Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201313 yıl comment_165861 karter korumanın vidalarından birini takmayı unutmuştum epeydir arabada duruyordu bugun fiat servisine gidince aklıma geldi, arabayı lifte aldım vidayı takmak için orda fark ettim, karter korumanın ortasındaki boşluktan görünen parça yağlıydı(yukarıdaki parçamı emin değilim, davlumbazların arasından akslara baktım temizdi. Ustayı çağırdım bu normalmi diye baktı aks kafasından terlemiş dedi ben bişey demeden. Ancak şanzıman-aks bağlantılarının temiz olması kafamı karıştırdı, teşhis doğrumu? Yarın gitmeyi planlıyorum servise ama öncesinde size sorayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201313 yıl comment_165868 Kontrol ettirmekte fayda var.Bende bu kısım mı tam emin değilim.Diğer tarafa bakamadım ama 1.0 larda baya bir boşluk var motorda bir ayna yardımıyla bakmak lağzım üşeniyorum açıkcası Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201313 yıl comment_167103 Ben geçen hafta bakıma gittim. Sağ aks keçesinden kaçak varmış. Keçeyi değiştirdiler ve yağı tamamladılar. Herhangi bir ücret almadılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201313 yıl Yazar comment_167114 karter korumanın vidalarından birini takmayı unutmuştum epeydir arabada duruyordu bugun fiat servisine gidince aklıma geldi, arabayı lifte aldım vidayı takmak için orda fark ettim, karter korumanın ortasındaki boşluktan görünen parça yağlıydı(yukarıdaki parçamı emin değilim, davlumbazların arasından akslara baktım temizdi. Ustayı çağırdım bu normalmi diye baktı aks kafasından terlemiş dedi ben bişey demeden. Ancak şanzıman-aks bağlantılarının temiz olması kafamı karıştırdı, teşhis doğrumu? Yarın gitmeyi planlıyorum servise ama öncesinde size sorayım. bence gösterin servise terleme şeklinde ise çok önemli değil en azından yağını kontrol ettirirsiniz Kontrol ettirmekte fayda var.Bende bu kısım mı tam emin değilim.Diğer tarafa bakamadım ama 1.0 larda baya bir boşluk var motorda bir ayna yardımıyla bakmak lağzım üşeniyorum açıkcası sizin çektiğiniz fotolarda yok aks keçesi zaten aracınız garantili servise götürün içiniz rahat etmiş olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201313 yıl comment_167120 bence gösterin servise terleme şeklinde ise çok önemli değil en azından yağını kontrol ettirirsiniz sizin çektiğiniz fotolarda yok aks keçesi zaten aracınız garantili servise götürün içiniz rahat etmiş olur terleme seklindeydi ancak karter korumada açıkta olan parçanın üzeride yagliydi. Keçe değişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201313 yıl Yazar comment_167124 terleme seklindeydi ancak karter korumada açıkta olan parçanın üzeride yagliydi. Keçe değişti. umarım tekrar etmez 3-5 bin km sonra tekrar kontrol ettirin bence Mayıs 29, 201313 yıl Kubilay Yıldırımbayazıt tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201313 yıl comment_167126 umarım tekrar etmez 3-5 bin km sonra tekrar kontrol ettirin bence Umarım, zaten bakım var 5bin sonra. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201313 yıl comment_171899 bugun 2. kez ayni sag taraf aks kecesi degisti.insallah bi daha kacirmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201313 yıl comment_171901 bugun 2. kez ayni sag taraf aks kecesi degisti.insallah bi daha kacirmaz bunca zaman geçmiş hala kesin çözüm bulamamışlar mı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201313 yıl comment_173832 bunca zaman geçmiş hala kesin çözüm bulamamışlar mı... ben de anlamadım bana daha once yenı serı serı kece geldı demıslerdı ama o da sorunu cozmemıs anlasılan Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201312 yıl comment_190898 ben direksiyondan ve ön aksamdan gelen ses için servise gitmiştim... ve aracı kaldırıp altına bakıldığında tesadüfen aksdan yag kaçağını görmüşlerdi ve aks iç keçesi değişmişti... araba benim aracımın vites deişirken zor geçiş yapması tekrar arızanın nuks ettiğinimi gösteriyordur.? ve bide şu dikkatimi çekti fortlarda genel olan bir sıkıntı bu zannedersem... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201312 yıl comment_190920 Bu sorunu belli bir seriden sonra giderdiler galiba.Kendi aracım eylül 2012 üretim.12500 km de yağ kaçağı yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201312 yıl comment_190926 Ilk aracim 2012 modeldi 6000 kmde aks kecesi degisti.şimdiki 2013 9000de kaçak yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201412 yıl comment_231535 Uzun zamandır konu hakkında bir paylaşım yapılmamış, geçenlerde yeni aldığım focus' um da da aks keçesinden yağ kaçağı olduğu söylenmesine rağmen aracı almada tereddüt etmedim, zaten garantisi de devam ediyor ilk fırsatta servise göstereceğim. Merak ettiğim konu şu; bu kadar uzun süre geçmesine rağmen sorunun çözümü ile ilgili olarak otosan' ın standart olarak sunduğu bir çözüm var mı ? ya da Kubilay bey gibi kendi yöntemleriyle sorunu çözen arkadaşlar varsa paylaşım yaparlarsa ben ve benim gibi aynı durumda olanlar için faydalı olacağını düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201412 yıl comment_231547 Benimki ilk seferde, yeni keçeyi takarak çözüldü. Ancak takarken uyarmasaydım söktüğünü geri takıyordu usta. Birde montajında dikkat edilmesi gereken şeyler olduğunu zedelemeden takmak gerektiğini vs söylemişti. Dert edilecek bir sorun değil, Kubilay bey dışında sorunu uzayanı hatırlamıyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın