Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Esin Ünal

Üye
  • Toplam İleti

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

Esin Ünal tarafından yazılan her şey

  1. gözden kaçmış olabilir..15.000 km bakımında şikayetim vardı,ancak bakım sırasında söylenmedi..direksiyon kutusu olabilir dendi..1 ay sonra 16.000 km'de iken başka bir yetkili serviste fark edildi.. bana da ilk olduğu söylendi ama bu benden başka kimsenin aynı sorunla karşılaşmayacağı anlamına gelmiyor.. dilerim kimse karşılaşmasın..ben tek olayım:)
  2. powershiftlerde böyle bir sorun var, benim başıma geldi..
  3. direksiyon kutusundan değilmiş, van akköprü servisinde bir kaç denemeden sonra yapıldı,ilk iki denemeyi saymazsak üçüncü girişimde yapımı oldukça kısa sürdü. parça falanda değişmedi.
  4. Dün Adana Otokoç servisine 15.000 bakımı için gittim..Ayrıca sağ taraftan gelen ve yavaş hızda farkedilen bir tıkırtı olduğunu söyledim (sizlerinde bahsettiği, tıkırtının aynısıymış, az önce formu okuyunca bunu anladım)..Araca bakıldıktan sonra "direksiyon kutusundan" dendi, garantiden değişeceği söylendi..Servisteki görevlinin konuşmasından edindindiğim izlenime göre bu sorun başka araçlarda da mı var, yani bilinen birşey mi dedim.. hayır dedi..Ancak çok sık rastlanan bir problem oldugunu bu forumdan ben rahatlıkla anladım..ama görevli utanmadan hayır diyebildi. direksiyon kutusu değişecek, sorun hallolacakmı yine yazarım..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.