Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201313 yıl comment_160885 2 ülke hariç talep eden yok.. Zaten temel yanılgıları bu, pazar araştırma şirketlerini değiştirsinler bence... Tabii kendileri bilir, otomatik vites takıntım olsa bulurum nasıl olsa başka bir marka! Nisan 23, 201313 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201313 yıl Yazar comment_160886 Zaten temel yanılgıları bu, pazar araştırma şirketlerini değiştirsinler bence... Tabii kendileri bilir, otomatik vites takıntım olsa bulurum nasıl olsa başka bir marka! Ford şunu teklif etmiş otosan'a: 1.6 dizel fiyatına 50 Euro ekleyin size 2.2 dizel otomatik vereyim. Adamların umrunda değildi demekki. Türkiye ve Rusya. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201313 yıl Yazar comment_168859 Bunlara ek olarak Fiesta ve B-max araçlara Navigasyon seçeneği eklenecek. Demiştik, eklendiler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201313 yıl Yazar comment_174316 Ford, İngiltere'deki yatırımları koruma odaklı çalışmaları sürdürmeye devam ediyor.Detaylara girmeden bir kaç satır aktaracağım. Southampton Ford Transit montaj fabrikası ve Dagenham (DSTO) pres kalıp fabrikasını 2013'de kapatılması planlandı. Ford ingiltere işletmeleri global olarak mükemmel motor geliştirme ve üretim faaliyetlerine devam edecek bunun sonucunda 2016 yılında avrupa ve diğer bölgelerde kullanılmak üzere yeni jenerasyon 2.0 dizel motor üretilecek.Düşük CO2 değerine sahip olacak İngiltere'nin Dagenham kentinde üretilecek. Yeni 1.5-litre EcoBoost Ford’un Bridgend Motor Fabrikasında üretilecek. Avrupa başkanı diyorki ''Ford'un küresel motor strateji ve ticari araç mühendisliği İngiltere'nin motor ve mühendislik merkezi olmasındaki rolünü güçlendiriyor ,bu büyük yatırım ile İngiltere bağlılığımızı teyit edilmiştir.'' Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201313 yıl comment_175942 Focuslarda neden dizel ve otomatik seçeneği yoktu bu güne kadar? Bunun bir nedeni var mı? Bir arkadaşım "dizel motorun torku yüksek olduğundan otomatik şanzıman çok çabuk arıza yapıyor, ford o yüzden kullanmıyor" demişti ama bu bana mantıklı gelmemişti. Gerçekten durum böyle mi? Sanırım oldukça eski bir konuya cevap yazarak gereksiz yere yukarılara taşımak istemezdim ama durum tamamen o arkadaşınızın dediği gibi ve bunun eski ve derin bir hikayesi var. Zaten dizel+otomatik zor bir kombinasyon, vw halen düzen tutturamadı bu konuda caddye halen ıslak kavrama takıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201312 yıl Yazar comment_194317 İlgili motor ve şanzıman'ın testleri başladı. [Kesin Bilgidir.] Detayları ilk mesaj'da var zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201312 yıl comment_194374 İlgili motor ve şanzıman'ın testleri başladı. [Kesin Bilgidir.] Detayları ilk mesaj'da var zaten Yakup Bey "ilgili şanzıman" nedir powershift mi, powershiftse hangisidir söz konusu olan? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201312 yıl Yazar comment_194377 Yakup Bey "ilgili şanzıman" nedir powershift mi, powershiftse hangisidir söz konusu olan? Bilemiyorum Gelince göreceğiz! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl comment_194463 Hayirli olsun dizel otomatik sanziman gelirse manule ve sedanda turkiyenin en cok satan araci oldugu halde bile otomatik sanzimanda daha iyi olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201312 yıl comment_197468 Ben almadan önce yapsaydı ya, benim focus bir de otomatik olsaydı dört dörtlük olacaktı, tek eksiği bu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201312 yıl comment_197472 Güzel bir haber. Otomatik iyidir ve gelecekte her araç otomatik olacak kanımca. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201412 yıl Yazar comment_221007 Neredeyse 1 yıl önce haberini yaydığımız motor ve şanzımanlar tanıtıldı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201412 yıl comment_250426 Yeni görünümü ve dizel-otomatik seçeneği ile çok fark yapacak... Sabırsızlıkla bekliyorum... Tek korkum emsalleri gibi 85-90.000TL gibi fiyatları görmesi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 201411 yıl comment_273836 Yeni mondeo nun hala gelemeyişine dönecek gibi bu durumda... Çok geç kalıyorlar çok... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 20187 yıl Yazar comment_487900 23.04.2013 - 11:36 tarihinde, H. Cenk yazdı: Dizel otomatikle zerre kadar ilgilenmiyorum. 1.5 dizelden Nissan gibi yeni ve süper teknoloji kullanılmadıkça 120 bg falan alınamaz . O zaman da süper aşırı pahalı olur. 110bg i aşmaz bence 1.5 dizel.. Tamam hindistanda falan 1.5 litre sınırı var ama orada benzin ucuz olduğu için dizel pek satılmıyor. Avrupada kullanılan küçük dizeli niye hindistan hacim sınırına göre yapıyorlar ki ? Mullaly Mullaly sözüm sana !! Bir an evvel yap şu 9 ileri otomatiği. Arada sırada eskilere girip okuyorum ? Bakın dizel otomatik sahibi neler neler demiş ? Mulally de çağrıdan bir sene sonra emekli olmuş ama Ford dört-beş yıl sonra yola indirmiş şanzımanı, 8 ve 10 olarak tabii. Ayrıca Vw ve Ford hala 120 ps üstüne çıkmamış. Kuga fısıltısı da tutmuş ?? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın