör devreye girerse deviri biraz düşürür ve motor rezonans özelliği değişir, o da sana farklı bir titreme olarak yansır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201313 yıl Yazar comment_158635 Sen modifiye etmiştin akü'n yeterli mi acaba ? Yaptirdigim yerede servisede sordum hayli hayli yeter dedi ikiside Sabir özellikle sordum rölanti düşüyor mu diye... Eğer elektrik yükü akü kapasitesini aşar ve rölantide alternatör devreye girerse deviri biraz düşürür ve motor rezonans özelliği değişir, o da sana farklı bir titreme olarak yansır. Benim yaşadığım durum tamamen bu o zaman. Titreme bendede başladı. Daha önce olmuyorsa şimdi normal demek yanlış olur. bu ay bakıma girince baktıracağız. 11.000 kmde araç. Yakıttan olabilir diye düşünüyorum. Kesinlikle normal değil ayaklarınız titriyor. Sağ bacağimi vitesin olduğu yere yaslayamiyorum yağlarım titriyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201313 yıl comment_158645 Son cümlen gercekten varsa baktırmak lazım bence . Normal değil yani pick-up bile böyle olmamalı artık Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın