Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 1.6 Tdci Yakıt Tüketim Değerleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu araba sana yakıştı Aydın, öncekiyle de zaten aran iyiydi şimdi kaliteli ve konforlu da oldu üstelik gıcır gıcır.

Sağol Tolga'cım, o kadar atıp tuttum sonra gittim aldım :D

Ama bende çok ısındım aramız oldukça iyi.

• Yanıt 670
  • Görüntüleme 171,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vay be Yakup yazınca beğenin ben yazınca tık yok

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Ya da bu kadar kasmaya değer mi? Arkadaşlar tutturmuşlar bir şu kadar yakıyor, bu kadar yakıyor, boşverin hesap yapmayı, keyfini çıkarın, para bitince de otobüslerde heyecan ararız... Ayda yaklaşık

• Aydın Baran
    Aydın Baran

2012 Focus TDCI; Izmir full depo yala çıkış; km. 5332, 2 yetişkin ve 6 aylık bir bebek; (puseti; katlanır yatağı; 2 tane çantası + sırt çantası + bebek arabası + bolca izmirden istanbula gönderilen

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Sağol Tolga'cım, o kadar atıp tuttum sonra gittim aldım :D

Ama bende çok ısındım aramız oldukça iyi.

Şu yazılıma da sevindim, araç yeni hevesler yeni; insan kötü oluyor ister istemez ama dediğim gibi hayalet sorunlardı hepsi, kaliteyle kalıcılıkla vs alakası olmayan..

Yanıtlama zamanı:

Basarak kullanmama rağmen sehir ici 6.5 :yeah:

IMAG1249_zps93e79e50.jpg

Sabri Özer tarafından düzenlendi

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

2012 Focus TDCI;

Izmir full depo yala çıkış; km. 5332, 2 yetişkin ve 6 aylık bir bebek; (puseti; katlanır yatağı; 2 tane çantası + sırt çantası + bebek arabası + bolca izmirden istanbula gönderilen yiyecek malzemesi - zentinyağı - 1 çuval bahçeden mandalin vb... ile full dolu bir araç)

Yola çıkarken araç yakıt ortalaması olarak 5.1 L/100 km. gösteriyordu. Ben aracımı satın aldığımdan beri hiç yakıt tüketimini sıfırlamadım, ancak 2 hafta önce serviste yazılım güncellemeleri sırasında sıfırlanmış yeni ort. yı da sıfırlamadan yola çıktım, 2 haftalık ort. yani.

istanbula vardığımızda yarım depo yakıt harcamıştım ve ort. 4,9 L ye düşmüştü; hızım 90-120 arasındaydı genelde. Bursa otobanda 140 oldu.

Burdan sonra ise iş tamamen ş.içine döndü; Cuma akşam trafiğine kalınca birde üstüne yağmur olunca karşıya geçmek çok sancılı oldu; yaklaşık 2 saatte geçtik adım adım trafikte.Cumartesi günü Engin ve Yakup ile buluşmak için evden çıkıp E5 e girince 2. kez kendimi kabus içinde buldum; yine uzunca bir süre adım adım trafikte gittik ama asıl sürpriz dönüşte oldu dönüşte 10km. yolu yaklaşık 2 saatte geçtik yine.

Pazar günü sabah ve akşam çok yoğun olmayan bir istanbul trafiğinde kullandıktan sonra (4 yetişkin + 2 çocuk + 2 puset + 2 bebek arabası + bolca bebek eşya çantası ile)

Pazartesi günü dönüşe geçtik; 1. köprü girişinde olan kaza nedeniyle 1 saatten fazla bir zamanda mecidiyeköyden köprüye girebildik; caddede arkadaşlarla öğle yemeğinden sonra saat 15:15 feribotu ile pendik yalova yaptık istanbulu terk ettiğimde ort. tüketimim 5,4L/100 km. olmuştu. Yalova dan izmir yöününe devam ederek bursadan sonra bir benzin istasyonundan kalan menzilim tam 100km. gösterdiği sırada mazot aldım.Mazot aldığımda ort. tüketimim 5,2L/100 km. gösteriyordu ve km. 6083 km.ye gelmişti. Yani dolu depo ile 100km. menzil kalana kadar bu sürüş koşulları ile 751 km. yol yapmıştım.

Bu tüketimin beni memnun ettiğini açıkça söyleyeyim bu km. deki bu ağırlıkta ve bu trafik koşulları ile aracım ekonomik bir tüketim sağladı bana göre.

Tabii şunu da belirtmek gerek; istanbuldaki arakadaşların başka şehirlerde yaşayanlar ile yakıt mukayesine girmesi sadece onların moralini bozar, bana göre o trafikte 7,5L altı gören bir araç ekonomiktir.

Yanıtlama zamanı:

bana göre o trafikte 7,5L altı gören bir araç ekonomiktir.

6.5L/km yuppiii :))

Yanıtlama zamanı:

Aydınım tüketimin oldukca iyi ama bahsettiğin trafik çıkmazları aklımdaki Bjk tutkunu bir arkadaşımla İnönü de maç izleme fikrine balta vurdu, ya da uçakla artık..

Yanıtlama zamanı:

6.5L/km yuppiii :))

bende istanbulda 6.5 tuttururdum hep :)

Yanıtlama zamanı:

kastamonuda aracın içinde genelde bir tek ben ve 0 trafik, ort 5,3 (ne kadar ağırım ben öyle yaaa. :D

şu anki ortamam 5,3 lt. Normalde 4,8 di ama çok önemli bir görüşmeye (saat 2:30 a randevu verdiler, ben 2:20 de Taşköprüden çıkıp üzerimi değiştirlp mekana gittim sanıyorum 55 km lilk bir güzergahım ollmuştur) geç kalınca 5,8 e çıkan ortalamayı anca 5,3 e düşürdüm iki gündür. :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aydınım tüketimin oldukca iyi ama bahsettiğin trafik çıkmazları aklımdaki Bjk tutkunu bir arkadaşımla İnönü de maç izleme fikrine balta vurdu, ya da uçakla artık..

Uçakla; yada bandırma-kabataş var sanırım; tam stadın orada olursun.

Yanıtlama zamanı:

Ben aracımın yakıt tüketimini Android için yazılmış Fuellog isimli bir program ile takip ediyorum. İşte bütün değerlerim.

2012-11-29.pdf

Yanıtlama zamanı:

Nedense ben hiç 5 in altına inemiyorum ya, nasıl bu kadar ekonomik kullanıyorsunuz anlayamıyorum.

Sıfır trafik, tamamen şehirdışı, düz bir güzergah.

Program da güzel, yakıt ortalamalırınız da. :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Ben Adana'da yaşıyorum. Mersin'de çalışıyorum. Her gün Mersin'e git gel yapıyorum. günlük 140 km yol yapıyorum. Bunun 90 km'si şehir dışı kalanı şehir içi denilebilir. Bizim bu taraftakiler tarsus içinde ve Mersin girişinde kaç tane trafik ışığı olduğunu bilir. Yaklaşık 100 metreye bir. Ben 80 km hızı kolay kolay geçmem. 6. vites, 80 km hız araç çok ekonomik bir hal alıyor. Bir de maaşı tamamen yakıta yatırmamak için çok dikkat etmem gerekiyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben Adana'da yaşıyorum. Mersin'de çalışıyorum. Her gün Mersin'e git gel yapıyorum. günlük 140 km yol yapıyorum. Bunun 90 km'si şehir dışı kalanı şehir içi denilebilir. Bizim bu taraftakiler tarsus içinde ve Mersin girişinde kaç tane trafik ışığı olduğunu bilir. Yaklaşık 100 metreye bir. Ben 80 km hızı kolay kolay geçmem. 6. vites, 80 km hız araç çok ekonomik bir hal alıyor. Bir de maaşı tamamen yakıta yatırmamak için çok dikkat etmem gerekiyor.

Birde 6.vites sürekli 80 de giden dizel motorun vay haline :D

Yanıtlama zamanı:

Birde 6.vites sürekli 80 de giden dizel motorun vay haline

Valla çatlayacağı yere kadar gitsin. hatta olsa 7. vitese de atacam da yok işte.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.