Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201313 yıl comment_157559 Merhaba arkadaşlar Şu sıralar aracımı satılığa çıkartmayı düşünüyorum. Satışa çıkarmadan önce siz focus severlerin aracın piyasası hakkında bir fikri olacağını düşünerekten sizlerinde bilgilerini almak istedim. Aracım 2012 focus tdci style model, mayıs sonu trafiğe çıktı. renk beyaz ve aracım sedan. şu anda 17.000 km ilk günki gibi temiz ve hatasız. Aracımın fiyatı hakkında bilgileriniz veya çevrenizden edindiğiniz bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201313 yıl comment_157561 Şu an Style Tdci 4 K aracın liste fiyatı 60.255 TL görünüyor; liste fiyatından peşin alımda ortalama 2 - 3 bin TL indirim yapacaklarını düşünürsek, 0 araç 57-58 bin TL gibi bir rakama alınabilir. Tabi bu yeni Style donanımı; malum geçen senenin 3. çeyreğinde satılan Stylelardan biraz eksik. Tahminim sizin aracınızda BT, katlanır ayna, otomatik park, City Stop, ön cam ısıtma vs. vardır; bu durumda, boya, kaza durumları da yoksa; nispeten düşük km de göz önüne alınarak; 49 - 50 bin TL gibi bir rakam düşünülebilir. ( Tabi bu benim, nacizane fikrim; sitede daha iyi bir tahmin yapacak kullanıcılar mevcut mutlaka... ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201313 yıl comment_157562 Sahibinden rakamlarına göre 45-50k arası. 45'e 2012 Style Plus vardı bir ara satıldı mı kaldırdı mı bilmiyorum. Tabi ben hep HB fiyatlarına bakınmıştım siz HB Sedan arasındaki farkı ekleyebilirsiniz yorumlarımdaki fiyat tahminlerime. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201313 yıl Yazar comment_157572 teşekkür ederim cevaplar için Şu an Style Tdci 4 K aracın liste fiyatı 60.255 TL görünüyor; liste fiyatından peşin alımda ortalama 2 - 3 bin TL indirim yapacaklarını düşünürsek, 0 araç 57-58 bin TL gibi bir rakama alınabilir. Tabi bu yeni Style donanımı; malum geçen senenin 3. çeyreğinde satılan Stylelardan biraz eksik. Tahminim sizin aracınızda BT, katlanır ayna, otomatik park, City Stop, ön cam ısıtma vs. vardır; bu durumda, boya, kaza durumları da yoksa; nispeten düşük km de göz önüne alınarak; 49 - 50 bin TL gibi bir rakam düşünülebilir. ( Tabi bu benim, nacizane fikrim; sitede daha iyi bir tahmin yapacak kullanıcılar mevcut mutlaka... ) boya kaza ayna stop park ısıtma vs yok. araba ilk günki gibidir 46.000 TL bence ederidir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201313 yıl comment_157578 Ek donanımlar yoksa, kazasız-boyasız bir araç için 46 - 47 bin TL ( pazarlık paylı ) bir rakam bence de doğru olacaktır; tabi bu rakamı ancak bir kullanıcı verir. Eğer yine Ford düşünüyorsanız; yaz başı takas opsiyonlarını da bekleyin derim 2 - 3 bin TL takas indirimi oluyor genellikle... Yine kişisel fikrim; nereye götürürseniz götürün, Dod'a götürmeyin, moraliniz bozulmasın; galericiden bile daha düşük fiyat veriyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201313 yıl Yazar comment_157579 Ek donanımlar yoksa, kazasız-boyasız bir araç için 46 - 47 bin TL ( pazarlık paylı ) bir rakam bence de doğru olacaktır; tabi bu rakamı ancak bir kullanıcı verir. Eğer yine Ford düşünüyorsanız; yaz başı takas opsiyonlarını da bekleyin derim 2 - 3 bin TL takas indirimi oluyor genellikle... Yine kişisel fikrim; nereye götürürseniz götürün, Dod'a götürmeyin, moraliniz bozulmasın; galericiden bile daha düşük fiyat veriyorlar. Aslında modeli düşüreceğim. temiz 20.000 civarı dizel sedan megane belki linea Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201313 yıl comment_157581 Aslında modeli düşüreceğim. temiz 20.000 civarı dizel sedan megane belki linea Megane kullanmadım ama 1.3 Mjet Palio/Albea ( şirket arabası ) kullandım; yakıt tüketimi gerçekten memnun ediyor. Linea'nın iç donanımı da memnun edecektir diye düşünüyorum. Megane için, sitede bulabilirseniz, Cem Bey'in izlenimi vardı; oldukça beğenmişti... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201313 yıl comment_157582 Cem Bey'in izlenimi vardı; oldukça beğenmişti... Benim yazdığım Megane GTLine 130 PS dizel motorlu pahalı bir araçtı, eş değer değil ve evet çok keyifli idi (korkuyorum gene birileri saldıracak diye)... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201313 yıl comment_157584 50 bin civarı eder bence 45-46 bin tl gibi rakamlara verecek olursanız yazık edersiniz o fiyata .Ama nette takas edeceğiniz aklınızdaki araçlardan bulabilirseniz hem sizin için hemde takas ettiğiniz kişi için avantajlı olur..İkinizde aracınızı değerinde vermiş olursunuz ,ama gidipte galeri veya bayiye verecek olsanız ,adamlar kendi aracını yüksek sayar sizin aracınızı düşük sayar Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201313 yıl comment_157585 Benim yazdığım Megane GTLine 130 PS dizel motorlu pahalı bir araçtı, eş değer değil ve evet çok keyifli idi (korkuyorum gene birileri saldıracak diye)... GT Line olduğunu hatırladım; araç dizel diye bahsetmiştim yorumunuzdan. Pahalı olduğu aşikar =) ama 2. el'de bakılabilir diye düşündüm. Tabi sınıf düşme olmuyor haliyle... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201313 yıl comment_157622 Merak ettim ben şimdi acaba benim arabam ne kadar eder ki? 2012 Model, 27.500 KM de, Titanium, X paket, Park Paket, Sunroof donanımlı. Beyaz. Kazasız belasız hatasız bir yavru ceylan Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201313 yıl comment_157624 Merak ettim ben şimdi acaba benim arabam ne kadar eder ki? 2012 Model, 27.500 KM de, Titanium, X paket, Park Paket, Sunroof donanımlı. Beyaz. Kazasız belasız hatasız bir yavru ceylan Helalimden 45 bin tl çalışır ceylanıma Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201313 yıl comment_157627 Helalimden 45 bin tl çalışır ceylanıma Üste S 320 yi verirsen al senin olsun. Tepe tepe bin. Hatta şöyle bir şey yapalım bak Sen bana 45 bin artı S 320 yi ver Ben de sana Focus + Europa yı vereyim. :D Bak cazip oluyor git gide. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201313 yıl comment_157629 Üste S 320 yi verirsen al senin olsun. Tepe tepe bin. Hatta şöyle bir şey yapalım bak Sen bana 45 bin artı S 320 yi ver Ben de sana Focus + Europa yı vereyim. :D Bak cazip oluyor git gide. Yaman adamsın vesselam Hakime hanım gidince canlanmışsın sen farkediliyor heee Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın