Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201213 yıl comment_120203 Dogru soyluyorsun Engin abi.Ama ben dayanamam cikarim bunlada piste Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201213 yıl comment_120206 Yakup sert kullanim da isinmadan dolayi fren siserse ne olacak Dedim ya normal kullanımda hiç ama hiç sorun olmaz. Pist icin zaten bu gitmez ehehe Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 201213 yıl comment_120208 Ne kadar sert kullandığınıza ve tabi trafik durumuna göre frenler kısa sürede şişebiliyor ki buda fren tepkisinin garipleşmesine ve sürekli abs'nin devreye girmesine sebep veriyor çok sinir bozucu bir şey bence. Okuduklarıma göre normal kullanımda farkedilir bir fark yok kampana kapalı sistem olduğundan ısınınca daha geç soğuyor tek belirgin fark bu. Umarım konuyu çok dağıtmadık ama bence küçük arabaların en büyük sorunu fren mesafesi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl comment_120226 Du bakalım şu Fransızların zevkleri gelişiyor mu ne..? (otomobil açısından ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl comment_120236 Benim meslekteki abilerim fren pedalını nekadar az kullanırsan o kadar iyi şoförsün derler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl comment_120240 Du bakalım şu Fransızların zevkleri gelişiyor mu ne..? (otomobil açısından ) Fransızlar deyince, konu da Cli,o olunca Peugeot'nun yeni 208'ine de değinmekte yarar var sanırım. Clio çizgisinde hem hafifletilmiş, hem küçültülmüş, ancak iç mekanı genişlemiş ve 1.0 VTi ekonomik 67 BG motorla donatılmış olarak ekonomik küçükler sınıfına girmeye çalışıyor. Beni heyecanlandırdığından falan değil ama yine de bu rengi de görmekte yarar var diye ekledim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl comment_120243 Benim meslekteki abilerim fren pedalını nekadar az kullanırsan o kadar iyi şoförsün derler. Konuyla doğrudan ilgili değil, bunu duyan acemi bir sürücü arkadaşım ertesi gün önündeki arabaya bindirmişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl comment_120246 ulan yine torpido plastik!! fabrika bu tasarımları bize alın sizin(insanlığın veya türkiyenin)kıymeti bu der gibi küfür eder gibi göğüs yapıyorlar arkadaş kasa şekline gelince aman allahım birşey yok çağın yenilerine ayak uydurmuş 3 sene önce bu çizgileri piyasaya sürdüler bu adamlar okadar eski olmasına rağmen yeni yeni kullanıyorlar bu kasa çizimlerini ben bu markanın kamyonundan başka hiçbirşeyini almam arkadaş.. yaaa bi gidin be abi cenk abininde dediği gibi röno işte yani... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl comment_120251 Konuyla doğrudan ilgili değil, bunu duyan acemi bir sürücü arkadaşım ertesi gün önündeki arabaya bindirmişti. Cem abi buna çok güldüm bir şeyi yanlış anlamanın uygulamalı hali olmuş bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl Yazar comment_120307 baz versiyon gene kapkaranlık gene kasvetli ama bu sefer daha iyi .. bir de orta donanım bulabilir misiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl comment_120313 Şimdilik bulabildiklerim sadece bunlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl Yazar comment_120314 eyvallah şu ilk resimdeki Tce muhtemelen orta donanım..Fena görünmüyor. Bir de orta donanımın iç resmin görebilsem çok mesut olacağım. Son resimdeki de üst donanım sanırım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın