Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201312 yıl comment_198307 Merhaba arkadaşlar.Bazen aracımda kontağı ilk çevirmemde motor çalışmıyor.1-2 defa marş çeviriyor fakat çalışmıyor.kontağı kapatıp tekrar çalıştırdıgımda araç çalısıyor.Bu sizde de oluyor mu?normal bir durum mudur? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201312 yıl comment_198309 Bu işlemi sabah yada soğukta deniyorsan unutma, buji kızdırma işlemini yapmadıysan yani ısıtıcıyı beklemeden çalıştırmaya kalkarsan sonuç bu olur.. Dizelde soğukta beklemeden ilk çalıştırma yapılmaz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201312 yıl comment_198385 Ben sabah ilk çalıştırmada önce starta basıyorum kızdırma işareti yanıyor. Sonra 5 saniye kadar bekleyip sönüyor. Sonra bir iki kez daha debriyaja basmadan starta basıyorum ve ardından çalıştırıyorum. Nasıl çalıştığı konusunda kaç kez marşın döndüğü konusunda bir fikrim yok. Çalışıyor yani, gıv diyesiye almaması benim için sorun değil, gıv gıv deyince alsa da olur yani. Asıl mesele çalışması. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201312 yıl comment_198406 hava sıcakken de yapıyor ve tüm ışıklar sönmeden aracı çalıştırmıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201312 yıl comment_198499 Ben sabah ilk çalıştırmada önce starta basıyorum kızdırma işareti yanıyor. Sonra 5 saniye kadar bekleyip sönüyor. Sonra bir iki kez daha debriyaja basmadan starta basıyorum ve ardından çalıştırıyorum. Nasıl çalıştığı konusunda kaç kez marşın döndüğü konusunda bir fikrim yok. Çalışıyor yani, gıv diyesiye almaması benim için sorun değil, gıv gıv deyince alsa da olur yani. Asıl mesele çalışması. Anlamsız bununla ilgili bir konuya az once yazdım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201312 yıl comment_198514 Anlamsız bununla ilgili bir konuya az once yazdım. Anlamsız olabilir. Ama debriyaja basmadan starta basınca motor ısıtma diye bir yazı çıkıyor Ozan. Zaten ben doğru yaptığımı falan da iddia etmedim. Benimkisi bildiğin yaptım oldu işte. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201312 yıl comment_198515 Anlamsız olabilir. Ama debriyaja basmadan starta basınca motor ısıtma diye bir yazı çıkıyor Ozan. Zaten ben doğru yaptığımı falan da iddia etmedim. Benimkisi bildiğin yaptım oldu işte. Debriyaja basıp düğmeye basincada o yazı çıkıyor gidiyor ondan sonra calisiyor zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201312 yıl comment_198526 Debriyaja basıp düğmeye basincada o yazı çıkıyor gidiyor ondan sonra calisiyor zaten Bende çıkmadı, bekliyor ve sonra çalışıyor, aslında her iki seçenekte de aynı işi yapıp öyle çalışıyor motor. İhtiyacı kadar ısıtıp marşa basıyor. Benimkisi boşuna hamallık oluyor bu durumda ama vicdanım rahat. :D :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201312 yıl comment_198609 Bende çıkmadı, bekliyor ve sonra çalışıyor, aslında her iki seçenekte de aynı işi yapıp öyle çalışıyor motor. İhtiyacı kadar ısıtıp marşa basıyor. Benimkisi boşuna hamallık oluyor bu durumda ama vicdanım rahat. :D :D Ümit bey servise kaç kez sordum sizin bu yaptığınız şekli. Aracı ilk aldığımda bende yapmam gerekiyor diye biliyordum, servise sordum direkt bas çalıştır power tuşuna dediler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201312 yıl comment_198612 Ümit bey servise kaç kez sordum sizin bu yaptığınız şekli. Aracı ilk aldığımda bende yapmam gerekiyor diye biliyordum, servise sordum direkt bas çalıştır power tuşuna dediler. Eskiden bende direk basıyor ve çalıştırıyordum. Bu sene (2 haftadır falan) önce kontağı açıyorum, yani debriyaja basmadan starta basıyorum, motor ısıtma yazısı gidince ekrandan bir kez daha tekrarlıyorum aynı şekilde ve sonra çalıştırıyorum. Gerek var mı? Kesinlikle yok, bin, starta bas, o zaten ihtiyacı olduğu kadar bekliyor. Yani gerek yok. Benimkisi boşuna uğraşmak, belki gereksiz yere akünün ömründen de çalıyorum ama böyle yapıyorum işte. Bu hatalı uygulamamda da ısrarcı davranacağımı sanmıyorum. İlk çalıştırmada direk debriyaj + start = mutlu hırıltı :D :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201312 yıl comment_200000 Merhaba arkadaşlar.Bazen aracımda kontağı ilk çevirmemde motor çalışmıyor.1-2 defa marş çeviriyor fakat çalışmıyor.kontağı kapatıp tekrar çalıştırdıgımda araç çalısıyor.Bu sizde de oluyor mu?normal bir durum mudur? Yakın bir zamanda herhangi bir araca akü takviyesi falan yaptınız mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 201312 yıl comment_200514 Yakın bir zamanda herhangi bir araca akü takviyesi falan yaptınız mı? yok yapmadım...bu şikayetimi ben serviste bir ustaya sormuştum,kontagı ilk çevirip ışıkların sönmesini beklerken elini kontaktan çekmeden;ışıklar söndüğünde marşa bas demişti,elimi ayırdığımda kontak ileri geri oynama yapıyormuş ondan çalışmıyormuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 201312 yıl comment_200583 yok yapmadım...bu şikayetimi ben serviste bir ustaya sormuştum,kontagı ilk çevirip ışıkların sönmesini beklerken elini kontaktan çekmeden;ışıklar söndüğünde marşa bas demişti,elimi ayırdığımda kontak ileri geri oynama yapıyormuş ondan çalışmıyormuş Bence usta sallamış gibi. Akü' nüzü bir kontrol ettirin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202713 Bence usta sallamış gibi. Akü' nüzü bir kontrol ettirin. dün serviste aküyü kontrol ettirdim,akü nün seviyesi düşük çıkmış,aracın 2012 model oldugunu akünün yeni oldugunu söyledim.sürekli şehir içi kısa mesafede gidiyorsan akü boşalttığını dolduramaz,en az 70-80 km gidersen akü doluyor diyor.Bana randevu verdi akü 24 saat şarjda duracakmış..buna da şaşırdım doğrusu,bu aracı aldıktan sonra daha önce araçlarla ilgili hiç duymadığım şeyleri duyuyorum.biz yıllarca otomobil kullanmamısız sanırım yada bu araçlar otomobil değil:) Aralık 5, 201312 yıl Özcan B. tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın