Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201313 yıl comment_146605 bu yağ kaçağını anlamak için motor bölümü içindeki şanzıman yağ haznesinimi kontrol etmemiz lazım..yoksa o direksiyon hidroliği miydi? arabanın altından(dışarıya damlama şeklinde) belli olmuyor diye yazmıştı bir iki arkadaş.. Ön taraftaki plastik koruma sökülünce yağ kaçağı bariz bir şekilde görülüyor.Benim merak ettiğim şanzıman yağı eksilince bir uyarı vermez mi araç? Kitapçığınızın uyarı bölümünde eğer bu uyarı açıklanmış ise vardır; orada yoksa yoktur. Bugün birşey olmadıysa yarın olmaz merak etmeyin. Yağsız kalmamış sadece azalmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201313 yıl comment_146606 Aks keçesinden kaçan yağ miktar olarak ortalığı kirletse de şanzımanı tehlikeye düşürecek boyutta değil. Powershiftlerde böyle bir sorun yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 201313 yıl Yazar comment_146650 gerekli cevabı ve fazlasını burada bulabilirsiniz 5700 km de şanzımana zarar vermesi çok uzak ihtimal rahat olun 45000 km binilen focus dizel vardı (aynı yağ kaçağı ile) serviste şirket aracı şanzımanda da problem de yoktu tabi bizim araçlar şirket aracı olmadığı için daha sıkı takip etmeniz gerekli şanzıman içindeki yağ azalsa da yağlama yaptığı için sorun olmayacaktır Ocak 26, 201313 yıl Kubilay Yıldırımbayazıt tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 201313 yıl comment_146743 gerekli cevabı ve fazlasını burada bulabilirsiniz 5700 km de şanzımana zarar vermesi çok uzak ihtimal rahat olun 45000 km binilen focus dizel vardı (aynı yağ kaçağı ile) serviste şirket aracı şanzımanda da problem de yoktu tabi bizim araçlar şirket aracı olmadığı için daha sıkı takip etmeniz gerekli şanzıman içindeki yağ azalsa da yağlama yaptığı için sorun olmayacaktır hocam, bu mesajınızdaki resim görüntülenemiyor.. el feneri ile bakılabileceği söylenmiş bazı mesajlarda ama nereye bakacağımı bilmiyorum.. ve lifte kaldırmadan bakılamaz sanırım.. servis müdürü arkadaş zaten.. 2000 km dolsun gidip kontrol ettireceğim aracımı.. kasım 2012 üretimi araç.. hala sorun giderilemediyse yuh doğrusu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201313 yıl Yazar comment_146803 hocam, bu mesajınızdaki resim görüntülenemiyor.. el feneri ile bakılabileceği söylenmiş bazı mesajlarda ama nereye bakacağımı bilmiyorum.. ve lifte kaldırmadan bakılamaz sanırım.. servis müdürü arkadaş zaten.. 2000 km dolsun gidip kontrol ettireceğim aracımı.. kasım 2012 üretimi araç.. hala sorun giderilemediyse yuh doğrusu abi şanzımanı tekere bağlayan parça aks i biliyorsunuzdur sağ aks in şanzımana takıldığı yerde bu keçe arabayı lifte alın alttaki kauçuk parçada bir boşluk var oradan fenerle görebilirsiniz servise gitmeye gerek yok sadece bunun için lastikçilerin ön düzen yaptığı kanallar var orada da kontrol edebilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201313 yıl comment_148050 Aks keçesinden kaçan yağ miktar olarak ortalığı kirletse de şanzımanı tehlikeye düşürecek boyutta değil. Powershiftlerde böyle bir sorun yok. powershiftlerde böyle bir sorun var, benim başıma geldi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201313 yıl comment_148065 powershiftlerde böyle bir sorun var, benim başıma geldi.. O zaman şöyle söyleyeyim PS'lerde genel olarak böyle bir sorun yok, en azından Ford Teknik Servis Bülteninde Powershift şanzımanlardan etkilenmiş olarak bahsetmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201313 yıl comment_148066 O zaman şöyle söyleyeyim PS'lerde genel olarak böyle bir sorun yok, en azından Ford Teknik Servis Bülteninde Powershift şanzımanlardan etkilenmiş olarak bahsetmiyor. Şanzıman tipiyle bu problemin teknik bir bağlantısı var mı acaba? Yani PS olan daha az sayıda araç olduğu için de sorun görülme sıklığı az olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201313 yıl comment_148073 Ben geçen pazartesi servise gittiğimde burada okuduklarımdan kuşkulanıp bir baktırmıştım. Neyseki 3000 km deki aracımda şimdilik bir sorun yok en azından bu konuda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201313 yıl comment_148075 Şanzıman tipiyle bu problemin teknik bir bağlantısı var mı acaba? Yani PS olan daha az sayıda araç olduğu için de sorun görülme sıklığı az olabilir. Genel olarak avrupadan bahsediliyor tabi ki. En azından ben öyle biliyorum Türkiye'de de oldukça fazla alıcı var 1.6 manuel yerine 1.6 ps alan oldukça fazla.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201313 yıl comment_148087 PS yi ücretsiz kış bakımından geçirmiştim her hangi birşey söylemediler...Tabii detaylı bir bakım olmadığı için gözden kaçmış olabilir..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201313 yıl comment_148088 PS yi ücretsiz kış bakımından geçirmiştim her hangi birşey söylemediler...Tabii detaylı bir bakım olmadığı için gözden kaçmış olabilir..... Kaçmaz o kaçmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201313 yıl comment_148089 Kaçmaz o kaçmaz Bak bunu duymak bile iç rahatlatıcı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 201313 yıl comment_151832 PS yi ücretsiz kış bakımından geçirmiştim her hangi birşey söylemediler...Tabii detaylı bir bakım olmadığı için gözden kaçmış olabilir..... gözden kaçmış olabilir..15.000 km bakımında şikayetim vardı,ancak bakım sırasında söylenmedi..direksiyon kutusu olabilir dendi..1 ay sonra 16.000 km'de iken başka bir yetkili serviste fark edildi.. O zaman şöyle söyleyeyim PS'lerde genel olarak böyle bir sorun yok, en azından Ford Teknik Servis Bülteninde Powershift şanzımanlardan etkilenmiş olarak bahsetmiyor. bana da ilk olduğu söylendi ama bu benden başka kimsenin aynı sorunla karşılaşmayacağı anlamına gelmiyor.. dilerim kimse karşılaşmasın..ben tek olayım:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl comment_164786 Konu eski sanırım ama bugün bende bir merak etim yağ kaçağı varmı diye.Alttaki halıflex de bir boşluk var ordan telefon flash ı ile resimler çektim.Herhangi bir şey gözükmüyor gibi ama birde siz bakın. (Bu arada doğru yere baktıgımı umuyorum ) Araç 4750 km de... Mayıs 16, 201313 yıl Muhammed Keser tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın