Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201412 yıl comment_227077 en zor çiçek en sağdaki dir. onu doldurmanın şartıda aracı 5. ve 6. viteslerde kullanmaktır..şimdi siz (yani ps) uzun yolda 70-150 arası dalgalanmalarda zaten 5-6. vitesleri kullanmışsınızdır. son çiçeği doldurmak, manuel viteste zordur. sakin kullanımda ş.içide olsa PS vitesi en kısa sürede 5-6 ya çıkarır zaten. bu kanıya nereden vardığıma gelince, test menüsünde ecomode başlığında 5. vites yazıyor. bu ayarı hiç değiştirmeye çalışmadım. olurda değişir ve 6 ya çıkarırsanız, sanırım sadece uzun yol yapanların çiçeği dolar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201412 yıl comment_227083 test menüsünde ecomode başlığında 5. vites yazıyor. Hatırlamaya çalışın, yazan hangisi? ECOmode Vites 5 ECOmode 5.Vites Olasıdır ki ilki gibi diyeceksiniz, test menüsünde değişik kategorilerdeki çiçeklerdeki değerin sayısal karşılığını görüyoruz, yani vites geçişleri konusunda 5 tam puan almışsınız demek oluyor, değişecek bir şey yok. Daha önce de yazmışımdır, ECOmode neleri izliyor? 1. Araç hızı 2. Motor devri 3. Tork değeri 4. Motor ısısı (ve soğuk çalışmanın oranı) 5. Debriyajın konumu 6. Gaz pedalı konumu 7. Vites kolu konumu Bu verilere bakarak ekonomik kullanma koşullarını sağladığınızda yaprakları dolduruyor, nedir bunlar? 1. Mümkün olan en yüksek viteste seyretmek 2. Yumuşak hızlanma ve yavaşlama 3. Olabildiğince sabit hızda hareket etmek 4. uzun yolda hız sabitleyiciyi kullanmak 5. Uzun süreli rölantide çalıştırmaktan kaçınmak 6. Soğuk motorla kısa yolculuklardan kaçınmak Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201412 yıl comment_227119 Hatırlamaya çalışın, yazan hangisi? ECOmode Vites 5 ECOmode 5.Vites Olasıdır ki ilki gibi diyeceksiniz, test menüsünde değişik kategorilerdeki çiçeklerdeki değerin sayısal karşılığını görüyoruz, yani vites geçişleri konusunda 5 tam puan almışsınız demek oluyor, değişecek bir şey yok. Daha önce de yazmışımdır, ECOmode neleri izliyor? 1. Araç hızı 2. Motor devri 3. Tork değeri 4. Motor ısısı (ve soğuk çalışmanın oranı) 5. Debriyajın konumu 6. Gaz pedalı konumu 7. Vites kolu konumu Bu verilere bakarak ekonomik kullanma koşullarını sağladığınızda yaprakları dolduruyor, nedir bunlar? 1. Mümkün olan en yüksek viteste seyretmek 2. Yumuşak hızlanma ve yavaşlama 3. Olabildiğince sabit hızda hareket etmek 4. uzun yolda hız sabitleyiciyi kullanmak 5. Uzun süreli rölantide çalıştırmaktan kaçınmak 6. Soğuk motorla kısa yolculuklardan kaçınmak Hızın düşük olmasına da bakıyor abi. Benim genelde hız dışındaki yapraklar dolu oluyor ve düşük hız yakıt tasarrufu saglar mesajı çıkıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201412 yıl comment_227178 Hızın düşük olmasına da bakıyor abi. Farklı bir şey mi yazmışım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201412 yıl comment_227184 Farklı bir şey mi yazmışım? Bu verilere bakarak ekonomik kullanma koşullarını sağladığınızda yaprakları dolduruyor, nedir bunlar? 1. Mümkün olan en yüksek viteste seyretmek 2. Yumuşak hızlanma ve yavaşlama 3. Olabildiğince sabit hızda hareket etmek 4. uzun yolda hız sabitleyiciyi kullanmak 5. Uzun süreli rölantide çalıştırmaktan kaçınmak 6. Soğuk motorla kısa yolculuklardan kaçınmak Kısmında yazmadığı için yazdım abi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201412 yıl comment_227216 Hatırlamaya çalışın, yazan hangisi? ECOmode Vites 5 ECOmode 5.Vites doğrudur abi tekrar bakmam lazım..çiçek 4 ken bakayım, test menüsü 4 mü yazıyor 5 mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201412 yıl comment_227233 kadranı değiştikten sonra menülerde ayrıca ecomode ayar ekranı göremedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201412 yıl comment_227318 bende de tüm çiçekler dolu, daha hiç eksik yaprak görmedim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201412 yıl comment_227407 Hatırlamaya çalışın, yazan hangisi? ECOmode Vites 5 ECOmode 5.Vites Olasıdır ki ilki gibi diyeceksiniz, test menüsünde değişik kategorilerdeki çiçeklerdeki değerin sayısal karşılığını görüyoruz, yani vites geçişleri konusunda 5 tam puan almışsınız demek oluyor, değişecek bir şey yok. Daha önce de yazmışımdır, ECOmode neleri izliyor? 1. Araç hızı 2. Motor devri 3. Tork değeri 4. Motor ısısı (ve soğuk çalışmanın oranı) 5. Debriyajın konumu 6. Gaz pedalı konumu 7. Vites kolu konumu Bu verilere bakarak ekonomik kullanma koşullarını sağladığınızda yaprakları dolduruyor, nedir bunlar? 1. Mümkün olan en yüksek viteste seyretmek 2. Yumuşak hızlanma ve yavaşlama 3. Olabildiğince sabit hızda hareket etmek 4. uzun yolda hız sabitleyiciyi kullanmak 5. Uzun süreli rölantide çalıştırmaktan kaçınmak 6. Soğuk motorla kısa yolculuklardan kaçınmak benim pwrshift 43 km/hızla bile 5 vitese geçiyor 66 km/hıza ulaştığında 6. vitese geçiyor.(muhtemelen bütün 1.6 powershiftler böyledir) aracı aldım alalı hep D konumunda kullandım S konumuna bi kaçkez yanlışlıkla attığım olmuştur ve aracım 5500 devirlere gelince olayı farkedip geri D konumuna aldığım oldu.. amma velakin kasıtlı olarak agresiflik yapıp aracı -6 bin devirlerde kullanmadım öncede bahsetmiştim 1 sefer sıkıştırdım aracımı yüksek devir 6 bin civarları olarak baska sıkıştırmadım.. uzun yol meselesine gelince. ben osmaniyede ikamet etmekteyim aracımı adana ve kahraman maraş dışında hiç uzun yolda kullanmadım osmaniye ilçeleri ve mahalleleri arasında kullandım .. yakıt konusuna gelirsek adana osmaniye arası git gel 200 km ye 11 litre benzin yaktı (depoyu doldur git gel tekrar doldur yaparak denedim) vites geçişlerinde aracım 2500 devri hiç geçmez .. gaz pedalına kurşun yarasına basar gibi yumuşak basıyorum )) kalkışlarda biraz seri kalktığım oluyor ama dediğim gibi rally yapıyor gibi kalkış yapmıyorum aracın kendi segmenti motor gücü şanzıman dişli oranları devir göstergesi daima göz önünde bulunduruyorum aracımdan yapabileceğinden fazlasını istememekle beraber benim sürüş prensipleriminde aracımı üzmediğini düşünüyorum.. yukarda bahsettiğiniz gibi ani kalkış ve sert frenler kesinlikle bana uzaktır.. bu yüzden sanırım çiçeklerim hep canlı. cevaplarınız için teşekkür ediyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201511 yıl comment_294169 bu eco mode benim ekranda yok..ancak vites değiştirme uyarı sı var 2000 devirde..eco mode yokmu yoksa varda elm327 ile aktif edilmesi gerekir mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201511 yıl comment_294170 bu eco mode benim ekranda yok..ancak vites değiştirme uyarı sı var 2000 devirde..eco mode yokmu yoksa varda elm327 ile aktif edilmesi gerekir mi ? Ortalama yakıt ekranında sağ oka (>) basın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201511 yıl comment_294171 Ortalama yakıt ekranında sağ oka (>) basın. denedim tepki yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201511 yıl comment_294516 denedim tepki yok. Çalışmalı. Soldaki OK tuşunun sağındaki oka basıyoruz değil mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201511 yıl comment_294576 Çalışmalı. Soldaki OK tuşunun sağındaki oka basıyoruz değil mi? Murat ustam soldaki '' > '' tuşuna basıyorum.ama yok hiçbir menu açılmıyor.Belki açık değildir veya yoktur.. Mart 26, 201511 yıl Levent Okutan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201511 yıl comment_294597 Murat ustam soldaki '' > '' tuşuna basıyorum.ama yok hiçbir menu açılmıyor.Belki açık değildir veya yoktur.. Sizin araçta standart olarak var. Ama bir şekilde kapatılabiliyor mu bilemiyorum.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın