Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 201213 yıl comment_122812 Allah aşkına bırakın bu rönoyu. Bir cacık olmaz bunlardan. İlk araç istinyeye gelmişti. Sır gibi saklıyorlardı. Görme fırsatım olsu, kendi elemanları bile beğenmemişti. Varın gerisini siz düşünün. Kapılarıda çat pat sesiyle kapanıyorsa hele yakınından bile geçmeyin. İlla Fransız alacaksanız eğer Citröen inanılmaz tasarımlar çıkararak büyük ara önde. DS serisi çok iyi bence. Pejo 208 fena değil. Bu cliodan kat kat kalitelidir inanın bana Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201213 yıl comment_122819 0,90 motor çok ilginç duruyor, iç hacim durumu nasıldır acaba... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 201213 yıl comment_122827 İç hacmi ve malzemesini merak edenler için fikir verecektir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124818 Bayideyim, on inceleme yapıldı şimdi 0.9 turbo testine çıkacağım. Aksama yayın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201313 yıl comment_144119 Şimdilik yeni başlık açmadım, memlekete gelrise açarız. Cenevr'de tanıılacak Martta, Clio bazlı küçük SUV: Renault Captur Hayırlı olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201313 yıl comment_144120 Şimdilik yeni başlık açmadım, memlekete gelrise açarız.Cenevr'de tanıılacak Martta, Clio bazlı küçük SUV: Renault Captur Hayırlı olsun clionun hormonlusu gibi olmuş. ama göze hoş gelen bişeyler gene var bu araçta mokkadan daha iddialı olur gibi. Ocak 11, 201313 yıl Kutluhan A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201313 yıl comment_144122 reno değil mi hiçbir modeli beş para etmez yeni fluance de artık vaz geçmişler plastik kaportadan .demekki anladılar plastik araba olmayacağını Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201313 yıl comment_144147 Fotoğraflar çok konsept gözüküyor. Ne gelecek bakalım. Mokka yı sevmedim tip olarak. Juke da bana göre biçimsiz. Bunun tipi iyi. Clio da tip olarak güzel bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201313 yıl comment_144168 reno değil mi hiçbir modeli beş para etmez yeni fluance de artık vaz geçmişler plastik kaportadan .demekki anladılar plastik araba olmayacağını Çağlar bana çocukluğunu anlatsana, belki bu Renault düşmanlığının sebebini bulabiliriz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201313 yıl comment_144174 Hakkaten iyi gözüküyor ama şu ön kısım üç modeldede aynı olmuş...(clio,Fluance) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201313 yıl comment_144249 Çağlar bana çocukluğunu anlatsana, belki bu Renault düşmanlığının sebebini bulabiliriz... ilk arabamız renaulttu ben 8 yaşında iken almıştık yaşım 20 yi geçtikten sonra başladı düşmanlık Birkaç defa reno kullandım hiç hoşuma gitmedi bir kere de meganın arka kapısının üst kısmına kafamı çarpmıştım arka kapının üstünü saçma sapan yapmışlar insan kafasını çarpıyor arka koltuğa binerken benden başka çarpanlarda olmuştu aynı arabaya...,birde plastik saçma sapan kaporta kullanıyorlar ama artık vaz geçmişler herhalde yeni fluance de sac kaporta vardı ,birde saçpa sapan araç içi dizayn ediyorlar ,taklitçi bir zihniyet var renoda ,malzeme kalitesi başarısız hem rakipleri ile aynı fiyata araç satıyorlar hemde daha kalitesiz malzeme kullanıyorlar araçda donanım var ama işçilik kalite yok ..bende başka düşmanı çok renonun çevremde hep görüyorum ben renoya binilir mi falan vb . diye ama sevende var tabiki...ama ben bugüne kadar reno düşmanı gibi forda düşman olan birisi görmedim...demekki düşmanların bir bildiği var düşman olmaları için birsürü sebep var yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201313 yıl comment_144255 Yine de binekte en çok satan marka, nefretle sevginin tuhaf birlikteliği demek ki... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201313 yıl comment_144258 Çağlar bana çocukluğunu anlatsana, belki bu Renault düşmanlığının sebebini bulabiliriz... Sen cocuk cerrahi degilmiydin yahu? Cocuk psikologumu oldun? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201313 yıl comment_144260 Sen cocuk cerrahi degilmiydin yahu? Cocuk psikologumu oldun? Amatör takılıyorum işte. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın