Erkan İnce Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2019 9 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: İthal fiyat 60-130 arasında değişiyor denmiş, size verilen fiyat da 110. Kendi fikrini belirtmiş orada çalışan arkadaş Bosch alma değmez diye de, "kandırma" kısmını hala çözemedim. Forum morum bilmem demişse de haberi yoktur büyük firma olduğundan, haberi olan kişiler de belirtilmiş zaten. Ben son alışverişten önce, kapı müşterisi gibi aradım, sonra forum üzerinden iletişime geçtim, fiyat daha düşüktü ve piyasaya göre de uygundu. Hatta buraya yazdım mı hatırlamıyorum, diskler yanlış gelmişti, kargo ile geri gönderdim, kargonun ulaştığını teyit eder etmez para hesabımdaydı. --18 dakika sonra eklendi-- 2015 1.5 ecoboost Ford Kuga için cam suyu hariç aşağıdaki resimdeki parçalar için fiyat rica edecektim. yağ fmy 5 lt satıyor mu bilmiyorum da muadil uygun olan bir şey önerirseniz sevinirim. Sıkıntı yok bosverin gitsin alan aldı satan sattı önemli değil 15 20 lirayla ölmeyiz allahın izniyle iyi geceler cümleten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Kontbay Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2019 İyi günler. 2015 1.6 benzin/lpg focus orjinal yağ ,hava filtresi ve buji takımı fiyat alabilir miyim. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2019 kolay gelsin focus 3 sağ arka teker halı tipi davlumbaz fiyatı alabilirmiyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2019 14.03.2019 - 19:43 tarihinde, İsmail Kontbay yazdı: İyi günler. 2015 1.6 benzin/lpg focus orjinal yağ ,hava filtresi ve buji takımı fiyat alabilir miyim. Teşekkür ederim. Hava filtre 65 Yağ opet 140, Castrol 170 Buji takım 50 tl --0 dakika sonra eklendi-- 22.03.2019 - 12:19 tarihinde, Mete Turfan yazdı: kolay gelsin focus 3 sağ arka teker halı tipi davlumbaz fiyatı alabilirmiyim Orijinalinin 400 tl satışı var. Yansanayisi 120 stokta mevcut. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2019 Focus 1 set (20 Adet) bijon fiyatı nedir? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdinç Öz Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2019 Er-Ol otomotivden siparişi verdiğim ön ve arka balatalarım geldi. Berk beye ilgisinden ve aynı gün kargoya vermesinden dolayı teşekkür ederim. Disklerim eski olduğu için üzerinden bir toz paso aldırıp 15-20 k km daha kullanmayı düşündüm bu nedenle orjinal balata almadım bir dahaki sefere diskle birlikte tekrar balataları yenilerim. Hem yerli KALE markamızı da denemiş olurum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2019 14 dakika önce, Erdinç Öz yazdı: Hem yerli KALE markamızı da denemiş olurum. Balataların resimlerini de çekebilir misiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdinç Öz Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2019 Buyrun resimler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koray Demir Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2019 3 saat önce, Erdinç Öz yazdı: Buyrun resimler. Şeklinde meymenet yok bu balatanın yahu ? Şaka bir yana hiçbir zaman Oem kalitesini veremeyecektir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Inanc A. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2019 Ford Fiesta Mk8 ( yeni kasa ) aracın hala Body kiti gelmedi mi acaba ? ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Sarıkaya Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 2012 focus 3 tdci titanium x icin triger seti devirdaim pompasi debriyaj ust merkezi on arka fren diski on arka fren balatasi ve kapi sekmani varsa onun da fiyatlarini öğrenebilir miyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet M Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2019 Merhaba. 2016 model fiesta 1.5tdci aracımın 45000 bakımı için orijinal malzeme ve önerdiğiniz yağ nedir ve fiyatı ne kadardır? (yağ-yağ filtresi, hava polen filtresi, tapa conta) . İyi çalışmalar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2019 1.0 ecoboost orj.hava ve yağ filitresi fiyatı nedir? Kolay gelsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2019 25.03.2019 - 16:22 tarihinde, Erdinç Öz yazdı: Er-Ol otomotivden siparişi verdiğim ön ve arka balatalarım geldi. Berk beye ilgisinden ve aynı gün kargoya vermesinden dolayı teşekkür ederim. Disklerim eski olduğu için üzerinden bir toz paso aldırıp 15-20 k km daha kullanmayı düşündüm bu nedenle orjinal balata almadım bir dahaki sefere diskle birlikte tekrar balataları yenilerim. Hem yerli KALE markamızı da denemiş olurum. Teşekkürler iyi günlerde kullanın ? --1 dakika sonra eklendi-- 7 saat önce, Ramazan D. yazdı: 1.0 ecoboost orj.hava ve yağ filitresi fiyatı nedir? Kolay gelsin. Merhaba hava filtresi 65 Yağ filtresi 30 Motor yağı 5w20 FMY 230 5lt Castrol magnatec 5w20 180 4lt --3 dakika sonra eklendi-- 19 saat önce, Mehmet M yazdı: Merhaba. 2016 model fiesta 1.5tdci aracımın 45000 bakımı için orijinal malzeme ve önerdiğiniz yağ nedir ve fiyatı ne kadardır? (yağ-yağ filtresi, hava polen filtresi, tapa conta) . İyi çalışmalar. yağ opet 140 tl castrol 170 tl motul 180 tl yağ filtresi 20 hava 40 polen 80 tapa conta içinde --3 dakika sonra eklendi-- 27.03.2019 - 17:54 tarihinde, Inanc A. yazdı: Ford Fiesta Mk8 ( yeni kasa ) aracın hala Body kiti gelmedi mi acaba ? ? Döviz fiyatlarından dolayı açıkçası şu an pek cesaret edilemiyor haklısınız süreç uzadı ? --8 dakika sonra eklendi-- 28.03.2019 - 13:20 tarihinde, Eren Sarıkaya yazdı: 2012 focus 3 tdci titanium x icin triger seti devirdaim pompasi debriyaj ust merkezi on arka fren diski on arka fren balatasi ve kapi sekmani varsa onun da fiyatlarini öğrenebilir miyim triger seti 375 orijinal ford kutulu, peugeot kutulu 330 (ortak motor olduğu için kutuların içleri aynı) devirdaim pompasi 190 pierburg (forda üreten marka) Triger+devirdaim peugeot kutulu komple set 540 debriyaj ust merkezi 480 orijinal, FTE marka 240 on arka fren diski orijinal ön takım 450, arka 430 ithal ürünler 270-350 arası değişiyor. on arka fren balatasi orijinal ön 190 arka 180, ithal ürünler 70-135 tl arası değişiyor. kapi sekmani ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Inanc A. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2019 (düzenlendi) 29.03.2019 - 17:01 tarihinde, ER-OL Otomotiv yazdı: Döviz fiyatlarından dolayı açıkçası şu an pek cesaret edilemiyor haklısınız süreç uzadı ? --8 dakika sonra eklendi-- Fiyatını araştırma şansınız oldu mu hiç ? Araca yavaş yavaş dokunuşlar yapmaya başladım. Sadece body kit kaldı açıkçası. Apaçi işi olmaması içinde bu body kite ihtiyacım var benim ? Nisan 3, 2019 Inanc A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap