Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 201213 yıl Yazar comment_116106 Golf 6'daki donanımlara ek olarak Golf 7'deki farklı donanımlar (bazıları golf 6'da olmasına rağmen resmi opsiyon listesinde belirtilmiş, versiyon farkından olabilir) - Multicollison brake http://www.youtube.com/watch?v=3HbutgWe3j4 - Speed Limiter - Front transverse diff. lock - Touch with proximity sensing - Progressive steering - Automically Folding mirror - Led fog lights - PreCrash - Park Assist 2 - City Emergency Braking - Fatigue Detection (Yorgunluk algılama sistemi) bkz. tiguan videosu - Trafik Sign detection - Park Pilot - Dynamic Light Assist - Lane Assist bkz. tiguan videosu - Front Assist bkz. tiguan videosu - Adaptive Cruise Control - Electric Parking Brake - Driving Profile Selection - Cylinder deactivation - Deluxe climate window - Panoramic tilt/slide sunroof - Ergonomic Seats - Run-Flat tyres - Ambience Lightining Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201213 yıl Yazar comment_116523 İçinden bir görüntü. Oldukça zengin bir donanımla gelecek araç. VW'de neyi seviyorum biliyor musunuz ? Arabanın her noktasını kişiselleştirebiliyorsunuz.Yeter ki paradan haber edin. Bu arada şimdi fark ettim de bu fotoğrafta otomatik vites var ancak Debriyaj da var !!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201213 yıl comment_116824 Buyrun yeni Golf Motorlar Silindir kapamayı söylemiştik. 1.4 tsi 140 ps ile bu yine satar. (benzinliler 60 ps'den 150 ps'e kadar ) Dizel'de 89 ps'den 190 ps'e kadar devam ediyor. We'll learn powertrain details shortly, but the new EA211 petrol engine family has cylinder deactivation technology and outputs ranging from 60 PS (44 kW / 59 hp) to 150 PS (110 kW / 148 hp). Likewise, the EA288 diesel engine family produces between 90 PS (66 kW / 89 hp) and 190 PS (140 kW / 187 hp). Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201213 yıl comment_116827 Ekran yine aşağıda konumlandırılmış.Diğer başlıkta dediğim gibi sadece elektronik el freni farklı araçda diğerleri genel hatlarıyla aynı. Modern,sade,şık Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201213 yıl comment_116828 direksiyon ekran elfreni al koy focusa oldu bitti gerisi boş Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201213 yıl comment_116843 Şu kadrandan heralde çok fazla urettiler ellerinde kaldi 10 senelik stok mu yaptilar nedir her modelde ayni BMWde ayni mesela ama bari her modelinde biraz oynuyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201213 yıl comment_116851 Çok heyecanlandım, nasıl da değiştirmişler tepeden tırnağa, yani yazmasanız tanıyamazdım modelini. Bu bir (d)evrim! Yaşasın Golf 7, yeni sahiplerine hayırlı işler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201213 yıl comment_116858 Çok heyecanlandım, nasıl da değiştirmişler tepeden tırnağa, yani yazmasanız tanıyamazdım modelini. Bu bir (d)evrim! Yaşasın Golf 7, yeni sahiplerine hayırlı işler... Gercekten mi ? Şaka mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201213 yıl comment_116859 Gercekten mi ? Şaka mi ? Sen şakacısın bu kesin Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201213 yıl comment_116860 Orta konsol on numara. Sevdiğim tarz bu işte. Buda satması için yeterli. Aracın burnu olmamış. Ezikmiyim ben der gibi Arkasını ilk gördüğümde Bmw 1.16 aklıma geldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201213 yıl comment_116867 İlk görünce büyümüş polo gibi geldi. Param olsa eşime alıp 15-20 sene satmazdım. Bitti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201213 yıl Yazar comment_116875 Beklenildiği gibi ana hatlarını yine değiştirmeden orta seviye bir makyajla "yeni" adıyla bir Golf daha sundular tüketiciye. Ancak benim esas şaşırdığım nokta aracın içindeki değişiklik. *Sürücüye dönük bir ön konsol *değişen direksiyon *havalandırma ızgaraları,düğmeler vs değişikliği *El freninin iptali vs vs İç dizaynda "belirgin" bir değişikliğe gitmiş VW ve Golf'ü diğer modellerden ayırmayı başarmış görünüyor. Eklenen elektronik ekipmanları unutmamak lazım.Elbette bu konuda önce davranan Ford'u da tebrik etmek lazım ! Sonuç itibari ile ben beğendim ve orta vadede Golf Mk.7 almayı çok ciddi şekilde düşünüyorum ve istiyorum. Golf'ün esas başarısı sahibine yaşattığı "toplam kalite hissi". Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201213 yıl comment_116881 his evet Real'de birşey fark etmediğini ve görünen bu yeniliklerin sadece üst donanımlarda olacağını unutmamak gerekiyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın