Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.6 125Ps Powershift 0-100 Hızlanma Testi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Otomatik araç kullandığım için, servisin özellikle tembih ettiği şeylerden 1 tanesi de bu idi, gazlayıp d yapmayın sakın diye.. artık bilemem powershift etkisi nedir veya gaz şiddeti..

• 1 yıl sonra...
  • Yanıt 33
  • Görüntüleme 13,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Çift kavrama çıktı mertlik bozuldu

• Aydın Baran
    Aydın Baran

DSG li bir passatta bulundum; Powersihft görmedim bile; EDC kullandım beğendim; Manuel araç aldım kafam rahat

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Video'ya göre 11.3 ve 11.1 yapmış yani 11.2 oluyor..sedan.. Manuel'de ufacık hata yapan bir şöför powershift'e yenilir mesela (1.6 manul için diyorum) Bu aracın teknik verisi 11.8

Yanıtlama zamanı:

powershiftte  kuru balata var.... eğer  araç devirli iken  D ye atınca  gaz kesmese  o  balatayı  yolar parçalar orada.....

zaten gaz kesiyor diyede  aynı şeyi yapmak tehlikeli olabilir.... hoş  yağlı balata tiplerinde bile tehlikeli ama kuru balatada dahada sakıncalı...

Yanıtlama zamanı:

powershiftte  kuru balata var.... eğer  araç devirli iken  D ye atınca  gaz kesmese  o  balatayı  yolar parçalar orada.....

zaten gaz kesiyor diyede  aynı şeyi yapmak tehlikeli olabilir.... hoş  yağlı balata tiplerinde bile tehlikeli ama kuru balatada dahada sakıncalı...

Hocam cümleler arasında 1 nokta kullanmanız dileğiyle.

Ahenkli ve düzenli okunmuyor yazılarınız nacizane tavsiyemdir eğer okunmak istiyorsanız tabi.

Yanıtlama zamanı:

eyvallah yakup bey  dikkat ederim   ama alışkanlık olmuş  bundan sonra dahada dikkatli olurum   <  bak hiç nokta kullanmadım :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.