Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.6 125Ps Powershift 0-100 Hızlanma Testi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu tür vites sistemleri bozulma emareleri göstermediği sürece çok güzel. Motor çok güçlü olmasa dahi hızlı ve sarsıntısız vites değiştirdiği için akıcı kullanım ve hızlanma keyif veriyor. Tabii tdci veya daha iyisi ecoboost olursa yeme yanında yat.

Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi

• Yanıt 33
  • Görüntüleme 13,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Çift kavrama çıktı mertlik bozuldu

• Aydın Baran
    Aydın Baran

DSG li bir passatta bulundum; Powersihft görmedim bile; EDC kullandım beğendim; Manuel araç aldım kafam rahat

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Video'ya göre 11.3 ve 11.1 yapmış yani 11.2 oluyor..sedan.. Manuel'de ufacık hata yapan bir şöför powershift'e yenilir mesela (1.6 manul için diyorum) Bu aracın teknik verisi 11.8

Yanıtlama zamanı:

Tövbe.... DSG için pek iyi düşünmüyorum. EDC babamda var şimdilik memnunuz. Ama şikayet edenler gördüm. Powershift uzaktan gördüm.

U dönüşü yasak :P :P :P :P

Yanıtlama zamanı:

Şaka bir tarafa duyduğunuz bildiğiniz birşey varsa paylaşın önlem almaya çalışalım.... :)

Yanıtlama zamanı:

Şaka bir tarafa duyduğunuz bildiğiniz birşey varsa paylaşın önlem almaya çalışalım.... :)

powershift ile ilgili en ufak bir sıkıntı okumadım bugüne kadar.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

powershift ile ilgili en ufak bir sıkıntı okumadım bugüne kadar.

Bende duymadım. Umarım duymam çünkü başka yeri takip etmiyorum. :)

EDC için 1-2 arası yoğun trafikte sarsıyor deniliyor. Ayrıca bazen atacağı vitesi şaşırıyormuş,benim babamdan gördüğüm sıkıntımız yok.

DSG çok duydum sıkıntı, ayrıca babamda Jetta vardı, 3'den 4'e atarken takılıyor, atmıyor diyordu. Götür getir olmayınca uğraşmadan sattı.

Yanıtlama zamanı:

Bir ara Shell Ferrari model araçlar veriyordu 2 vitesli, powershift'teki vites geçişleri aynı o model araca benziyor... Ses yok, tıkırtı yok, sarsıntı yok. Devir saati olmasa anlamayacaksınız vites değiştiğini...

Bu arada video'nun hakkını vermek lazım ama... Ben kalkışlarda önce N modunda biraz gaz verip sonra D'ye geçiriyorum. Çok daha devirli birinci vites kalkışı gerçekleşiyor. Eminim hızlanma süresine de ciddi katkısı vardır... Profesyonel ölçme şansım olmadı ama sanki daha verimli oluyor.

11900km'ye de geldim. Henüz hiçbir problemim yok çok şükür. Her tür koşulda da kullandım şanzımanı. Bizim yazlığın yollarında baya yokuşlar vardır 45-50derecelik manuel şanzıman da bile zorlanırdık vites değişiminde araç gaz yememeye başladığında. PS'in performansı muhteşem bu tür koşullarda.

Yanıtlama zamanı:

Ben kalkışlarda önce N modunda biraz gaz verip sonra D'ye geçiriyorum. Çok daha devirli birinci vites kalkışı gerçekleşiyor. Eminim hızlanma süresine de ciddi katkısı vardır... Profesyonel ölçme şansım olmadı ama sanki daha verimli oluyor.

Bu şanzımana aşırı yük bindireceği için uygulanmaması gereken bir durum diye düşünüyorum.

Yanıtlama zamanı:

Bir ara Shell Ferrari model araçlar veriyordu 2 vitesli, powershift'teki vites geçişleri aynı o model araca benziyor... Ses yok, tıkırtı yok, sarsıntı yok. Devir saati olmasa anlamayacaksınız vites değiştiğini...

Bu arada video'nun hakkını vermek lazım ama... Ben kalkışlarda önce N modunda biraz gaz verip sonra D'ye geçiriyorum. Çok daha devirli birinci vites kalkışı gerçekleşiyor. Eminim hızlanma süresine de ciddi katkısı vardır... Profesyonel ölçme şansım olmadı ama sanki daha verimli oluyor.

11900km'ye de geldim. Henüz hiçbir problemim yok çok şükür. Her tür koşulda da kullandım şanzımanı. Bizim yazlığın yollarında baya yokuşlar vardır 45-50derecelik manuel şanzıman da bile zorlanırdık vites değişiminde araç gaz yememeye başladığında. PS'in performansı muhteşem bu tür koşullarda.

Abi, aman, sakın bir daha öyle yapma...Ciddi zarar verebilir.

Yanıtlama zamanı:

Ben kalkışlarda önce N modunda biraz gaz verip sonra D'ye geçiriyorum

Bunu bizdeki otomatik Tdci C-maxde denemiştim Ndeyken 3bin devir üstüne çıkmıyor ayrıca Dye atınca gazı kesiyordu

Yanıtlama zamanı:

Bu şanzımana aşırı yük bindireceği için uygulanmaması gereken bir durum diye düşünüyorum.

Çok yüksek devirler değil gaz verdiğim. Aşırı bir reaksiyon da göstermiyor şanzıman bu durumda. Ama önerinizi dikkate alacağım hocam.

Abi, aman, sakın bir daha öyle yapma...Ciddi zarar verebilir.

Hocama yazdıklarım geçerli tabi sana da Yakup. Çok zorladığımı düşünmüyorum. Normal koşullarda daha fazla zorlandığı da oluyor... Dikkatli olacağımı sana da söyleyim tabiki...

Bunu bizdeki otomatik Tdci C-maxde denemiştim Ndeyken 3bin devir üstüne çıkmıyor ayrıca Dye atınca gazı kesiyordu

O kadar yüksek devir hiç denemedim. D'ye atınca da gazı kestiği doğru...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.