Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

0-100 Km Denemeleri


Vural C.

Önerilen Mesajlar

Arkadaslar selam;

Deneyecek kimseyi bulamamamla beraber bugun bakirkoy cumartesi pazarinda 0-100 km denemesi yaptim. 2 kere denedim aracta tek basimaydim ve sonuc 10.44 ve 10.38 kitapcik verisine gore bu 12.5 sn olmaliydi fakst sanirim aradaki 2 saniyelik fark yazilimla alakali. Bi an once soyle rolling yapicak 95 hp veya 115 hp dizel arac bulmam lazim. Yoksa bu yazilim isi ve vermis oldugum para canimi sikmaya basladi. Tatmin olamiyorum canli sonucuda gormeden tatmin olamicam sanirim....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu kadar detayli ne ile olctunuz.

Ben biraz kabaca ni olcumle 10.9 fabrika verisine ulasmistim. Bu belki 11 di belki 10.8. Tam emin degilim. Dedigim gibi kabaca. Telin kronometresiyle yanimda bir arkadasim vardi. Ve 0-100 de 2 sn. Cok onemli bir deger bence.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ayni yontem bendede gecerli. Kendim basip kendim durdurdum. Ama en guzeli teli video moduna acip gostergenin oraya koyup birkac kere denemek oluyor ama o zamanda saliselere hakim olamiyorsunuz. Sonucta bastigim anda kalktim. Ve 3. Vitese taktiktan sonra elim telde gozum kilometre saatindeydi. Bu sekilde durdurdugumda cikan rakamlarda bunlardi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hız göstergesi 100 gösterdiğinde aslında 96-97 gidiyor oluyoruz, bu nedenle üzerine birkaç ondalık eklemek gerekebilir. Her şartta 11 saniye veya altında gibi duruyor ki bu zaten 115'lik aracın değerine eşit, beklenti de o yönde olduğuna göre sonuç yeterli olmalı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Böyle şeyleri dert etmeye gerek yok, sonuçta altınızdaki araç Ferrari, Bugatti vs değil. Arkadaşımın 95'lik  f3'ünü kullandığım zaman  keşke 115'lik olsaydı dediğim çok olmuştur ama siz bu sorunu 2 sn kadar iyileştirmişsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ölçüm bu şekil güvenilir değil aynı yolun gidiş-dönüş yönünde basılıp ortalaması alınmalı eğim gözle görünmüyor bazen

bir de 0-100 çokta önemli değil düz yolda 40-120 süresi kaç acaba. Ben ölçtüğümde 8-8,5 çıkıyor bir de siz ölçün tahminen 11-12 çıkıcak

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Zaten çok net bir sonuç elde etme ihtimalimiz çok düşük bence dbn filan almak lazım 50-150 ve 100-200'de. Ancak herkesin aynı şartlarda video çekeceği düşünlürse 0-100 ve 50-150 videoları çekerseniz ben de ayarlayıp çekmeye çalışırım karşılaştırmamız az çok fikir verebilir belki de.

Dr Ecu denildiğine göre Tr'deki en iyilerden biri, buna rağmen yazılıma para veren herkesin geri dönüşü olmadığını kabullenmesi lazım ki siz güvenli olmasını isteyen biri olarak performansta aşırı bir değişiklik olmamasını kabul etmelisiniz bence.

Ama eğer siz dpf iptal ettirip direkt roll için araba hazırlamış olsaydınız, tabiki bunun risklerini de alarak, düşüncelerinize katılabilirdim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yahu güvenilir olmasını test etmiyor ki arkadaş.Aynı yolda aynı şekilde bir motoru 2 çeşidi ile birde farklı motoru test eder farkına bakar.

Adam ben test ettim budur demiyor :) Yazılım farkını anlamaya çalışıyor

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yahu ben ucuyorum gidiyorum demiyorum :) sadece merak bi ego bi hirs yok kesinlikle... oyle olsaydi polo gti type-R colt czt vtec falan alirdim heralde bu paralara sadece yakup beyin dedigi gibi oylesine bi bakmak ve gormek :)

Vural fazla merak zararlıdır, senin araç 115'lik dizel kadar gider, fazlası var eksiği yok, inan ve güven bana! 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

peki tdci 115 de maksimum hız denemesi yapan oldu mu?ben otoban boşken bir kere denedim 165 de tıkanıyor uzun bir süre son gaz yaparsam 170-175 civarını görüyor..sanırım hız sınırlayıcı gibi birşey var,çünkü arac hiç zorlanmıyor bagırmıyor devir de cok yükselmiyor

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.