Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aracım Ne Kadar Eder?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Megane kullanmadım ama 1.3 Mjet Palio/Albea ( şirket arabası ) kullandım; yakıt tüketimi gerçekten memnun ediyor. Linea'nın iç donanımı da memnun edecektir diye düşünüyorum.

Megane için, sitede bulabilirseniz, Cem Bey'in izlenimi vardı; oldukça beğenmişti... 

meganı yıllarca severek kullandım. ancak 20 civarı nasıl bir megane bulunur o da farklı bir konu. tahmini olarak 21 gibi rakamlara 2008-2009 dizel linea bulunabilir. tabi focustan sonra yavan kalacaktır ama ne yapalım. ses konusunda biraz gürültülü olduğu söyleniyor. yol rüzgar motor  lastik bilimum sesleri aldığını duymuştum. gerçek payı varmıdır. acaba

Yanıtlama zamanı:

meganı yıllarca severek kullandım. ancak 20 civarı nasıl bir megane bulunur o da farklı bir konu. tahmini olarak 21 gibi rakamlara 2008-2009 dizel linea bulunabilir. tabi focustan sonra yavan kalacaktır ama ne yapalım. ses konusunda biraz gürültülü olduğu söyleniyor. yol rüzgar motor  lastik bilimum sesleri aldığını duymuştum. gerçek payı varmıdır. acaba

Dediğim gibi Linea kullanmadım; Punto ile test sürüşü yaptım, bir kaç sefer de kiralık olarak kullandım; motor sesi hariç çok fazla kulak tırmalayan ses duymadım. Bir akrabamızda Grande Punto var; her gün 70-80 km yol yapıyor; oldukça memnun arabasından. Linea da var mı bilmiyorum ama Punto'da direksiyonun city fonksiyonu var; gerçekten yumuşak ve hafif bir sürüş sağlıyor.

Albea/Palio ikilisini sorarsanız her tarafından ses geliyor ama motor sesi bu sesleri bastırıyor. Linea görüntü ve donanım olarak bence çok cazip, güzel bir araç; bir ara dizel kampanyası sürerken ben de düşünmüştüm.

Bir yakınım da 2006-2008 Megane aradı bir süre; ama 20 Bin civarına bulamadı.

Yanıtlama zamanı:

Aracın ikinci el fiyatını hesaplarken, aracın çok fazla km yapmamış olması ve kazasız sorunsuz olması (yeni kasa çıkınca da şartlar değişir tabi) önşartı ile, sıfır fiyatı üzerinden geçen her yıl için %10 düşmek uygundur bence. Yani sizin aracınız 1 yaşında ve sıfır fiyatı 56-57 civarı ise 50-51 arası satabiliyor olmanız gerekir. Bunun altında fiyatlara zarar etmiş olursunuz.

Hayırlı satışlar.

Yanıtlama zamanı:

Aracın ikinci el fiyatını hesaplarken, aracın çok fazla km yapmamış olması ve kazasız sorunsuz olması (yeni kasa çıkınca da şartlar değişir tabi) önşartı ile, sıfır fiyatı üzerinden geçen her yıl için %10 düşmek uygundur bence. Yani sizin aracınız 1 yaşında ve sıfır fiyatı 56-57 civarı ise 50-51 arası satabiliyor olmanız gerekir. Bunun altında fiyatlara zarar etmiş olursunuz.   Hayırlı satışlar.

50-51 gibi titanyum olanın satılabilmesi gerekir. Zaten %10 kuralıda aşağı yukarı doğru olur. 55-58 arası titanyumlar alınıyordu sonuçta.  

Yanıtlama zamanı:

50-51 gibi titanyum olanın satılabilmesi gerekir. Zaten %10 kuralıda aşağı yukarı doğru olur. 55-58 arası titanyumlar alınıyordu sonuçta.  

Sıfır fiyatımdan kastım güncel fiyatıdır. Alındığı tarihdeki fiyata bakarsak enflasyon faktorünü de dahil etmek gerekir.

Hatırlarsanız enflasyonun %60-70 olduğu zamanlar otomobil bir yatırım aracı gibiydi :)

Yanıtlama zamanı:

Ümitle anlaşamadık abi :)

Zaten mümkünse anlaşma Serdar'ım :)) Walla sanki tapulu evini bile isteyecek gibi gözüküyor:):):)

Yanıtlama zamanı:

Zaten mümkünse anlaşma Serdar'ım :)) Walla sanki tapulu evini bile isteyecek gibi gözüküyor:):):) Bende ondan korktum zaten ocağıma incir ağacı dikecekti :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

arkkadaşllar galeri peşin 46 verdi. düşünmek için müddet istedim. ancak biniciye 48-50 arasında gideceğini düşünüyorum

Yanıtlama zamanı:

arkkadaşllar galeri peşin 46 verdi. düşünmek için müddet istedim. ancak biniciye 48-50 arasında gideceğini düşünüyorum

bence de 48-50 arası gider baksanıza galeri bile 46 vermiş .Bence 46 ya falan vermeyin aracınızı yazık olur o fiyata ..48-50 arası satılabilir yani

Yanıtlama zamanı:

biladere söyleyeyim aracınızı almaya niyet ederse,  o günkü style da ne vardı sorarız size..(benimki de style -2012 ikinci yarı- sinyalli katlanır ısınır yan aynalar-otomatik park ve ön,arka park sensörleri vb var)

aks keçesi kaçağı vs oldu mu? garantiden değişeni var mı?

aynı okulda beraber çalıştığım bir arkadaş diğerinin megane 1.5 dizel 85 bg liği 26.000 e aldı..2007 model 55.000 de

araçta yol bilgisayarı, hız sabitleyici, 4 cam otomatik kumandadan kapanma gibi özellikler var..bunları yazdım çünkü donanım paketini bilmiyorum..

size fikir verebilir megane alacaksanız.. 5-5.3 civarı tüketimi var konya ş.içi

• 2 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Aklımdaki konu daha önce açılmış,bulmak güzel oldu.

Focus'la sona yaklaştık önümüzdeki hafta sonu ilana ve araç pazarına çıkarmayı düşünüyoruz yalnız aklımızda net bir rakam yok. Malum sitede 45 ile 55 arasında geniş bir skala görülüyor. Benim aklımda 50-51 gibi bir rakam var ama sizlerinde fikrini almak istedim. 

- 2013 model 2014 Ocak trafik çıkışlı, 1.6 Ti-Vct 125hp manuel vites Trend X Donanım, beyaz sedan Focus

- 24bin km'de 

-Değişen parça yok, arka tamponda mini onarım var (7-8cm'lik çatlak onarıldı,resimler mevcut)

-15bin bakımı Eskişehir Otokoç'ta yapıldı. 

-Titiz kullanıldı ve içinde sigara içilmedi.

gibi genel kriterler var,bunlara göre bir fiyat yorumu sizlerden de alabilirsem hiç değilse ''ederine'' gitmiş olur.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.