Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 201411 yıl comment_263643 Bende eldeki stoklar tükenmeden yenisini önümüze sürmeyeceklerini bildiğim için bu tezimi savunuyorum. Göreceğiz bakalım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201411 yıl comment_266508 @Mertcan Ateş, Aylar önce dedik ama resmi kaynak yeni ulaştı, ama belli mi olur fotoşop yapmışızdır -------------- Bu ay Renault,Toyota,Citroen coşturmuş adeta Seat'da iyi düşmüş. Diğerleri geçiniyor. Ford düşüşte 2 aydır. Focus'a başlaması lazım acil Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201411 yıl comment_271561 Ford iyice düşmüş. Renault seyrine devam ediyor, vw geçen ayki durumuna yükselmiş. bmw dacia ve seat güzel yükselirken Fiat Peug ve Kia düşüşlerde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201411 yıl comment_271638 Ford'un gidişi iyi değil, ticari desteği olmasa binekte zarara düşecek nerdeyse. Focus dar iç mekanı nedeniyle tutmadı, yüksek fiyat, sesli ön takımlar, hala güven vermeyen fındık motor, olmayan dizel otomatik seçeneği diğer etkenler. Filolar da olmasa bir avuç araba satıldı desek yanlış olmaz. İşin kötüsü cazip fiyatlı ve agresif bir kampanya yapılmaz ise ümitler Focus 4'e kalır. Fiesta yenilendikten sonra kısa bir uçuş yaptı, sonra onu da yüksek fiyat vurdu, eskiyen yüzü ve rakiplerin boş durmaması başarısını etkiliyor. CMax çok olgun bir araç olmasına rağmen hak ettiği ilgiyi görmüyor. BMax ölü doğmuştu zaten, küçük ticarilerle rekabet etmesi imkansız. Mondeo hiç yıldız olmamıştı, yenisinde ümit var gibi, ama o da malum gelmeden eskidi. Filoya devam millete selam diyecek mecburen bundan sonrasında da... Kasım 9, 201411 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201411 yıl comment_271642 Ayrıca 3 aydır focus siparişi geçmiyorlar sadece elde kalanı satmışlar kaldıki 3 aydır düşüyor satış birde bunlar perakende diye geçiyor. Makyaj ve Mondeo ile ivme gelir 2015 daha iyi geçer gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201511 yıl comment_281182 Kasım ayını hazırlamadığım için sıralama olayını yapamadım, 2 iş yükü olacaktı gereksiz Bu, kasım-Aralık değişimi içeriyor. Yılın son ayı bayilerin istediği patlama olmuş. %84 üzerinde orana sahip olanlar bu ayın kazananları denilebilir. Genel olarak yıl bazında düşüş %10 olmuş. Bu baraja göre ilk 5 içinde Ford tek kaybeden, yeni yılda başarılar diliyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201511 yıl Yazar comment_281607 Şahsi kanaatim Ford Türkiye ürün konumlama ve satış sonrası konusunda dersine çalışır son yıllardaki hataları yapmaz ise önümüzdeki dönemde yeni modellerin avantajını pazara yansıtabilir... Zira yenilenen Focus ve Mondeo uzun zamandır Ford modellerine kaybettiğim heyecanın uyanmasına sebep olacak kadar iyi gözüküyorlar... Her şeyi zaman gösterecek ancak Ford Türkiye umarım sık sık denk gelmeyen böylesine güzel bir model dinamizmi avantajını heba etmez... Ocak 13, 201511 yıl Abdussamed Acar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201511 yıl comment_296389 Merhaba Arkadaşlar, 2015 ocak-mart dönemi satışları açıklanmış. paylaşmak istedim. 2015 Ocak-Mart RS.pdf Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201511 yıl comment_296432 Batı cephesinde pek yeni bir şey yok... fordun türkiyede ürettiği yerli otomobil hangi modeli? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201511 yıl comment_296455 Binek versiyonu binek görünüyor abi. Diğerleri yerli ticarî. Bu arada bunlar için bizim başlıklarımız var oralardan devam edelim lütfen. İlerde birleştirilecek Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201511 yıl comment_296463 WW bir tek araç üretmeden en çok satışı yapıyor. [emoji35] Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201511 yıl comment_296477 WW bir tek araç üretmeden en çok satışı yapıyor. [emoji35] Siz sevmeyin daha [emoji2] vw yi. Bu aralar yüksek miktarda araba çekmiş Doğuş. Yapmadıkları şeyi yapıp %4 ortalama indirim yapıyorlar. ST ile görüşmek için sıra bekleniyor. Çok opsiyonlu istemezseniz hemen teslim alabiliyorsunuz 3-4 ay bekleme yok. 50 bin üstüne çıkıyorsanız artık B Sınıfı almamaya çalışın bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201511 yıl comment_296479 Siz sevmeyin daha [emoji2] vw yi. Bu aralar yüksek miktarda araba çekmiş Doğuş. Yapmadıkları şeyi yapıp %4 ortalama indirim yapıyorlar. ST ile görüşmek için sıra bekleniyor. Çok opsiyonlu istemezseniz hemen teslim alabiliyorsunuz 3-4 ay bekleme yok. 50 bin üstüne çıkıyorsanız artık B Sınıfı almamaya çalışın bence. İyi yapmışlar Avrupa ekonomisinin güçlenmesi iyi olur. Belki WW is buluruz. Ben meseleye biraz milli bakıyorum. Anlık %4 karlar yerine sürdürülebilir bir gelişmeye ortak olmak isterim. Herhangi bir şirkete ortak değilim. Bu ülkede 1/78M hissem var. Onun değer kazanmasını istiyorum. Edit : [emoji4] Nisan 3, 201511 yıl volkan onder tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın