Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295378 Peki bu android'lerin tamamında kasılma, donma, aranınca ulaşılamama vs. problemleri er veya geç yaşamak zorunda mıyız? Yani bunu genelleyebilir miyiz? Mesela çevremde ne kadar android telefonu olan arkadaş varsa hepsi benzer sıkıntılardan şikayetçi. Biri ikinci el 5s aldı. Dünya varmış diyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295381 Yok yok Android'i düzgün kullanırsan sorun yok, arka planda bir şey bırakmamak gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295382 tamamında hTc One S, One X ve LG G2 deneyim sahibi olduğum telefonlar. Hiç birinde bahsedilen sorunları yaşamadım. Neredeyse tam kapasite kullanıyorum. Yeni nesillerde üst modellerde sorun olacağını zannetmiyorum. Onlar da pahalı denilebilir ama iPhone'dan pahalı değiller genelde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295383 Arkadaşlar eşim için telefon bakıyorum. Samsung Galaxy S5 önerir misiniz? Android'den çok çektim ancak benzer ebat ve özelliklerdeki iphone serisi çok pahalı. Sabahtan beri bakıyorum. Bir sonuca ulaşamadım. Var mı önerisi olan? Asus zenfone öneririm. Bulabilirsen kaçırma al. F/P telefonu şimdiye kadar hic kitletemedim. Aslında direk performans telefonu. Mart 29, 201511 yıl volkan onder tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295384 Kasılmalardan kurtulmak için en az 1 GB RAM olan cihazları denemek gerekiyor bence. Samsung istiyorsanız yeni A serisi telefonlara;örneğin Galaxy A5'e bakabilirsiniz. İthalatçı garantili olanları 1000 TL civarı fiyatlara kadar düştü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295390 Teşekkürler herkese. Eşimin biraz Samsung'a sempatisi var. O yüzden ağırlıklı olarak bu markanın modellerini inceledim. Samsung istiyorsanız yeni A serisi telefonlara;örneğin Galaxy A5'e bakabilirsiniz. A5'in diğer serilerden farkı veya cazibesi nedir? Mart 29, 201511 yıl Ramazan Çakır tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295392 İphone benzerliği... Fotoğraf çekim kalitesi... Ram... [emoji1] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295398 Arkadaşlar eşim için telefon bakıyorum. Samsung Galaxy S5 önerir misiniz? Android'den çok çektim ancak benzer ebat ve özelliklerdeki iphone serisi çok pahalı. Sabahtan beri bakıyorum. Bir sLonuca ulaşamadım. Var mı önerisi olan? lg g3 samsung note 3 note 2 falan olabilir.tabi bunlar büyük ekran derseniz samsung s4 s5 ,lg g2 olabilir..ben g3 kullanıyorum çok memnunum.iphone ,vw gibi adı var başka birşeyi yok..birde o kadar para veriyorlar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295413 Asus zenfone öneririm. Volkan, F/P anlamında çok haklısın. Bu telefon piyasadaki en kaliteli telefonlardan biri. Ancak ebatları biraz itici. Ebatlarını da biraz cazip hale getirseler, Samsung ve HTC gibi markalar topu atar bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295417 mis gibi s4 lerin fiyatı 1000 tl civarında al keyfini çıkar...hepsi güzel kamerasında işletisimide..napıcan birsürü para vericen.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295419 1 yıldır Sony kullanıcısıyım samsung tan bıktım gittim paraya kıydım sony z2 aldım çok memnunum hem sağlamlık açısından hem kullanış açısından muhteşem o kadar oyun oynuyorum hiç kasma yaşamadım ve Sony inin kamerasına hiç birşeyi değişmem harika bi kamerası var bayanlar fotoğraf konusunda ilgili oldukları için beğeneceğini düşünüyorum [emoji4] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295421 1 yıldır Sony kullanıcısıyım samsung tan bıktım gittim paraya kıydım sony z2 aldım çok memnunum hem sağlamlık açısından hem kullanış açısından muhteşem o kadar oyun oynuyorum hiç kasma yaşamadım ve Sony inin kamerasına hiç birşeyi değişmem harika bi kamerası var bayanlar fotoğraf konusunda ilgili oldukları için beğeneceğini düşünüyorum [emoji4] Sony'nin kamera yazılımı çok kötüdür yalnız. Böyle emin konuşmayın Edit: Kullandığı parçalar en iyisi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295423 Sony'nin kamera yazılımı çok kötüdür yalnız. Böyle emin konuşmayın Evet efendim kesinlikle kötü size imreniyorum....cok haklısınız... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295425 Kılıfa girince hepsi ayni gözüküyor. Zenfone aldıktan sonra ic isleri bakanına samsung aldım. Bana niye zenfone almadin tribi yedim. [emoji1] Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın