Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_124872 benim ilk bakımda da sağ aks keçesi değişti. umarım seneye de yağ kaçırmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201213 yıl Yazar comment_127152 benim araç için konuşuyorum. usta arkadaşlar keçeyi takarken etrafını sıvı conta ile güçlendirip öyle taktılar sanırım sorun şu arkadaşlar:keçeyi taktıkları şanzıman bloğu keçe için geniş gelmekte. biz ustalarla hep aks ile keçe arasından yağ geliyor diye değerlendirmiştik ama öyle değilmiş. bunu tesadüfen keşfettik çünkü benim keçe başka arabada sorunsuz çalışıyordu.meğer keçenin etrafından yağ kaçağı varmış 16 000 de keçe sıvı conta ile güçlendirerek takıldı 19300 km de şu an daha hiçbir sızıntı yok. önceki hali olsa arabanın altını yağ götürürdü. tavsiyem usta arkadaşlara şunu söyleyin keçe takılan yer geniş deyin sıvı conta ile kenarları doldursunlar. yada o bloğu değiştirsinler çünkü keçe hareket ediyor.buda yağ kaçağına sebep oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201213 yıl Yazar comment_127165 Arkadaşlar şu anda Konya Otokoçtayim, kış girerken bir bakım yaptırayım istedim (yağ , filtreler felan) biraz önce servis elemanı gelip aracınızın aks keçesi yağ kaçırıyor onu garantiden değiştireceğiz biraz uzun surebilir haberiniz olsun deyip gitti, hemen Kubilay beyin durumunu hatırladım, acaba sonuc alabildiniz mı? Bana bu durumda tavsiye edebileceğiniz birseyler var mı? kusura bakmayın konuya uzun süredir bakmıyordum aynen yukarıda yazdığım gibi durum rafet bey eğer sorunuz olursa özelden den mesaj atın yanıtlamaya çalışırım Ekim 15, 201213 yıl Kubilay Yıldırımbayazıt tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201213 yıl comment_127219 benim araç için konuşuyorum. usta arkadaşlar keçeyi takarken etrafını sıvı conta ile güçlendirip öyle taktılar sanırım sorun şu arkadaşlar:keçeyi taktıkları şanzıman bloğu keçe için geniş gelmekte. biz ustalarla hep aks ile keçe arasından yağ geliyor diye değerlendirmiştik ama öyle değilmiş. bunu tesadüfen keşfettik çünkü benim keçe başka arabada sorunsuz çalışıyordu.meğer keçenin etrafından yağ kaçağı varmış 16 000 de keçe sıvı conta ile güçlendirerek takıldı 19300 km de şu an daha hiçbir sızıntı yok. önceki hali olsa arabanın altını yağ götürürdü. tavsiyem usta arkadaşlara şunu söyleyin keçe takılan yer geniş deyin sıvı conta ile kenarları doldursunlar. yada o bloğu değiştirsinler çünkü keçe hareket ediyor.buda yağ kaçağına sebep oluyor. kusura bakmayın konuya uzun süredir bakmıyordum aynen yukarıda yazdığım gibi durum rafet bey eğer sorunuz olursa özelden den mesaj atın yanıtlamaya çalışırım Teşekkür ederim sorun tekrar ederse bu bilgi yeterli sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 201213 yıl comment_128751 aracim 13500 km bugun benim on sag aks kecesi yag kacirmis ve keceyi degistirdir,bakalim tekrar olursa sivi conta olayini soyleyecem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 201213 yıl comment_128757 Bende bugün bakıma gittim 6500 km de, aks ı özellikle kontrol ettirdim şimdilik kaçak görünmüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201213 yıl comment_130776 Aynı problem bendede varmış,vaktim kısıtlı olduğu için bugün değiştirtmedim keçeyi,garantiden gelecek parçalar için gittiğimde değiştirecekler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201213 yıl comment_130784 Ben hic baktirmadim buna ya 15.000 bakimindada birsey demediler. Nasil anlayabilirim kacak olup olmadigini ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201213 yıl comment_130788 Ben hic baktirmadim buna ya 15.000 bakimindada birsey demediler. Nasil anlayabilirim kacak olup olmadigini ? Sabri ben kendim kontrol etmek amaçlı bakmıştım fakat yanlış yere bakmışım Serviste bugün kontrol etmelerini istedim öylelikle gördük.Uygun biryerde doğru yere bakıldığında görülmemesi için sebep yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201213 yıl comment_130789 Sabah gittim servise ya keske baktirsaydim. Az sayida da degil baya kiside cikti bu kacak ihtimal yuksek Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl Yazar comment_131596 Sabah gittim servise ya keske baktirsaydim. Az sayida da degil baya kiside cikti bu kacak ihtimal yuksek maalesef çoğu arkadaş benimle aynı şanssızlığı yaşıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131602 Değiştirenler ya da değiştirecek olanlar yeni nesil keçe gelmiş ondan taktırın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131660 Sabah gittim servise ya keske baktirsaydim. Az sayida da degil baya kiside cikti bu kacak ihtimal yuksek Bence yüzde onu geçmez. Ama tabii bu bile yüksek bir oran... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131668 Değiştirenler ya da değiştirecek olanlar yeni nesil keçe gelmiş ondan taktırın... Daha önce keçenin etrafına sıvı conta yapılmasını söyledim, sağlıklı oluyor diye burda okumuştum ama servis pek yanaşmadı normal keçe takalım sorun çıkarsa birdahaki sefere bakarız demişti,Haftaya değişim için gittiğimde yeni nesil contadan isterim umarım ondan takarlar ve terkrarlamaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201213 yıl comment_131784 Bence yüzde onu geçmez. Ama tabii bu bile yüksek bir oran... Umarım %90lık bölümdeyimdir. Aşırı takarım öyle şeylere çünkü eğer sorun varsa kafam hep orda kalıcak Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın