Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201115 yıl comment_17725 abi sen hani yabancıları mutlu edecektin ne işin var senin buralarda geleceksen gece gel yav.... Artık bir hafta geceleri otelin alemlerine akıcam,ne işim var sizler gibi saplarla..Tesadüfi buradayım,wireless varmı diye bakınca ana sayfa olduğundan bura açıldı...Aslında çıkiimde biraz ön keşif yapiim otli,bugün ilk gün malum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201115 yıl comment_17728 Artık bir hafta geceleri otelin alemlerine akıcam,ne işim var sizler gibi saplarla..Tesadüfi buradayım,wireless varmı diye bakınca ana sayfa olduğundan bura açıldı...Aslında çıkiimde biraz ön keşif yapiim otli,bugün ilk gün malum... abi tatilin bittimi bizim gibi saplarla( ) kalacan gene....Uzaklardan laf atma bize darılıyoruz burada....Hem daha keşif yapamadın mı abi rocker abi.....Sana hiç mi hiç yakıştıramadım.... Ağustos 7, 201115 yıl 97has tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201115 yıl comment_17730 abi tatilin bittimi bizim gibi saplarla( ) kalacan gene....Uzaklardan laf atma bize darılıyoruz burada....Hem daha keşif yapamadın mı abi rocker abi.....Sana hiç mi hiç yakıştıramadım.... Daha ilk gün diyor keşifte şimdi kesin düşürür bi tane dur hele anlatır az mazi olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201115 yıl comment_17732 yav dün gitmedi mi tatile rocker abi.....Hala keşif yapamadı mı....Valla yaşlanıyor bu rocker abi.... :( Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201115 yıl comment_17742 yav dün gitmedi mi tatile rocker abi.....Hala keşif yapamadı mı....Valla yaşlanıyor bu rocker abi.... ne len daha yeni geldik .pazar günü başladı herşey bugün ortamların numarasını öğrendim.ööle pat diye giilirmi kafadan acemiler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201115 yıl comment_17743 seni bardan ickileri odana götürürken yakalamışlardogrumu...hahahaaahaa Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201115 yıl comment_17745 ne len daha yeni geldik .pazar günü başladı herşey bugün ortamların numarasını öğrendim.ööle pat diye giilirmi kafadan acemiler.. Rocker dikkat et arkadan biri yaklaşıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201214 yıl Yazar comment_56074 Son günlerdeki bir kaç yoruma neden olan boyut ve oturma pozisyonlarına bakalım Eğer boyum uzamadıysa; 182 mm boya sahibim Eğer zayıflamadıysam; 0.1 ton ağırlığındayım Eğer direksiyonu ve koltuğu iyi konumlandırmazsanız sol diz , far anahtarına değebilir veya sağ diz direksiyona... Eğer benim gibi ayarlar ve doğru oturursanız durum resimlerde gördüğünüz gibi olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201214 yıl comment_56079 Üşenmemiş adam yaa Ellerine sağlık yakubum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201214 yıl comment_56106 Comfort Titanyum fark ediyor mu yav? Yani Titanyum koltuk arkada fark eder belki ama önde? Mart 22, 201214 yıl Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201214 yıl Yazar comment_56113 Comfort Titanyum fark ediyor mu yav? Yani Titanyum koltuk arkada fark eder belki ama önde? Etmez gibi gözükebilir ama koltuk yapısı ile oturma pozisyonu değişebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201214 yıl comment_56185 Sonuç? Bence dar değil (c sınıfı ile kıyaslanınca) benim arka kısımla pek işim olmuyor, ama bu akşam merak edip arka koltuğa bende oturdum hiç dar gelmedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201214 yıl comment_56396 aslında dar değilde... arkada oturan yerinden memnun değilse yada çok rahat oturmayı seviyorsa şikayetçi olması kuvetle ihtimal...bir ihtimalde şöförün kullanımından tedirgin olması şikayet getirebilir.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201214 yıl comment_56401 Biz Yakup la 5 kişi test etmiştik, eskiye nazaran yükselen bazı çizgiler darlık hissi oluşturuyor olabilir bilemiyorum ama bana hiç de dar gelmemişti. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın