Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Telefon Önerisi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Peki bu android'lerin tamamında kasılma, donma, aranınca ulaşılamama vs. problemleri er veya geç yaşamak zorunda mıyız? Yani bunu genelleyebilir miyiz?

Mesela çevremde ne kadar android telefonu olan arkadaş varsa hepsi benzer sıkıntılardan şikayetçi. Biri ikinci el 5s aldı. Dünya varmış diyor.

• Yanıt 303
  • Görüntüleme 43,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• İşbu ileti LG Optimus 4XHD'den yazılmaktadır.

• Volkan Ö.
    Volkan Ö.

Babaya vermeyin o telefonları çok üzülüyorlar bisey diyemiyorlar. En iyisini alin ona verin. [emoji21]

• Cem Boneval
    Cem Boneval

3 senedir LG G2 kullanıyorum.  Bozulsa da değiştirsem diyorum, muradıma eremedim, ne ısındı, ne kililendi, ne dondu, darbelerden etkilenmedi, yani bence çok başarılı bir alet.  Hala ucuza sıfır

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

tamamında

hTc One S, One X ve LG G2 deneyim sahibi olduğum telefonlar.

Hiç birinde bahsedilen sorunları yaşamadım. 

Neredeyse tam kapasite kullanıyorum.

Yeni nesillerde üst modellerde sorun olacağını zannetmiyorum.

Onlar da pahalı denilebilir ama iPhone'dan pahalı değiller genelde.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar eşim için telefon bakıyorum. Samsung Galaxy S5 önerir misiniz? Android'den çok çektim ancak benzer ebat ve özelliklerdeki iphone serisi çok pahalı.

Sabahtan beri bakıyorum. Bir sonuca ulaşamadım. Var mı önerisi olan?

Asus zenfone öneririm. Bulabilirsen kaçırma al. F/P telefonu şimdiye kadar hic kitletemedim. Aslında direk performans telefonu.

volkan onder tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Kasılmalardan kurtulmak için en az 1 GB RAM olan cihazları denemek gerekiyor bence.

Samsung istiyorsanız yeni A serisi telefonlara;örneğin Galaxy A5'e bakabilirsiniz.

İthalatçı garantili olanları 1000 TL civarı fiyatlara kadar düştü.

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler herkese. Eşimin biraz Samsung'a sempatisi var. O yüzden  ağırlıklı olarak bu markanın modellerini inceledim.

Samsung istiyorsanız yeni A serisi telefonlara;örneğin Galaxy A5'e bakabilirsiniz.

A5'in diğer serilerden farkı veya cazibesi nedir?

Ramazan Çakır tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

İphone benzerliği...

Fotoğraf çekim kalitesi...

Ram...

[emoji1]

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar eşim için telefon bakıyorum. Samsung Galaxy S5 önerir misiniz?  Android'den çok çektim ancak benzer ebat ve özelliklerdeki  iphone serisi çok pahalı. 

Sabahtan beri bakıyorum. Bir sLonuca ulaşamadım. Var mı önerisi olan?

lg g3 samsung note 3 note 2 falan olabilir.tabi bunlar büyük ekran derseniz samsung s4 s5 ,lg g2 olabilir..ben g3 kullanıyorum çok memnunum.iphone ,vw gibi adı var başka birşeyi yok..birde o kadar para veriyorlar..
Yanıtlama zamanı:

Asus zenfone öneririm.

Volkan, F/P anlamında çok haklısın. Bu telefon piyasadaki en kaliteli telefonlardan biri. Ancak ebatları biraz itici.

Ebatlarını da biraz cazip hale getirseler, Samsung ve HTC gibi markalar topu atar bence.

Yanıtlama zamanı:

mis gibi s4 lerin fiyatı 1000 tl civarında al keyfini çıkar...hepsi güzel kamerasında işletisimide..napıcan birsürü para vericen....

Yanıtlama zamanı:

1 yıldır Sony kullanıcısıyım samsung tan bıktım gittim paraya kıydım sony z2 aldım çok memnunum hem sağlamlık açısından hem kullanış açısından muhteşem o kadar oyun oynuyorum hiç kasma yaşamadım ve Sony inin kamerasına hiç birşeyi değişmem harika bi kamerası var bayanlar fotoğraf konusunda ilgili oldukları için beğeneceğini düşünüyorum [emoji4]

Yanıtlama zamanı:

1 yıldır Sony kullanıcısıyım samsung tan bıktım gittim paraya kıydım sony z2 aldım çok memnunum hem sağlamlık açısından hem kullanış açısından muhteşem o kadar oyun oynuyorum hiç kasma yaşamadım ve Sony inin kamerasına hiç birşeyi değişmem harika bi kamerası var bayanlar fotoğraf konusunda ilgili oldukları için beğeneceğini düşünüyorum [emoji4]

Sony'nin kamera yazılımı çok kötüdür yalnız. Böyle emin konuşmayın :P

Edit: Kullandığı parçalar en iyisi.

Yanıtlama zamanı:

Sony'nin kamera yazılımı çok kötüdür yalnız. Böyle emin konuşmayın :P

Evet efendim kesinlikle kötü size imreniyorum....cok haklısınız... :P

Yanıtlama zamanı:

Kılıfa girince hepsi ayni gözüküyor. Zenfone aldıktan sonra ic isleri bakanına samsung aldım. Bana niye zenfone almadin tribi yedim. [emoji1]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.