Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mert Erçetin

Üye
  • Toplam İleti

    2.531
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    3

Mert Erçetin tarafından yazılan her şey

  1. Sıkıntısız binersiniz. Performansı gayet yeterlidir bence. Saçmalık. Tork yeter
  2. Filtrenin bakım ve temizliğini iyi yaptıktan sonra sıkıntı yaratmaz.
  3. Hararetin geç kalkması dizel araçlarda normaldir. Yolculuk esnasında hararet düşüyor mu ? Düşüyorsa termostat' ta sıkıntı olabilir. Diğer bahsetmiş olduklarınız normal sıkıntı yok.
  4. Bence usta sallamış gibi. Akü' nüzü bir kontrol ettirin.
  5. Yazılım ile araca az yaktırmak şehiriçinde zor gibi. Uzun yolda faydasını görebilirsiniz ama şehiriçinde olmaz. Aracınızı uygun evir ve viteste kullanmaya çalışın yavaş gitmekle maalesef tasarruf yapılmıyor. Lpg ile 10,5 olan yakıtınız yaklaşık 1 lt daha artacaktır ama litre fiyatı uygun olduğundan güzel olacak
  6. Tamponunu bu tarz işlemler için hiç kestirme derim. Gereksiz. Makyajlı kasa far al aracına daha şık duracaktır
  7. 5 kollu jantlara yönelmenizi öneririm. En güzel jant sizin beğendiğinizdir. Yay takmayı düşünüyorsunuzdur umarım. Yoksa araç leylek gibi olacak
  8. Yazılımlı focus , fiesta ve clio var denemek isterseniz. Focus biraz yüksek kalır gerci size ama fiesta ve clio olabilir.
  9. Şimdilik gerek yok bence. İlerleyen zamanlarda kaplatmanız daha iyi olur diye düşünüyorum.
  10. Tuğsal Bey bir çok etken var. Yokuş aşağı cut off yapın. Cruise control kullanıyorsanız yokuş yukarı yakıtın artmasına sebep olur. Sizin yakıt durumunuzda bir sıkıntı yok bence. Her araç aynı yakacak diye bir kaide yok. Yakup' un da bahsettiği gibi sürücü etkeni de büyük bir faktör.
  11. Yok her hafta olmuyor. Şu ana kadar her ay yapıldı gibi.
  12. İkiz araç buldu. Tamponlar , jantlar YC plakadan YMN ' ye aktarıldı.
  13. Yok 1,4 benzin 100 hp. Aile aracı benim ki Fakat yazılım yapılan bir çok araç mevcut çevremde turbo büyütme falan. Sen yazılımı nerede yaptırdın ? kime ?
  14. Fatih senin araç şu an kaç hp kaç tork ? Dyno'ya çıktın mı hiç. Bu konuda bayağı meraklısın gibi bende ilgiliyim yazılım işiyle.
  15. Çağlar ilk sayfada Fatih zaten bu şekilde demiş. Ş.içi 5,7 civarı yazmış. Tamam bu normal. 150 km ' lik yolu bir saate gittikten sonra yazdığı ortalama yakıt çelişkili.
  16. En doğru ölçüm bana göre. Depo fullenir 100 km civarı gezildikten sonra bir daha fullenir. Çıkan rakamlar en net olanlarıdır.
  17. Tam olarak emin değilim fakat Revo yazılım ford araçlara uygulanmıyor diye aklımda kalmış. volkswagen olarak biliyorum.
  18. Yazılarında ki laubali tavrı bırakırsan bu tarz tepkiler görmezsin. Burada senden yaşça büyükler var biraz daha saygı.
  19. Paşam benim Babam otobüs şöförü. Otobüslerde ibre senin gördüğün 125 km ' de bitenler değildir. Tako vardır birde. Takodan rapor al incele okumayı biliyorsan bilmiyorsan amcan anlatsın sana. Bu hızlar herzaman yapılmıyor bunuda belirtelim deneme amaçlı yapılmıştır ki otobüslerin 200 km hıza ulaştığı bilinmektedir. Sana birşeyi inandırmak için uğraşmıyoruz paşam zaten. Şanzuman müsede etmez demişsin. O hızdayken otobüsün cevirecek 500 deviri daha vardı. Otobüsler kaç devir çevirir bilirsin herhalde ? ?
  20. Yokuşa gerek yok. Edirne - İstanbul otobanında bizim 92 model v8 303 ile sabit 165 km hız ile gittik Bu arada arkadaş ir önceki sayfada yazmış setranın 90 ile çıktığı yokuşu travego 40 ile çıkıyordu diye asıl bu imkansızdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.