Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Telefon Önerisi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Vala bende eşime gecen sene dogumgünü için note 3 almıştım kurbağa öldürüyor...oğlumla diyozki bu teknoliyle yapılan işe bak...telefon cok güzel ama işkadını olanlar için kullanışlı...

• Yanıt 303
  • Görüntüleme 43,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• İşbu ileti LG Optimus 4XHD'den yazılmaktadır.

• Volkan Ö.
    Volkan Ö.

Babaya vermeyin o telefonları çok üzülüyorlar bisey diyemiyorlar. En iyisini alin ona verin. [emoji21]

• Cem Boneval
    Cem Boneval

3 senedir LG G2 kullanıyorum.  Bozulsa da değiştirsem diyorum, muradıma eremedim, ne ısındı, ne kililendi, ne dondu, darbelerden etkilenmedi, yani bence çok başarılı bir alet.  Hala ucuza sıfır

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Sony'nin kamera yazılımı çok kötüdür yalnız. Böyle emin konuşmayın [emoji14]

Edit: Kullandığı parçalar en iyisi.

Yazılımı derken neyi kasdettiğini anlayamadım Yakup abi kamerasından oldukça memnunum [emoji4]
Yanıtlama zamanı:

Yazılımı derken neyi kasdettiğini anlayamadım Yakup abi kamerasından oldukça memnunum [emoji4]

Otomatik olarak gereksiz yere fotoğrafları kumlandırıyor, örneğin kameranı aç arkasına (önüne yani :P ) parmağını koy içinde oldukça fazla kumlanma göreceksin.

Aynısı gece çekimde karşına çıkıyor.

Ama yine de bunlar sizin beklentileriniz ile orantılı; size çok iyi gelebilir yazılımı vs. Sony otomatik olarak ayar yapmaya çalışınca batırıyor olay o aslında. Biraz karışık detayları var.

Yanıtlama zamanı:

Otomatik olarak gereksiz yere fotoğrafları kumlandırıyor, örneğin kameranı aç arkasına (önüne yani [emoji14] ) parmağını koy içinde oldukça fazla kumlanma göreceksin.

Aynısı gece çekimde karşına çıkıyor.

Ama yine de bunlar sizin beklentileriniz ile orantılı; size çok iyi gelebilir yazılımı vs. Sony otomatik olarak ayar yapmaya çalışınca batırıyor olay o aslında. Biraz karışık detayları var.

Evet gece çekimlerinde dediğiniz problemi yaşıyorum ama ben flaş yetersizliği veya ışık yetersizliği gibi nedenlerdendir diyerekten pek önemsemiyordum [emoji4] açıkcası bir prof makina gibi fotoğrafta çekmesini beklemiyorum yani işimi görüyor [emoji3]
Yanıtlama zamanı:

Evet gece çekimlerinde dediğiniz problemi yaşıyorum ama ben flaş yetersizliği veya ışık yetersizliği gibi nedenlerdendir diyerekten pek önemsemiyordum [emoji4] açıkcası bir prof makina gibi fotoğrafta çekmesini beklemiyorum yani işimi görüyor [emoji3]

:yeah: %100 görür, Sony bu konuda en iyi firma. (Bana göre)

Yanıtlama zamanı:

:yeah: %100 görür, Sony bu konuda en iyi firma. (Bana göre)

Çok doğru evet efendim haklsınız Sony candır...ama iphone alemin kralıdır efendim...rahmetli İzmirliyi gömmüştük iphone samsung muhabetinde adını unuttum başını yemişti bu konu.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Çok doğru evet efendim haklsınız Sony candır...ama iphone alemin kralıdır efendim...rahmetli İzmirliyi gömmüştük iphone samsung muhabetinde adını unuttum başını yemişti bu konu.... :kıhkıh:

Ben de unuttum :D  iPhone, benim gibi anlama özürleler için işte idare edin :D Diğerlerine basmıyor :P

Yanıtlama zamanı:

Ben de unuttum :D  iPhone, benim gibi anlama özürleler için işte idare edin :D Diğerlerine basmıyor :P

yok yok bak senin herdediğine inanıyorum ben kesinlikle iphone ve focusla ilgili herşeyin dört dörtlük asla kıyas kabul etmiyorum...çokta ciddiyim bu konuda...

Yanıtlama zamanı:

yok yok bak senin herdediğine inanıyorum ben kesinlikle iphone ve focusla ilgili herşeyin dört dörtlük asla kıyas kabul etmiyorum...çokta ciddiyim bu konuda...

Kimse mikemmel değil :D Haşaaaa

Yanıtlama zamanı:

Kimse mikemmel değil :D Haşaaaa

Tamam len bu iki konuda dedik zaten diğerlerinde gayleye bile almam seni ki...

Şey biranda atar yaptım affedin efendim.... :pray:  :kızgın:

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Araba aradığımız yetmiyormuş gibi birde telefon bakmaya başladık.

içişleri bakanımızın telefon ihtiyacı doğdu.

En önemli kriterlerimiz otomatik vites olsun, beyaz gri olmasın.. öhmm pardon o arabaydı...

Takılmadan donmadan uzun süre kullanabileceği bol bol KALİTELi resim çekebileceği bir telefon....

z3 ile i6 ile arasında kararsız kaldım. Her zaman bir iphone hayranlığı vardır kendisinin de z3 mantıklı geliyor bana :)

Kullanan vardır illa ki bu iki telefondan birini, yorun alalım mümkünse ...

Yanıtlama zamanı:

Abi ikisi ayrı dünya.

Sony lens iyi kamera yazılımı iyi değil.

Konu kamera ise iPhone rahat ilerde.

Sony'nin şu kumlanma olayına şahit oldum 20mp ama kötü çıkıyor. Lensine diyecek yok zaten.

i6 da 8mp o kafa mı kurcalıyor.

Yanıtlama zamanı:

Poster basmıyor ve çok uzaklardaki yazılara zoom yapmıyorsan pixel'in burada önemi yok.

Birkaç kamera karşılaştırma incelemesi videosuna bakıyorum i6 ezmiş gibi :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.