Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201412 yıl comment_251439 @Yakup Çağatay, Sen burada kadın şoföre normal kullanıyor diyorsan ben zaten bir şey demiyorum Deme zaten bi izle Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201412 yıl comment_251441 Deme zaten bi izle Ne olacak diye izledim sonuna kadar, değişen bir şey yok, beyin olmadan trafiğe çıkınca böyle oluyor işte herşey ortada.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201412 yıl comment_251443 Ben her iki tarafıda Alperen Başgana havale ediyorum. Zira hem Ankara'da geçiyor olay hemde küreği haketmişler Sincan tarafı yanlış anlamadıysam... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201412 yıl comment_251493 Sincan tarafı yanlış anlamadıysam... Eskişehir yolunda başlıyor, ümitkoy köprüsünden şaşmaz yönüne devam edip, yeni yolun ordaki kavşakta kavga ediyorlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201412 yıl comment_251510 Eskişehir yolunda başlıyor, ümitkoy köprüsünden şaşmaz yönüne devam edip, yeni yolun ordaki kavşakta kavga ediyorlar Yanlış anlamışım demek ki Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201412 yıl comment_251564 Vallahi sinirim bozuldu 2:24 te bıraktım en son izlemeyi. Ben otobüs şoförü yerinde olsam, yemin ediyorum vurur şarampolden aşağı gönderirdim. Kesin!!!! http://www.haberler.com/otobus-kazasi-sonrasi-yasananlar-cep-telefonuna-5932866-haberi/ EGO otobüsleri ve bu özel halk midibüslerinin nasıl kullandığı hakkında ve de öncesinde ne olduğunu bilmeden bu kadar kesin ve net konuşmayın. "Melih'in Askerleri" sıfatını ben koymadım bu adamlara... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201412 yıl comment_251572 Valla video da neyin ne olduğu belli. Burada da dolmuşçıların sığırlığı meşhurdur bilirim ama kadın facia resmen görmüyor musunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201412 yıl comment_251581 Daha beterlerine ben bile denk geldim. Kasıtlı mıydı kasıtsız mıydı bana denk gelenler bilmiyorum da kasıtsız olması daha kör/kötü olduklarının göstergesi. Taşıdığı kişilerin canının tehlikede olduğunu düşünen bir sürücü niye sağa çekip durmuyor ya da tehlikeli olmayacak hızlara inmiyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201412 yıl comment_251583 Şimdi amaroku süren kadın dolmuşcunun eski karısı falan mı da kasıtlı yapıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201412 yıl comment_251586 http://www.haberler.com/otobus-kazasi-sonrasi-yasananlar-cep-telefonuna-5932866-haberi/ EGO otobüsleri ve bu özel halk midibüslerinin nasıl kullandığı hakkında ve de öncesinde ne olduğunu bilmeden bu kadar kesin ve net konuşmayın. "Melih'in Askerleri" sıfatını ben koymadım bu adamlara... Spor yaparken gördüm... Dolmuş makaslayarak gidiyor... sağ şeritte usul usul giden hondaya arkadan bi patlatıyo... honda pert... yaralılar Dolmuş sakat iş ! Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201412 yıl comment_252080 paylaşıldı mı bilmiyorum amma buyrun efeemmm Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın