Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 201412 yıl Yazar comment_236489 Bırak çift kavrama sevdasını paşa paşa 1.0 düz vites focus HB ini al veya 2015 i bekle diyorsun yani . Bekle bekle nereye kadar Yok yok öyle bişey demiyorum ben ParkPilot için şey ettim. Yarın test edebiliyormuyuz acaba bakayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 201412 yıl Yazar comment_252536 EKLEME: 9 TEMMUZ 2014, Aracı zorlayarak ve yüksek hız'a çıkarak test ettim. Bir sürüş sever olarak tavsiye etmem. Yol tutuşu maalesef vasat, rüzgar sesi ise 120 üzerinde çok fazla alıyor.Direksiyon ise hissiz ve çok yumuşak. Showroom arabası ile a'dan b'ye sakin gidenler için tavsiye edebilirim yakıt tüketimi çok düşük. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 201412 yıl comment_252578 EKLEME: 9 TEMMUZ 2014, Aracı zorlayarak ve yüksek hız'a çıkarak test ettim. Bir sürüş sever olarak tavsiye etmem. Yol tutuşu maalesef vasat, rüzgar sesi ise 120 üzerinde çok fazla alıyor.Direksiyon ise hissiz ve çok yumuşak. Showroom arabası ile a'dan b'ye sakin gidenler için tavsiye edebilirim yakıt tüketimi çok düşük. +1 önü bilmiyorum ama arka süspansiyon çok yumuşak, direksiyona yapılan tüm müdahaleleri arkada sağa sola yatma olarak hissettim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın