Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 20178 yıl comment_453083 12 saat önce, Kutluhan A. yazdı: @okan ali O değilde benim 4 senelik G2'nin süresi hala dolmasa da sıkıldım artık Iphone 7 mi yoksa S7 edge mi ? Yoksa S8 3000 lira olduda haberim mi yok ? S7 Edgelerde ekranda pembe çizgiler çıkabiliyor. --1 dakika sonra eklendi-- İletilerin hepsini okumadan yazmışım benden önce belirtilmiş pembe çizgiler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 20178 yıl comment_453155 21 saat önce, okan ali yazdı: Bu iş göreceli iphone mi samsung mu ? Bir nevi mercedes mi bmw mi gibi birşey.. i Okan, iphone araba olsa bahsettiğin markadan hangisi olurdu Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 20178 yıl comment_453162 Bir saat önce, Zafer Akbs yazdı: Okan, iphone araba olsa bahsettiğin markadan hangisi olurdu Benim gözümde mercedes daha lüks elit tabaka'ya hitap ediyor.. bu yüzden iphone = mercedes diyorum... Focustan sonra dolu 2.0 beyaz bi E250 ye kim hayir diyebilir olsa'da binsek Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 20178 yıl comment_453171 Bir saat önce, okan ali yazdı: Benim gözümde mercedes daha lüks elit tabaka'ya hitap ediyor.. bu yüzden iphone = mercedes diyorum... Focustan sonra dolu 2.0 beyaz bi E250 ye kim hayir diyebilir olsa'da binsek Okan, elitti tabakaydı falan, hayırdır ? Neyseki E den başlar kısmını atlamamışsın... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın