Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201313 yıl comment_156345 Aynen Cem abi 3 gün ne demek ya şimdi gidecem Servise usta başıyla bir görüşecem umarım en kısa sürede biter Servise geldim mazot filtresindendir dediler sabah gerekli olan yazılım güncellemelerini yapacaklar.... serdar bey,bu sorunla ilgili konuyu ben açmıştım uzun zaman önce,ben çok uğrasmama,başka şehirlere servislere gitmeme ragmen sorunumu çözebilmiş değilim..Artık 1.ve2.vitesteki silkmelerden geçtim ama şu SAKİN kullanımda 120km sabıt hızda giderken olan 1-2sn lik silkme olayını çözemedım ve ilerisi için kafamı çok karısıtırıyor,çözülmezse satmayı dahi düşünüyorum.Sizden ricam aracı düzelltiklerını söylerlerse ne işlemler yaptıklarını kalem kalem yazdırıp(anlayamayacagımız teknık işlemler de olsa)bizimle paylasabılır mısınız..böylelıkle eger bir kişi bu sorunu çözerse en azından elımızdekı çözum bılgısıyle servıslere gıdebılırz..çünkü servisler bir iki guncelleme yapıp deneme sürüşü yapıyorlar ve bellı bır peryoda göre gerceklesmeyen durumu farkedemeden,denedik temiz diyip gönderıyorlar Mart 25, 201313 yıl Özcan B. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201313 yıl comment_156346 1-2 vites silkeleme sorununu güncelleme sonrası çözdüm. Kent Oto'da yaptılar. Ayrıca güncellemeden beri Shell GTL kullanıyorum. 3 veya 4 depo oldu. Bir daha silkeleme yaşamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201313 yıl comment_156348 bende o sorun da hala devam ediyor..acaba yakıttan mı değiştirsem mi diyorum bu seferde ford-opet anlaşmasını bozmak istemıyorum..güncelleme dediğiniz aynı mı bilmiyorum ama konuyla ilgili güncelleme/ler yapıldıgı bana da söylenmişti ama değişen olmadı..birbirimize yardımcı olabbılmek adına yapılan işlemlerın kaydını alabılırsek,mesela güncellemenin bir versiyon numarası veya ismi cismi bişeyi falan oluyorsa onu alabılır mısnız Mart 25, 201313 yıl Özcan B. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201313 yıl comment_156349 Ben bu silkmenin düzelmesinden umudumu kaybettim,110 km deki kesintiyi bir kez farkettim sadece ve güncellemeden sonrada tekrarda etmedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201313 yıl comment_156428 öyle bi sıkıntı ki hiçbir somut kanıtın yok..sen birşey gösteremıyorsun,bilgisayara baglıyor onlar da birşey göremiyor..neye göre ne zaman hangı sıklıkla yaptıgı da belli değil..çözümsüzzz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201313 yıl comment_156430 bende o sorun da hala devam ediyor..acaba yakıttan mı değiştirsem mi diyorum bu seferde ford-opet anlaşmasını bozmak istemıyorum..güncelleme dediğiniz aynı mı bilmiyorum ama konuyla ilgili güncelleme/ler yapıldıgı bana da söylenmişti ama değişen olmadı..birbirimize yardımcı olabbılmek adına yapılan işlemlerın kaydını alabılırsek,mesela güncellemenin bir versiyon numarası veya ismi cismi bişeyi falan oluyorsa onu alabılır mısnız olayın evveliyatından ve bu sorunu yaşayan herkesin anlattıklarından yola çıkıldığında çözüm için servislderde dahil olmak üzere herkes aynı noktaya odaklanmış durumda. enjeksiyon ve yazılım. hata burada olsaydı bu kadar insan bu kadar servisten muhakkak ki birinde bir çözüm ortaya çıkardı. bu kadar uğraşa rağmen bir çözüm bulunamaması bana çözümün yanlış yerde arandığını düşündürüyor. benim araçta sadece cruise controlde 110 -120 kmde giderken nadiren yaşanıyor. ancak yarım saniye bir gaz kesilmesi ve tekrar gaz vermesi ve bundan mütevellit bir vuruntu. banada sanki cruise control gibi yardımcı uygulamalrdan kaynaklanan bir hata gibi geliyor. birde bütün kontrol ünitelerini hız sabitleme ve sınırlamada dahil devre dışı bırakıp öyle bir deneseniz derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201313 yıl comment_156437 Bu 110-120 km arası silkinme sanırım benzinlilerde yok gördüğüm kadarıyla aklıma takıldı bende bir deniyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201313 yıl comment_156547 Bu 1.-2. Vites sorunu için ve güncellemeler için aracı servise bıraktım araç bugün orda kalacakmış program tutmamış araç dedi servisin usta başı.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201313 yıl comment_156552 Bu 1.-2. Vites sorunu için ve güncellemeler için aracı servise bıraktım araç bugün orda kalacakmış program tutmamış araç dedi servisin usta başı.... Sandalyeden düşüyordum gülmekten. Aşı gibi bir şey bu sanıyorum. "Tutmamış" Tutmak üzerine espri yapacağım da neyse şimdi. Güncelleme sonrası yakıtı da Shell GTL kullanıyorum. Nazar değmesin çok memnunum. Hatta bazı güncellemeleri yapmamışlar ama kurcalanmasın memnunum diye elletmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201313 yıl comment_156554 Sandalyeden düşüyordum gülmekten. Aşı gibi bir şey bu sanıyorum. "Tutmamış" Tutmak üzerine espri yapacağım da neyse şimdi. Güncelleme sonrası yakıtı da Shell GTL kullanıyorum. Nazar değmesin çok memnunum. Hatta bazı güncellemeleri yapmamışlar ama kurcalanmasın memnunum diye elletmiyorum. Ben de yoğurt mu mayalıyor tutmamış diyecektim Serdar üzülmesin diye demedim. Hakkaten ne abuk adamlar var ya. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201313 yıl comment_156598 Program tutmamış ne ya? Şu her işi hallederiz modundaki adamlara chip tuning yaptırıyoruz sanki. 30.000 bakımına girecek bizimki de zaman bulduğumda bakalım beni nasıl süprizler bekliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201313 yıl comment_156646 Şimdi ben ne yapim başa gelen çekilir Program tutmamış ne ya? Şu her işi hallederiz modundaki adamlara chip tuning yaptırıyoruz sanki. 30.000 bakımına girecek bizimki de zaman bulduğumda bakalım beni nasıl süprizler bekliyor Bir focus sitesi yöneticisi olarak 1-2 defa bu tür şey yaşayan arkadaşları gördüm burada yazmayıp direkt konuşmayı tercih edenler.. Benzer şeyler yaşandı misal, yazılımı atamıyor araba çalışmıyor sonra farklı aracın beyninden yazılım alınıyor diğerini ekleniyor bir bakıyorsun!! Onun VINN buna geçmiş sonra garip garip şeyler..İşinin ehli veya doğru çözümler ile sonunda düzeltiliyor.. Her zaman der bazı bilginler, çalışan sistemi elletmeyin diye : Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201313 yıl comment_156649 Bir focus sitesi yöneticisi olarak 1-2 defa bu tür şey yaşayan arkadaşları gördüm burada yazmayıp direkt konuşmayı tercih edenler.. Benzer şeyler yaşandı misal, yazılımı atamıyor araba çalışmıyor sonra farklı aracın beyninden yazılım alınıyor diğerini ekleniyor bir bakıyorsun!! Onun VINN buna geçmiş sonra garip garip şeyler..İşinin ehli veya doğru çözümler ile sonunda düzeltiliyor.. Her zaman der bazı bilginler, çalışan sistemi elletmeyin diye : bir bilgisayarcı der ki; bir güncelleme çıktıysa mutlaka bir işe yarıyordur Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın