Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Walla bir bilişte bildin evet ya Alperenim... Bir bilişte bilirim abi, ikinciye bırakmam... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Normalde Aston'a benziyor ama burda Peugeot 508'i anımsattı bana... Bunun ön ızgarası çok dar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Bunun ön ızgarası çok dar.. Yahu bizimkisi "teyzemin bıyıkları olsa dayım olurdu" hesabı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Yahu bizimkisi "teyzemin bıyıkları olsa dayım olurdu" hesabı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 İlk tanıtıldığında ekranda bir saniyeliğine gösterip kapatmışlardı hangi marka diye sormuşlardı. Çoğunluk Aston demişti . Bundakini de yeni Mercedes'lerde farın yanındaki DRL'leri de beğenmiyorum malesef. Ya farın üst kısmında ya da sis farlarının orada olmalı bence. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Tan Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 (düzenlendi) Benim Haydar Yenigün'e çizmiş olduğum Mondeo resmimin bir karşılığı... https://twitter.com/erennat57/status/282421435220254720/photo/1/large Aralık 22, 2012 Eren Tan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Benim Haydar Yenigün'e çizmiş olduğum Mondeo resmimin bir karşılığı... https://twitter.com/...0/photo/1/large Eren twitr hesabın gizli haliyle biz oradan göremiyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Tan Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 O Halde Nasıl Fotoğraf Koymalıyım? Resim diyorum bana resimle ilgili URL'yi soruyor!.. Her yolu deneyerek soruyom tabii... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 O Halde Nasıl Fotoğraf Koymalıyım? Resim diyorum bana resimle ilgili URL'yi soruyor!.. Her yolu deneyerek soruyom tabii... imzamda mevcut 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Yasin Soysal Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Ne zaman gelir acaba ülkemize ? Test sürüşü ve inceleme yapsak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Tan Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Benim Haydar Yenigün'e çizmiş olduğum Mondeo resmimin bir karşılığı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 bunun bari dizelilinin otomatiği olsa, volvo satışları düşer diye focus a koymuyorlarmış powershift. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2013 (düzenlendi) Yakup Bey, bu araçta 1.5 EB kullanılmayacak. Yeni Mondeo'da 1.0 EcoBoost 125 HP, 1.6 EcoBoost 185 HP ve 2.0 EcoBoost 250 HP motor güclerindeki benzin motorları ve 2.0 TDCI 125 - 140 - 165 HP ve 2.2 TDCI 204 HP motor güclerindeki dizel motorlarını kullanacak. Yani, ne yazıkki 1.5 EcoBoost olmayacak. Bilginize... Maalesef öngörünüz yanlış çıktı. Ford bugün Çinde 1.5 ecoboost (muhtemelen 3 silindir) yeni mondeoyu devreye aldığını resmen açıkladı . 132 kW imiş 175-180 bg falan eder sanırım. Edit: açıklamada 2.0 EB la beraber anlatılıyor ve ikisi de 6 ileri otomatikle sunuluyor denniyor. 2.0 EB powershift ile geldiğine göre bunda da powershift umabilir miyiz ? 2. edit: yeni mondeo çıkmış da, 1.5 EB yakında çıkacakmış galiba http://media.ford.com/article_display.cfm?article_id=37874 Nisan 3, 2013 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2013 Sessiz sedasız üretime geçiyor 1.5 EB. Ancak ben onun biraz Uzak Doğu ve Hindistan için üretildiğini düşünüyorum, özellikle Hindistan vergi kanunlarında sınır değer 1500 cc. Zaman gösterecek... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2013 Öznel olacak ama gerçekten enfes görünüyor... İçi, dışı, hb ve/ya sedan versiyonu; çok beğendim. Tam Amerika My touch ekran hiç yakışmamış diye düşünürken; Avrupa versiyonunun kadranı gördüm ve de tam istediğim gibi. 1.5 EB motor ve selective donanım ne kadar olur acaba? Şu an 1.6 EB Selective 74 Bin görünüyor; en az 80 Bin diyorum. Tabi ben sevdalı olduğum arabamı değiştirene kadar herhalde bunun üstüne 2 yeni model Mondeo çıkartırlar =) Para biriktirmeye devam... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap